76

Анонимен

преди 5 години

Професоре,и ти ли Бруте!Щом професор започне да плаши с думички като опасен и да чертае апокалиптични събития в тая държава,нещата явно съвсем са се отекли.Кво толкова може да стане бре професоре.Най-много да бъде запалена някоя сграда като през средата на 90- те,или обграден някой бял автобус.Чудо голямо.Историята сочи,че винаги когато политическа партия започне да вади плашилата,то тя се е запътила към политическото бунище!Най пресен пример е ББ с плашилото за пълзящата диктатура.СМЕХ!

75

Анонимен

преди 5 години

Жълтотиквеновчета апартаментчици с апартаментчиците му!

74

Анонимен

преди 5 години

До ИНСЦЕНИРОВКА ОТ ДСТези лъжи вече не минават,няма ДС от 30 години,а те пазеха държавата,точно защото ги няма отдавна във властта,страната е на това положение.Всички трябва да гласуват за БСП,достатъчно кръв и разорение на страната,колко още да търпят хората?

73

Анонимен

преди 5 години

Нищо опасно няма От едни истински избори! Че то те вече 10 г..Бяха под масата!-:) Е тази година ще видим.Кон боб яде ли!

72

Анонимен

преди 5 години

Червената хунта никога на власт. Крадци, некадърници, лицемери. Вън от България.

71

Гoшу

преди 5 години

Вижте сега да ви светна нещо. Който има кинти....много кинти изобщо не му дреме кой е на власт. И ДПС да са първа сила, все ще му е тая. Точно като на мен не ми пука. Важното е ВИП ескортите да не качват цените, че като бяхме домакини и председатели на европарламента ....май нещо такова бяхме и всички качиха цените заради европейските делегати. Ивон (Ivy92) съм я взимал за 100 на час, беше качила на 500 на час. Ето това са важните неща, а не някакви си избори

70

Бсп са гадове

преди 5 години

До 69. Много си скаран с истината. Орешарски падна заради 400 дни непрекъснати протести, един куп сътворени глу.пости, загубени евроизбори от ГЕРБ с 11% разликаи оттегляне на ДПС. Това са фактите, а не твоите измишльотини.

69

възмутен

преди 5 години

Гербарастката *** вън от власта!Крад;и,изнудвачи и измамници са гербаджиите!

68

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНапротив,има такова нещо,точно герберите злепоставят страната и принуждават европейците да отрежат парите на правителството на Орешарски,така останало без средства и безпаричие ,правителството на Орешарски БСП с ДПС пада от власт.Готови са да оставят народа гладен,мъртъв,но да са на власт!

67

ИНСЦЕНИРОВКА ОТ ДС

преди 5 години

ВНИМАНИЕ! СТАВА ВЪПРОС ЗА ИНСЦЕНИРОВКА: ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ НАРОЧНО ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕ РАДЕВ ДА НАПРАВИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, С КОЙТО ДА ПРОВАЛИ СДЕЛКАТА ЗА ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ И ДА ИЗТЕГЛИ 8 МИЛИАРДА КРЕДИТ ЗА НЕОСЪЩЕСТВИМИЯ ЮЖЕН ПОТОК ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ. ПРЕДТЕКСТ ЗА ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ ЩЕ СА ПРОВАЛА НА ГЕРБ ЕВРОИЗБОРИТЕ, КОЙТО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗАРАДИ ИМОТНИТЕ СКАНДАЛИ. ВСИЧКО Е ИНСЦЕНИРОВКА НА БКП И СЛУЖБИТЕ И ЦЕЛТА Е РЕДОВНАТА ТАКСА ЗА ВЕЧНАТА ДРУЖБА!!!

66

Изнервен

преди 5 години

До 61. Стига с тия червени глу.пости. Първо, писна ми от тези 10 години (8 са- забрави ли 2013-2014 мандат на БСП), второ, България никога не била по-добре през прехода от сега - един куп цифри го доказват. Но червен пар, цал като теб е ясно, че това ще напише.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Герберите са отишли в БрюкселНяма такова нещо, субсидиите ги спря ЕС още като БСП-то взе властта.Хората си казаха, че няма да дават пари на проруски политици.

64

Анонимен

преди 5 години

Сичкото червена гад впрегната да бута правителството и да хвали БСП-то

63

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли как е паднало правителството на Орещарски с БСП и ДПС?Неотдавна разбрах как.Герберите са отишли в Брюксел,да злепоставят държавата и хората,отишли са да разговарят да спрат еврофондовете и парите за България,така останало в пълно безпаричие правителството на БСП и ДПС на Орешарски падна.Герберите работят против страната и населението,важното е за тях единствено властта и порциите!

62

Значи

преди 5 години

До ООООХ...НЯКОЙ ТАКА И НЕ РАЗБРАХА ЧЕ БСП НИ ВКАРА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПО ВРЕМЕ НА СТАНИШЕВ - А ТОЗИ ПРОФЕСОР /те професори на път и през път в Б-я/ НЕЩО СЕ Е ПРОМЕНИЛ КЪМ БСП ЗАЩО ЛИ?????.................Айде да спрете с глупостите. Всичката работа я свършиха в продължение на много време предишни правителства. Просто момента го уцели вашия дж. станишев. Изкривявате истината тотално, но нали така са ви учили - нормално за вас.

61

Анонимен

преди 5 години

До ОхобохоНа 30 годи са хора без никакъв опит,дори без житейски опит,минимума трябва да е 40 години,за да влизаш в политиката,защото политиката е сериозна ангажираност, компетентност,умения и знания,познание на чужди езици и т.н.,а не чалгарска история с кюфтета,кебапчета,порции и алкохол!

60

реалист

преди 5 години

бсп иска да влезе в европейския парламент та да може отвътре да нищи ес по заповед на путин

59

ЛЕВИЯ

преди 5 години

До АнонименГербав лъжецо, как така БСП винаги били против ЕС, като точно правителство на БСП вкара България в ЕС???---------------А КОЙ направи цялата дългогодишна подготовка за влизането в ЕС, алооооо? С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН МИ ПРАВИШ. Я се скрий !!!

58

ООООХ...

преди 5 години

НЯКОЙ ТАКА И НЕ РАЗБРАХА ЧЕ БСП НИ ВКАРА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПО ВРЕМЕ НА СТАНИШЕВ - А ТОЗИ ПРОФЕСОР /те професори на път и през път в Б-я/ НЕЩО СЕ Е ПРОМЕНИЛ КЪМ БСП ЗАЩО ЛИ?????

57

Анонимен

преди 5 години

До Човек 57АлооУ, ставаш за полит-комисар в ГЕРБ.Тичай при тях, има ощр свободни места.П.П. Заучени фрази, безмислени думи, това си написал.