71

Мишо

преди 4 години

Турция да не ви е България, там хората не разсъждават с крайности. Винаги се търси най-изгодния вариант.

70

Тангръ

преди 4 години

А след срещата на Макрон с Путин Франция остава ли в НАТО?По вероятно е нова ос ЕС-Турция -Русия.А другата ос е САЩ-Англия-и другите бивши колонии -араби,индийци,китайци и прочие обслужващ персонал....

69

Дядо Соци

преди 4 години

До Часът на силните 91 Лошо си подредил силите. Тръмп ,другите и Путин на последно място.

68

Така е ..

преди 4 години

Това е добра за нас новина. Може да наклони везната на Фолксваген към България.

67

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали ще напусне НАТО,но както върви, заводчето на vw се очертава да е наше.

66

Анонимен

преди 4 години

Как мислите, чавка ли му е изпила акъла на Ердоган, да излезне от НАТО и да се хване с Просията? Някоя жена на милионер ще се разведе ли, за да се хване с обикновен милиционер? Може да кокетничи с милиционера, колкото да прави напук на мъжа си, не повече.

65

Анонимен

преди 4 години

""Още преди да пристигнат ракетите имаше позиция от страна на Турция, че ще бъдат пускани в действие само при необходимост"А, не бе! Ще ги ползват да си гърмят ей така, "сватбарската". Имам чувството, че хора, лишени от здрав ум, с ниска грамотност и абсолютни илитерати са се хванали да пишат новини, да водят преговори и изобщо да оправят света.

64

ogin

преди 4 години

Нато е измама преди години имаше проблем май със турция и гърция ако не се лъжа,и нато казаха оправяйте са самиА членсият внос на година е цифромания,истината е баба меца то е ясно

63

Мда

преди 4 години

Играта на Ердоги е очевидна-използва НАТО срещу Русия и Русия срещу САЩ.Засега напълно успешно.

62

Анонимен

преди 4 години

Слава и Македония опа Северна

61

Една добра идея

преди 4 години

Русия може да спре бомбардировките в Сирия,ако Турция признае Крим.Примерно.

60

Анонимен

преди 4 години

Слава Украйни!!!Слава на героите!!!

59

Щирлиц

преди 4 години

До Слава Укран !Сложи под възглавницата полската граматика,и намали фантазиите.

58

Асана

преди 4 години

Слава брате слава Украине!

57

Слава Україні !

преди 4 години

Ще не вмерла, не вмерла УкранаКоли разом, то ми одна родина.Символ вол червоная калинаЩе не вмерла, не вмерла Украна

56

Само САЩ

преди 4 години

Муахахаха, дори футболните хулигани знаем, че Русия няма правилен ход. Русия загуби Студената Война и трябва да признае превъзходството на САЩ и ЕС, време е да спре да се пише за алтернатива и световна сила. Да, алтернатива е на хубавото, там е лошо, всички го знаем.

55

Bay Hoy

преди 4 години

"Бивш консул в Одрин с коментар по темата"Защо в България се толерира некадърни бивши консули да коментират новини от световна величина - толкова ли не останаха, разбиращи от работата си хора ?!!!

54

Мнение

преди 4 години

Ако двама не се срещали поне две години и се срещнат, може да се каже, четова е изненада. Но ако от началото на годината са се срещали 3-4 пъти и поддържат непрекъснат контакт, не виждам изненада. Разни специалисти се упражняват и правят на интересни. В момента двете държави имам много интереси, които отстояват и се надлъгват. Айде сега Турция щяла да излиза от НАТО...нищо не е невъзможно, но в този момент въобще не стои пред Турция. Просто си гонят интереса

53

Анонимен

преди 4 години

Узбекистан, Киргизстан,Тюркменистан, Азербайджан, Таджикистан,Казакистан...За другите държави не мога да се сетя в момента но има още. Всички тези държави са братски народи със Турция и турско говорящи.Та теса в Русия .....Да питам пак кой има нужда от този съюз според вас Турция или Русия а везните отиват на друга страна май... Добър ден на Путин няма да купува сладолед ама ше яде xуpкaта;))

52

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е бил уличен боксьор и е имал банда за рекетиране на чаршиите в родното си село. Путин е бил наркодилър в Санкт Петербург. Бойко е бил наркотрафикант. Путин и Ердоган не са толкова важни, колкото им се отдава значение и им се обръща внимание. Това са поставени лица, всеки един от тях знаете, че има по един равин и един агент от службите да му казват какво да прави и да следят да не направи нещо друго. Идеята на дългосрочния план е никой да не го знае, за да може да се реализира.