94

Анонимен

преди 5 години

Ф16 е по-добър от ф35. Затова и ние купуваме него макар, че е по-скъп.

93

кристина

преди 5 години

хехехе, знаят турците кое е най-доброто на пазара и няма да се прецакат със стара техника

92

Пфт

преди 5 години

На Ердоган не му дреме за Ф35. Стелт се оказа една голяма партенка. Китай купуват, Су35, при положение, че имат самите те техен си стелт самолет, Израел ги е страх да летят над Сирия след като там се разположиха Ц300, макар и да имат Ф35, особено след като Сирия им тресна един и то със стартие Ц300, не с Ц400. Белгия, Германия се отказаха от Ф35. Австралия и Канада и те се чудят как да се измъкнат, само Япония, яко под чехъл ги купуват и Израел, на които са им подарък.

91

ай сиктир

преди 5 години

Не че нещо, но краварите не реагираха по същия начин когато преди години Гърция закупи комплексите С-300, какво е по-различното сега?????

90

Анонимен

преди 5 години

"Зенитно-ракетният комплекс С-400 е предназначен за един несигурен регион край южната граница на страната". Вярно е, че Турция не е застрашена от военно нападение от страна на съседните ѝ държави, но руските установки навярно ще бъдат използвани срещу кюрдските милиции, казва Кюн.Пишман-анализатори. Или са много ***, или умишлено се опитват да ни заблудят.С-400 ще бъдат използвани за борба срещу пиндостански самолети, ако те се опитат още веднъж да участват в опит за преврат.

89

Я па ти..

преди 5 години

До kireza 219 Ако Ердоган иска Турция да е независима , да се откажат от НАТО. Просто е .

88

Пенсионер

преди 5 години

И турците се го вкараха като англичаните. Път за излизане няма.

87

Анонимен

преди 5 години

Анкара е длъжна ...Това е любимия рефрен на грабливите американци от USA.На тях всички са им длъжни.А когато те са длъжни (да върнат откраднатите от тях пари на Венесуела) си трайкат.

86

Зозо

преди 5 години

Редовните глупави комунистически коментари. Пак ще ви кажа рашковци: самолетът ще е ф-16, Белене и тръба за Сърбия няма да има!!!!

85

Анонимен

преди 5 години

Един звучен шамар по краварската ***.

84

Waffen SS

преди 5 години

Нищо ново под слънцето.Предди години по време на "тъмният"социализъм,по същият начин имаше проблем с продаване на български стоки на западни държави.Крайна продукция трудно се продаваха,но се купуваха суровини.Забелязва се ,че ДД,както и посолствата на САЩ по места действуват като търговски организации,оказва се неистов натиск върху правителствата,да купуват американски стоки.Даже съюзниците се явяват нежелани конкуренти.На тях им трябват преди всичко послушни купувачи

83

Анонимен

преди 5 години

Краварите са разгневени, вече никой не ги бръcне за нищо. Cупер ще стане Англия да излезе от ЕС, Турция от НАТО и плана на еврехомосексуалистите-глобалисти отива на гей-парад

82

Гледна точка

преди 5 години

Жялко, че от глупостта на Ердоган страда преди всичко ЕС. Сега САЩ ще наложат санкции и филиалите на западните фирми ще изпаднат в колапс.А Ердоган е фурнажийска лопата като нашими алкашами.

81

Муууу

преди 5 години

Клупът все повече се затяга около говеждия врат.

80

Анонимен

преди 5 години

Аиде моите лични поздрави за Добро утро и на колегите от Богров как сте колеги

79

Ай сиктир

преди 5 години

Ф35 ще падат като пилци тръмп не искал турция да си кипува ратати и българите нещат защо мои мили братя вие самолетчета нямате спокойно пийте си ракията яжте си шопската салата а така айран искате ли ние ще си купим с400 ще пазим и българия безплатно комшулук да има обичаме българите българките.шегата на страни българите ме уважават и аз тях е това е стига с тия кавги с кавги никой на никъде не е стигнал

78

Анонимен

преди 5 години

Добро утро на другарите на Витошка как сте колеги

77

Анонимен

преди 5 години

Убеждавам се че света се движи от ***. Как с400 би могло да се ползва срещу кюрдските милиции?! Те имат ввс или как точно. Тъпотията на медиите нема граница дъното пробихте бе :)

76

Анонимен

преди 5 години

До къде стигнана опитите в Турция мъж да заплоди мъж, успяха ли в това важно начинание.

75

ASD

преди 5 години

Вижда ли С-400 Ф-35? Отговора е ДА. Може ли да го свали? Отговора е пак да. Осигуряват ли небето над Турция три дивизиона С-400. Да. Превръща ли се небето над Турция за забранена за полети зона за американски самолети? Отговора е пак Да. .......Участваха ли САЩ в опита за преврат? Защо не искат да предадат Гюлен на Турция?...................Снабдяват ли САЩ с оръжие ПКК?Изводът: Който се еб....а със съюзниците си ги губи.