135

Петко

преди 5 години

Тролетариата на каката от Крушовица е толкова интелектуално немощен, че не може да състави един смислен коментар.

134

Присмехулник

преди 5 години

лидер, т.е. водач по какво на балканите?лидер по водачи, лидер по палачи, лидер по турска, неграмотна цензура или лидер по лидерство?

133

Караядова

преди 5 години

Даммм матрала мноу зле нема даже и калинки за политиката даже

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен140 Само социалистите обиждат така,политическите си противници.Факт.Простотията на "пичовете"от рускатаБСП.

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен142 България се пише с голяма буква.Коя война е загубила,комунистите,които избиха и ограбиха свои сънародници,не са ли българи?Или говориш за рускитеорки.Освен това,България обяви война на Хитлеристка Германия и се вклъчи във последната фаза на войната.Малко след това,съветските окупатори окупираха България и извършиха нечуван погром,обраха банките ни,архива ни,избиха невинни българи и настаниха цървуланитетерористи от БКП на власт.РускатаБСП се гордее със стогодишната си история?!

130

Анонимен

преди 5 години

" и се настаниха в къщите на богатите и почтени българи,които избиха и ограбиха. "Ако българия е загубила войната правилно са постъпили , няма грешка .

129

Бек

преди 5 години

Как пък няма в тази наша държава поне един образован и кадърен човек...тая куха ле(лй)ка акъл и оценка да дава,даже председател на народното събрание...докога това безхаберие и посредственост.

128

Анонимен

преди 5 години

лидер по простотия - нали?

127

Анонимен

преди 5 години

Каратананикчева- специялиткътът по "Наргиле-канел-со мужкарецката маьонезъ" иДжукета за пиколо Тромпетиране

126

Анонимен

преди 5 години

Къф лидер, какви Балкани?И то за последните две години?Вярно че преди 10 години БВП на Сърбия беше като нашия, а сега дишат праха с 40% надолу, ама все пак на Гърция е 4 пъти по-голям. Айде да се изравним с тях, после да се тупаме по гърдите.

125

!

преди 5 години

Конкретика? Добре! Институциите неработят, очите се затварят за огромните кражби, безстопанственост и шуробаджанащина. Наши фирми печелят големите поръчки и не изпълняват качествено. Точи се ДДС, няма свобода на словото, Пеевски си прави каквото иска, Доган е недосегаем ... достатъчно конкретно ли е???

124

Анонимен

преди 5 години

В Министерския съвет:Обсъждат пенсионната реформа.- Ето, например, едно време в Япония старците са ги отнасяли в гората и са ги оставяли там, за да умрат.- Г-н премиер, а някакво друго предложение за пенсионната реформа имате ли?

123

Анонимен

преди 5 години

Новият лозунг на ГЕРБ:- "Съединението прави квадратурата!"

122

от саблен на целуват

преди 5 години

Караянчева доволна: България стана лEдер на Балканите???Изгърбените и прегърбени от тежък труд българи са дали синонима на нашия полуостров.БАЛКАНИТЕ това гърбиците на бащите и дедите ни.Когато кават Ледера на Балканите- то се превежда на Кожата на гърбиците.Са ясно ли е - ЕУската Ефрутка иска да ни свали кожите от гърбовете.Дел Негро ала Танкчева, блак мамбата на пустинята суун ке гет то байт балетиста от сабления танц с араби на които по най-махнафски начин им светеха очите, гледайки файерасо

121

пущиняк

преди 5 години

Е щом Пекин е столица на Виетнам, защо България да не е лидер на Балканите?!

120

Маратонка

преди 5 години

Лъскав чепик по добре от ...ватенка

119

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 127 На калпав .....нали знаеш ? Путин виновен !

118

sss

преди 5 години

лидер абсолютен и то! Само че по: ниски заплати и пенсии, корупция и престъпност, анархия и беззаконие сме абсолютни лидери! Даже сме първи в света - по смъртност! даже в едно село като Македония минималната пенсия е 206Е... изводите си ги прави всеки

117

Анонимен

преди 5 години

Мили Боже..................тази да не е слънчасала??? Навън нито слънце, нито топло.........как тази така се е смахнала???

116

Анонимен

преди 5 години

По какво точно е лидер България??? Престанете вече с това бръщолевене и се събудете от розовия си комунистически сън. Европа кипи от проблеми, изправена е пред огромни предизвикателства и промени, а вие сте като развален грамофон. Меркел и Макрон защо не ви поканиха преди дни на срещата за Западните Балкани в Берлин?