128

Adolf Eichmann

преди 4 години

Дайне папире юде!!!!! ДАЙНЕ ПАПИРЕ ЮДЕ!!!!!!!

127

Анонимен

преди 4 години

Каторга и тежък физически труд в продължение от 35 години за чифутката която е била спасена от лагерите от Български граждани като този който се опитва да съди в момента. Неблагодарно племе, доллно, мръссно и мерзаво. Вдигнаха паметник в Израел за това, че сме ги спасили от Хитлер и после го махнаха защото не сме успели да спасим чиффутите в Македония и Сърбия - нагли твари, веднага на почивка в Белзен-Берген и сателита му Дакау!

126

Владимир Путин

преди 4 години

Нещата на този свят не ги решаваш ти, а аз, юде.

125

Мордахай Овшолум

преди 4 години

До еврейЕто дами и господа увредената еврейска психика. Когато той предлага на някой да се хванат на бас това е облог. Но когато на него му предложат да се хване на бас го счита за заплаха. Мисля че вече на всички е ясно колко заслужени са шутовете в задниците на това племе и колко недостатъчни същевременно. Орден Стара Планина първа степен за хотелиера.

124

Adolf Eichmann

преди 4 години

Еврей, помня дядо ти. Искаш ли да ти кажа как приключи житейския му път? Не беше геройски със сигурност бухахахаха

123

До Еврейчето

преди 4 години

Не забравяй, че съдията в Бургас се казва Махмуд Абдул Раул и е Палестинец :)))

122

ДАНС

преди 4 години

До чифутейИзвинявай, ама от вашето лоби къпете ли се или просто обичате вонята. Ти си живото доказателство за несъществуването на съд в България, защото навсякъде другаде ако напишеш че имаш лоби в съдебната система и можеш да влияеш на съда при взимането му на решения мигом ще станеш обект на внимание на служби за чието съществуване не си и чувал. Така че бегай улево да подмиеш смърделската трътка и потапяй, чифи.

121

Еврей

преди 4 години

До Мордахай ОвшолумТова заплаха ли е бе уплашен!?

120

Еврей

преди 4 години

До Владимир ПутинС наште така не става)))

119

Мордахай Овшолум

преди 4 години

До еврейА да се хванем на бас че няма да умреш от естествена смърт.

118

Владимир Путин

преди 4 години

Битият - бит, ританият - ритан, Крим - руски. Въпросът е приключен.

117

Еврей

преди 4 години

До До 198Не нее хайфа там този можеши и да се спаси но в българия нема да стане нашето лоби даже не можеш та си представиш колко е по силно от българската съдебна система можем на бас да се хванем!?

116

Крали Марко

преди 4 години

Другия път да отиде на екскурзия в Дубай или Саудитска Арабия. За наглостта която си позволи да демонстрира тук в Дубай освен шутове от хотелиера ще получи и 10 тояги от съда ефективно и забрана да влиза в ОАЕ завинаги. А в СА за плюене на рецепционист по шериатските закони ще и кръцнат немитата с месеци дамаджаноподобна кратуна със "сабля дамаскиня що се дипли дванадесет пъти"

115

Анонимен

преди 4 години

Ще го осъдят да им плати стотици хиляди Евра..... след 5 години ще му кажат, че са съгласни и на няколко десетки хиляди а след още 5 ще го нарекат "стистан чиффут" и ще му кажат "поне дай да се почерпим ве"! :))))

114

Еврей

преди 4 години

Много лошо му се пише на този хотелиер тези хора не са некакви уплашени българи ще го осъдят и то за много пари ще го осъдят дивият селянин

113

Adolf Eichmann

преди 4 години

Waffen SS, Ти си срам за Фадърланд! Обявявам те за изменник а изменниците не ги водим в лагери както обикновената уттайка. За теб имам други планове, Гуантанамо Бей ще ти се стори като Бъкингамския дворец :))

112

Анонимен

преди 4 години

Безплатен преглед от доктор Менгеле, освежителен душ и после гореща сауна, ама много гореща та чак облаци дим се вдигат. Да преустроим туристическата политика към чиффутите и да ги поканим да идват с милиони :))

111

БГ хотелиер

преди 4 години

Аз ще дам под съд баща и че я е направил такава нагла, грозна и смрадлива

110

Анонимен

преди 4 години

Сега след като изяде шутовете от хотелиера ще изяде шутове и от българския съд. Изобщо задникът на свинката ще заприлича на ритана зелка от волета. Ще плаши със съд гаргите в пустинята Негев и Бибитко Натягняхмуго.

109

Waffen SS

преди 4 години

"Туристките от Израел решени - ще съдят хотелиера, изгонил ги с ритници"Разбира се,че ще го съдят,за колкото се може по-висока сума.Тъй като простащината и липсата на елементарно възпитание,няма вероятност на получи правова присъда,то поне нека бъде финансова.За развилнялата се простащина,така характерна за българският народ има много фактори,като се почне от всички,без изключение медии,културна среда,семейство,общество,училище,правосъдна с-***,та даже и църквата