100

Анормален

преди 5 години

Усети се че българи за него вече няма да гласуват.....

99

Анонимен

преди 5 години

До ПриятелТака е бате... Културните държави дават за спорта, обаче искат и да си поне малко образован за да си полезен за обществото. А тука разни смaчканяци ги слагат в листата за евродепутати. Да може да получава по 20 бона на месец заплатка.В България се издуга в култ прocтотията и невежеството!След 5-6 години ще има паметници на "Незнайния велик мaлоyмен човек! Лидер и модел за подражание на младежта!"

98

Прованс

преди 5 години

С Волен да направят дует "кристали "

97

Приятел

преди 5 години

Познавам лично сиГането от с.Кукорево.Не може да чете!!!И е европейски шампион за младежи.В село Бояджик , Ямболско има още 5-6 такива шампиони.Общото при тези шампиони е че ,след първия бой при мъжете кариерата им приключва.Просто Валерко е от същия етнос и се опитва да вземе някой и друг глас за изборите.

96

Анонимен

преди 5 години

"Въпроса не е в бокса, а че това момче прави нещо смислено в живота си, бори се в живота, полага усилия, а не е поредната *** в гетото или кръчмата, водеща безцелен животец на гърба на обществото."Знаеш ли колко деца има, които завършват университети в страната и в чужбина С ОТЛИЧИЕ и държавата буквално ги оставя ДА УМРАТ!Тоя нито се е постарал да завърши училище нормално, нито нищо. На България такива хора като него ли ни трябват повече или честни и добри старателно научили се???

95

Еврей

преди 5 години

Браво наш човек също е там браво!

94

Анонимен

преди 5 години

"Говорим за професионален спортист, няма как 50-килограмовия Даниел Асенов да е бияч - смешно е, не мислиш ли?"Ти май си фен на художествената гимнастика. Никакво понятие си нямаш от бокс очевидно.

93

Анонимен

преди 5 години

Шампиончето дори не знае за какво са го кандидатирали....

92

Анонимен

преди 5 години

Шуробаджанащина отвсякъде. Валерко набутал в листите роднина.

91

Офф ,да се омита

преди 5 години

До до Оф , да се омита!Децата нямат нищо общо с тази статия ,гламавий! Ако можеше и да мислиш ,щеше да разбереш.Статията е за кандидат евродУпетат ,чието единствено качество е че държи на бой!

90

ГНЕВЕН

преди 5 години

Сутринта гледах Валери Симеонов по ТВ.Как казал на бургаския кмет да вдигне оценката на имота ,който купува.И как кмета я вдигнал 3 пъти!Представяте ли си колко е гламав този алчен ***?Самата договорка с кмета е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!Да не говорим че оценката трябва да е обективна , а не съгласно интересите на купувача.Само за тези думи Валерко-*** и кмета трябва да бъдат арестувани.СЕГА ,ВЕДНАГА и ЗА ДЪЛГО!

89

Анонимен

преди 5 години

До Офф ,да се омитаИ какво общо имат децата спечелили олимпиада по математика с тази статия?

88

До 88

преди 5 години

И кой твърди, че с бокс ще оправим държавата, каквата и простотия да се крие под това всеобхватно определение!? Говорим за професионален спортист, няма как 50-килограмовия Даниел Асенов да е бияч - смешно е, не мислиш ли? Въпроса не е в бокса, а че това момче прави нещо смислено в живота си, бори се в живота, полага усилия, а не е поредната *** в гетото или кръчмата, водеща безцелен животец на гърба на обществото.

87

Офф ,да се омита

преди 5 години

Преди седмица са върнаха едни деца ,спечелили над 30 медала по математика в държава от Азия.Естествено ,техните родители и учители НИКОГА не биха се сетили да влязат партията на измамника Валери.СКАТ на Валери Симеонов не плаща и стотинка за трасетата на кабеларката ,нито за авторски права.Но цялото южно черноморие е опасано от СКАТ и таксите са двойно по-високи от другите региони.Нищо че сезона е 3 месеца.

86

казаХ

преди 5 години

Другите европейски държави изпращат в Брюксел хора с ум и образование за да защитават интересите им,"българските" партии изпращат руски агенти,бивши любовници,неуспели политици и артисти,боксьори и подобни клоуни за нищоневършене в полза на България.Затова и българите сме отвратени от политическата клика която доведе нормалните българи до брашнен чувал непрекъснато изтръскаван заради размножаване на безполезници, а България до подигравателно потупване по рамото от брюкселските зелки.

85

Анонимен

преди 5 години

До боксьорВ интерес на истината Бат Сали нито е ***, нито необразован, иначе си прав че интелекта трябва да е водещ когато се избират висши бюрократи, но за жалост този критерии е не е водещ не само в България, а в цял свят. По-скоро тази номинация и символична, от една страна привличане на електорат, от друга няма лошо да се покаже на обществото, че ако положиш усилия можеш да избягаш от клошарския престъпен гето свят.

84

bob

преди 5 години

нищо против момчето, но за такива позиции не трябва ли да разбираш от политика и да си учил за това. То разбира от бокс и е най-добрия, но до там може би свършва приказката.

83

ха-ха-ха

преди 5 години

Роднини са! Всички в Ямбол знаят че Валерко-Далаверко си е от боята. Но номерата му минават , засега. В Ямбол и 5 българи няма да гласуват за този псевдопатриот.

82

Анонимен

преди 5 години

значи симеонов е истински "български" националист такива като него се раждат веднъж на 1000 милярда години човека мисли за Българите а не за личният си интерес пролича си на протеста на майките на деца с увреждания много е стабилен магаре да го......................... ще му е малко

81

Анонимен

преди 5 години

Такива роми трябва да се дават за пример на утайките на обществото гето-ромите. Когато си качествен човек, етноса ти няма значение, когато не те мързи, постигането на успехи е неизбежно. Ето скоро имахме и ром шампион по вдигане на тежести, това е пътя за интеграция и нормален живот, труд и образование, а не БХК лигавщини и социални помощи.