11

Анонимен

преди 5 години

Спаси София няма ли да предложат още някоя бус лента след тази по бул България?

10

Автомобилите

преди 5 години

Пълна глупост са призивите да се ползва градския транспорт.Хората са в пъти по защитени в автомобилите си, от колкото ако обикалят по мръсните улици и спирки. Разбира се онези чиито коли излъчват ФЧ над нормата трябва да се глобят. Познавам човек с кола със сертификат Евро 6, който си резна филтъра тъй като не искаше да го смени след повреда - много са такива и те са за глоба също.

9

Анонимен

преди 5 години

Раковоболното и3чадие фандъкова днес черпи БЕЗПЛАТНО с рак на белите дробове!Дишайте смело, всичко е под контрол!

8

Анонимен

преди 5 години

Много е просто които иска на твърдо гориво да ходи на село

7

Спаси София корупция

преди 5 години

Спаси София - *** комсомолска организация с неясно финансиране. Участва в ремонта на парка на Людмила Живкова. Могат да спасят София единствено от себе си.

6

4

преди 5 години

... и "d n е s . b g"

5

4

преди 5 години

очевидно dnes.bg цензурира "м y p г a в"

4

Анонимен

преди 5 години

следващият път когато трите ни останали военни самолета полетят, да пуснат 2-3 бомби върху махалата на българските граждани от *** произход, където се горят гуми и пластмаси за отопление. Въздух кристално чист след това.

3

турбо дизел

преди 5 години

От старите дизели ще да е. Тва че бългера се отоплява с въглища дърва пелети пластмаси гуми едва ли е причината.

2

Т

преди 5 години

Съгласен съм НИЕ работещите и плащаши данъци хора да спрем да използваме автомобилите си за 1-2-3 дни, и да изтърпим всички несгоди от това, но... запази ли се замърсяването, тогава да си зарежем автомобилите насред булевардите, да блокираме цяла София и да изринем цялата община + тези от Спаси София. Хайде да не ми се правят на ударени, защото много добре знаят, че замърсяването е от отоплението с твърдо гориво. Пълна забрана и който не може да си позволи друго отопление - вън от София.

1

СофиянецЪ

преди 5 години

А ние софиянци искаме да се спасиме от "спаси софия"