86

Нищо по-гнусно от ЕС

преди 5 години

не съм виждал в живота си !!!дори комунистите не си позволяваха такава арогантност и безочие !"Германският автомобилен концерн Volkswagen навлезе в политиката, като обеща да мобилизира служителите си да гласуват на предстоящите избори за Европейски парламент и призова жителите на страните членки на блока да сложат край на сепаратистките движения, съобщава Bloomberg."

85

Анонимен

преди 5 години

До МошеНе мога да разбера каква е тая зверска омраза към ЕС.Като искаш промени недей рева за излизане, а се бори за такива вътре в съюза.Някои хора не си дават сметка, че е адски унизително да ревеш срещу нещо което си създал, а сега с всички сили се опитваш да разрушиш.Това би било пълен крах за Европа защото би показало колко невъзможно е извън изгодата и печалбата европейците да живеят заедно и в разбирателство и че са врагове сами на себе си.Времената се променят, но хората -не. За жалост

84

Анонимен

преди 5 години

Айде мъна! Да се махат най - после! На това трябва да се сложи край. И явно нещата вече отиват към него.Животът трябва да продължи. Само че ВБ не трябва да си мисли че това ще й се размине лесно. Еуфорията рано или късно отстъпва място на трезвостта. Въпросът е ЕС каква сделка ще уговори. Ако зависеше от мен, никакви отстъпки за ВБ. Все пак това не е Гърция, тук хората са много по - нагли и самоуверени. Бих ги оставила и бих им гледала сеира. Но ЕС за жалост няма да го направи.

83

Моше

преди 5 години

ЕС е бита карта няма спор в това.ЕС само чака някой да му ритне столчето и да се удави в лиги от въжето което го стяга.Немци нехаресват французи французи нехаресват немци италианци нехаресват французи испанци нехаресват французи и французи не ги харесват.Досега мирът и разбирателството се подържаха с пари.Но Тръмп ритна столчето като прокара протекционизма и сега немци френци и други ще се изтрепят от икономическото свиване.

82

Анонимен

преди 5 години

Великобритания не иска да излиза от ЕС, а иска да го разруши и отвънка и отвътре и те да тупат топката.Наглите лъжи и шантажите няма да спрат до тука.

81

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Какво ще стане с Великобритания слабо ме интересува.Вие гледайте какво ще става с ЕС, защото натикахте България там, откъдето другите започват да бягат.

80

Принц Пенчо

преди 5 години

До колко месеца или години ще се разбие Великобритания, време е залозите да започнат. Мисля че до 2022, ще имаме 2-3 нови Държави на островите, най-малко. Ако всички са узрели, ще имаме повече. Уейлс дано не спят както преди 2 години, за Шотландия е ясно че се отделя, дано О-в Ман, също се отдели, все пак са келти, нямат работа при англо-саксонците. Норманите в Джърси и Гърнси, също трябва да се отеделят, тъй като нямат работа при пакистанците и индийците в Англия !

79

V

преди 5 години

А дано да повлече крак ;) Следва Холандия ,а после Франция ;) Да видим ко ще остане

78

Англосаксонец

преди 5 години

Давайте британци нормалните сме с вас извергите с германия но ние винаги ги пос.раме от побой!Така е било така и ще бъде както и Земята се върти около слънцето.

77

Анонимен

преди 5 години

"Гласувано! Британските депутати не искат "разводът" да се отлага"---Е, сега чичо Юнкер, като го подхване ишияса... :)

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Да, ама моята пандюлка е по зелена от твоята. Нещо те гони Аутизма. Чета те като широко отворена книга с шрифт за полу-слепи. Следващото изречение във форма на защитен механизъм, моля!

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 93IQ-то им е ниско и са много лесни за манипулиране и експлоатация.........да това са повечето българи в България! Манипулацията и начина по който ги третират българските работодатели е очеваден за горенаписаното твърдение!

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101Английски говоря по-добре от теб със сигурност и нямам като твоя селски екцент!

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Е ти за там си мечтаеш от детинство ама няма как да спестиш за нови зъби и чене. Правилно съм те рзбрал че акъла ти стига единствено до там а пакистанския квартал е блян неизповядан. Нищо, все пак може да опиташ с лекция или презентация на някаква тема или предмет.

72

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова го бъркам много от регистрациите им RO тук си прав успех с духането .

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 93Виждал ли си ромънски индийци какво представляват?

70

груз 200

преди 5 години

ее "дай си телефона" ... едно момче от един спортен форум така го уволниха от теленор. внимавай те че с тия атлантишки закони, може да се лишите от хоно, мутри :)

69

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли си мислите че няма да пипнат нашите работници? Стискате очи е тайничко се надявате, че ще ви се размине. Забравяте че това е основната причина за Брекзит! От десет години ореваха света зарази източноевропейците, които им крадели работните места и вършили какви ли не престъпления. Англо-саксонците се чувстват най-комфортно сред роби и прислуга с *** и черен цвят на кожата, защото IQ-то им е ниско и са много лесни за манипулиране и експлоатация. С нас не им провървя.

68

Анонимен

преди 5 години

запали се една британска пролет.гори много по-добре от арабските.

67

Кирчо

преди 5 години

В Топ Гиър преди години показаха на един булевард, като Цариградско шосе всички машини, коли , камиони, комбайни , машини и още много други и напълниха булеварда до край!!!!!!! Това е голяма икономика и СИЛНО се съмнявам, че ще го закъсат! Не ги подценявайте! За мен има еврейски натиск за тоя Брекзит , но така явно вече е навсякъде!