51

кючек пропаганда

преди 5 години

До Пак до 49Ай стига бе ефенди!Чак да му се доплаче на човек като те чете.Такава идилия....Знае се ча са зареждали богатите *** с малки момичета там.От 4 годишни казваш.Ама дали са ги чакали да поотраснат?кой е контролирал това?Хомосексуалните евнуси ли бе ефенди?Освен това се знае че сте крали бели руси българчета със сини очи за да се поизбелите.И ЗАКОНИТЕ ВИ И ВЯРАТА ВИ ПОЗВОЛЯВА ПЕДОФИЛИЯТА.....ТОВА СА ДОКУМЕНТефендииии.

50

Анонимен

преди 5 години

Това значи, че всички "българки", раждащи под 16 г. възраст са били предмет на престъпление с особенно тежки последици. Което значи бащите в затвора. Не може да ражда на 12 и до нея да седи ухилен и да се хвали, че му е пето! А те накрая и социални помощи им дадат!

49

Анонимен

преди 5 години

Предложението е глупаво Някой *** малолетна иние трябва да му построим затвор и да му плащаме издръжкта и охраната.НЕ.За секс с малолетна -КАСТРАЦИЯ -така е в Русиа и Чехия.Отрежи му топките и го остави на свобода.

48

Анонимен

преди 5 години

Ludi hora pone 10 g i 10 hil eur pone na tia ot gerb dezata n gi pasat ojadeni s darjavni koli gi vosat po 4ujbina u4at na mutrite novobogataschite i v bg v 4asni u4ilischta nadchte umni dobri deza bedni da mu mislat no stavat dobri hora slava bogu

47

Анонимен

преди 5 години

До кючек пропагандаТи вземи да прочетеш малко историческа литература, няма да ти навреди.Най-малко за пропаганда става въпрос.Какво са правили някои, възползвайки се от казаното в Корана - това е друг въпрос. Писах за султанския харем в неговия класически вид.

46

Дедо

преди 5 години

До Хаха 19Това го казва Джордж Бест-никакъв виц не е!

45

бай Тъпчо

преди 5 години

Абе кой е решил да се бърка на природата бе? То, кога една вече малка мома усети, че към мъжко я тегли, ни закони, ни глоби, ни съд ще запре бе.Как е била едно време майка и, тъй и тя ще бъде, щото крушата под дървото си пада.Требва училище! Родителите декларации да попълнат! Да ги учат момите, след четвърти клас какво трябва и какво не трябва да правят с момчетийте, а тия момчетии, да знаят, че я са посегнали дяца да правят, я ще плащат баща му и майка му цял живот а не държавата да плаща.

44

кючек пропаганда

преди 5 години

До До Анонимен 46Не ни пробутвай турска пропаганда и не ръси глупости.Много добре знаем за харемите и извращенията там на турската вяра.Там е било пълно с педофилия,хомосексуализъм,лесбийство и терор.Айде без пропаганда моля.Не минава.Ние имаме глави на раменете си.

43

АнонимеН

преди 5 години

БХК: ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ И НЕЗАЧИТАНЕ НА ТРАДИЦИИТЕ!! 14-СЕ ГОДИШНА Е ВЕЧЕ МНОГО СТАРА КОЙ ША Я ВЗЕМЕ!

42

БХК

преди 5 години

Дръжте си го в гащите, понеже само и единствено ако ви е традиция, може да си оправяте децата, роднините и малките комшийки. За всички останали нормални българи, мога да кажа, да ядът.....Ако роди ромка, на 12 е традиция, ако е българка, влизаш в затвора и плащаш...Направо...почвам да бегам бате.

41

Мнение

преди 5 години

През 90-те години една съученичка от езиковата след осми клас стана про сти тут ка. Хубаво, бяло и скромно момиче. Праскаше се за пари с чичковци и напусна училище. Беше на 15. А ние ходехме като грешни гяволи - чек иджии от класа. Купувахме си списание "чук-чук : затворено за малолетни" и рисувахме запетайки по плочките в общежитието. Та, за този закон, трябва да се допитат и до младите да видим те какво мислят.

40

Анонимен

преди 5 години

Трябва да направят поне десет затвора, за да могат да побират вътре осъдените роми за това.

39

Пак до 40

преди 5 години

"Гьозме" означава "погледната". Има се предвид, че султанът я е харесал, но не е било сигурно, че някога ще успее да бъде интимен с нея. Нравите са били много строги. Харемът е бил място, където живеят всички жени, намиращи се в двореца, а сред тях - само 30-40, купени или от родителите им, или от похитители. Целта е била тези 30-40 момичета да получат подготовка, която да ги направи подходящи за жени на големци. Взимали са ги на възраст 4-14 г. и са оставали в харема не повече от 9 години.

38

Аз

преди 5 години

Абе една тази година роди на 12. Тея *** от кога имат цикъл?

37

Нормален

преди 5 години

Ха-ха, всички зелени гласоподаватели ще са в затвора за изборите.

36

Един

преди 5 години

Хайде сега цялото ромска махала в затвора и по 5000 лева на калпак. Или това са "културни особености", които трябва да толерираме?

35

До Анонимен 40

преди 5 години

Султанският харем в миналото е нещо много по-различно от това, което си представяш. Жените там са били около 3 000 - жените от султанското семейство, прислужници, лечителки и т.н. Тези, които имаш предвид са само около 30-40 девойки. От тях само 4 са любимките на султана, подбрани от майка му и от главния евнух. Останалите момичета биват обучавани в обноски и образовани, а после девствени са ги омъжвали за велможи. Ако султанът се загледа по някоя от тях, започват да я наричат "гьозме"........

34

АнонимеН

преди 5 години

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!!!!ПЪРВОТО БЕБЕ ЗА 2019-ТА БЕШЕ НА 15-СЕ ГОДИШНА И ТОВА И БИЛО ВТОРО ДЕТЕ ПЪРВОТО ГО РОДИЛА НА 13!

33

патриот

преди 5 години

До ДСТОЗИ ЗАКОН ЩЕ ЩЕ ВАЖИ ЗА ВСИ4КИ АМА ЗА НЯКОИ--ПО--МАЛКО ПРАХ И ПЕПЕЛ ---ПРЕДИЗБОРНО

32

Трябва да строите...

преди 5 години

ЗАТВОРИ... и да пренесете ромските гета в тях. Да видим как ще стане, да разрушите една многовековна традиция...