114

Краисмир

преди 5 години

До wwwСъс сигурност не като теб...да седят на топло вкъщи пред компютъра

113

простотия

преди 5 години

сори за уточнението, но финните частици не се образуват от горене на дърва и въглища. освен това е проблем горенето на гуми и разни такива неща. замърсяване от финни частици няма в извънградските райони, там не можеш да се надишаш на такива неща

112

Дон Карнаж

преди 5 години

Сега нали е "всеизвестно" ама бугарина ако не му бяха "казали от ЕС" т.е "отгоре" нямаше да повярва и на собствените си възприятия че има проблемКакто някой каза по рано *** хора = мизерия

111

Дон Карнаж

преди 5 години

Еми, преди началото на 2017 когато за пръв път се заговори в медиите и "казаха" от ЕС, че има проблем, обирах подигравки за това че говорех че въздуха е мръсен и афектира мозъчни дейности и т.н прости наблюдения и логика но естествено тъй като съм в България трябваше да се "стегна" и да "спра да се правя на интересен" и абе нека си го кажем направо - само меките китки ги спират неща като въздух и т.н ти какъв здравеняк си ако те интересува въздуха? някаква басси меката китка, направо хомосекс

110

www

преди 5 години

НОВИТЕ ДАНЪЦИ ЗА СТАРИТЕ АВТОМОБИЛИ ЩЕ ИЗЧИСТЯТ ВЪЗДУХА СИ МИСЛЯТ ВСИЧКИ ТИКВИ ОТ ГЕРБ - КОИТО ОБЯВИХА ВОЙНА НА ТОЗИ НАРОД ... НАРОД КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА СПИ.. И НЕ ЗНАЕ КАК СЕ ПРОТЕСТИРА..

109

Анонимен

преди 5 години

Всичко се решава в Европа. Герберите са третокласни повтарячи. Европа ще забрани дизелите и нищо няма да ни пита. Ще купуваме това, което иска Европа.

108

Анонимен

преди 5 години

Запада изнесе мръсното производство в Китай, Индия, Пакистан, Виетнам, за да диша чист въздух. Така се борят с мръсния въздух и леят сълзи за китайчетата, които им дишат отровния въздух.

107

Гашо

преди 5 години

Да станат дарвата и въглищата по 500 лв. тона. Да ги питам тигаз аз ко ша горят.

106

Анонимен

преди 5 години

Най-мръсен е въздуха в районите, в които са избирателите на ГЕРБ, а там се возат на каруци, а не на коли.

105

Анонимен

преди 5 години

Глупави хора = мизерия

104

Истината

преди 5 години

Нормите за замърсяване с фини прахови частици са едни и същи за дизеловите и бензиновите коли с Евро 5 и Евро 6. Другото голямо замърсяване е с въглеродният двуокис, където бензиновите замърсяват с близо 50% повече от дизеловите коли. На практика замърсяването от колите достига максимум до 12% от нормите, като обикновено е под 2% за различните видове замърсяване. Единственото наднормено замърсяване е от горенето на въглиша, дърва, гуми и какво ли не още.

103

Под налягане ще тряс

преди 5 години

Щом на вас не ВИ пука, на кого да му гръмне Сърцето, за ВАШАТА РОДИНАЗвпайте Сузанита, Тита, и СИЕ, ....аз какво ли се учудвам?

102

АнонимеН

преди 5 години

ГОТВЕТЕ СЕ ЗА НОВИТЕ ДАНЪЧИ ОТ ГЕРБ ВЪРХУ ДИЗЕЛОВИТЕ КОЛИ НО ЦЕЛТА НЕ Е ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ А ДАНЪЦИТЕ ЗАТОВА ЩЕ ОБЛОЖАТ ВСИЧКИТЕ СТАРИ КОЛИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ВРЕДНИ КАТО ДИЗЕЛОВИТЕ ВАЖНОТО Е ДА СЕ ОБЛОЖАТ!

101

Православен

преди 5 години

Видими резултати!

100

Анонимен

преди 5 години

"Българите дишат най-мръсния въздух в Европа"Поредния фейк нюз. Или по-скоро фейк заглавие. Вижда се от графиката, че под нас са Гърция и Унгария.Елементарни сте.

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"А как е в Норвегия, как е в Норвегия?"Много по-добре от България ;)

98

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде е публикувано, Герб губят от БСП , Патриотите и те много назад, не знам даже дали прескачат 4%-товата бариера!

97

Патриот

преди 5 години

До АнонименЯпонците са фанатици-откачлаки. За тях не ми пука. Пука ми ... за БЪЛГАРИЯ!!!!!!

96

Анонимен

преди 5 години

107) не е изненада, за Англ., пак важи, да не говорим за Хамерика и Сруисия!Колко Щати, колко снегове?Защо купуваха от нас ток, преди да ни спрат двата блока Козлодуй?Откъде ще минава газта? По Ли Ти Ка

95

Анонимен

преди 5 години

Пълна манипулация! Искат кинти! Искат да ни сменят мисленето!