76

Анонимен

преди 5 години

Човешката алчност не познава граници.

75

Анонимен

преди 5 години

И аз се нуждая от лесен достъп на приходи г-н Горанов. 6 лв. на ден ми е пенсията. За 40 год. стаж. Опитай те Вие да живеете с тях. Жела Ви приятен ден.

74

Анонимен

преди 5 години

Финансов министър на най-бедната държава в ЕС!!!!! Смях и позор! Какво работи тоя и за кого?

73

Анонимен

преди 5 години

От една страна трябва да са високо платени, от друга в България всичко се преиначава и когато народът е беден някак си е гадно някой да тъне в лукс. Партиите трябва да го дават по-скромно и да има публичност на финансирането им.Не може държавата да субсидира партиите с толкова много пари. От друга страна трябва много по-голяма публичност, както писах. Тук е тъмна Индия, никой не знае откъде тези имат толкова много пари.С един мандат си оправят живота.

72

Анонимен

преди 5 години

В руските сайтове пише, че за всеки гласуван закон водачите на парламентарни групи взимат по $50000, а вече обикновените депутати взимат по-малко, но и те взимат пари. Законите са лобистки. Там поне се пише за това. Тук не се пише нищо, но е ясно, че и тук не са на една заплата и на тези държавни субсидии. Субсидията явно им е нещо сигурно, с нея те си правят семинари по луксозни хотели, оправят си живота.В политиката има най-много пари. Влезеш ли вътре и ако за теб гласуват поне 1 % вече си ти

71

Анонимен

преди 5 години

Г-н Горанов, ти си срам за института в Свищов. Кажи защо не се предприемат действия за индексиране на старите пенсии. Когато се пенсионирах цените на хранителните продукти бяха много по-ниски, хляба беше 50 ст., а сега е над левТи откъде падаш! Верно пенсиите не са големи, но наскоро имаше индиксация. Много ви е къса паметта - Станишев е срам за България! Исухли се по талъци в ЕП и затова, че той и и Ленчето са корумпирани, ще разследват нея.

70

Анонимен

преди 5 години

За виновните за бедността и мизерията у нас, без субсидии!

69

Анонимен

преди 5 години

И народа иска заплати над 2000 лв. за да имат нормален живот, но все казвате че няма пари. Щом няма за народа, няма да има и за вас. Повече от 1 лев субсидия е абсолютна наглост.

68

Анонимен

преди 5 години

До sakiМагистър от Свищов, записва доктор в УНСС, но се проваля. Не успява да стане и милионер както се ядосва че негови приятели са станали милионери.

67

Анонимен

преди 5 години

Тия всичките нямат срам. Само се преструват, че са един срещу друг, и се карат по телевизията, и глупавия народ им вярва. Няма значение кой е на власт К..... е един и същ. Всичко е нагласено те си лапат, а ние си мизерстваме.

66

Питащ

преди 5 години

Г-н Горанов, ти си срам за института в Свищов. Кажи защо не се предприемат действия за индексиране на старите пенсии. Когато се пенсионирах цените на хранителните продукти бяха много по-ниски, хляба беше 50 ст., а сега е над лев. Добре, че беше правителството на Станишев да ги индексира два пъти годишно с по 10 %, инак сега да сме умрели от глад защото двама човека живеем с една пенсия. Как оживяват хората с малки пенсии не знам. Ти може би не мислиш да стигаш до пенсия, все във властта.

65

Анонимен

преди 5 години

Великият Дянков и учител на Горанов казваше "пари само срещу реформи".

64

saki

преди 5 години

Плевенски *** с образование от УНСС.

63

Анонимен

преди 5 години

Кой си ти, че да искаш бе не щеш ли и едно Бентли да ти купим или остров в Гърция я бързо изчезвай.

62

платено

преди 5 години

Може с отделен партиен фонд към народно събрание и всеки избирател като пуска бюлетина, плаща и данък 4 х 11 = 44 лева данък за 4 години. Избирателите ако се откажат да гласуват, партиите ще останат без пари и затварят .

61

Анонимен

преди 5 години

абе тоа министър на финансите се взе за Бог - решава на кого - колко , как, на кой да бръкне по-дълбоко в джоба...лоша работа.. не е справедлив - нас пита ли ни???...

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Държавата е най-големият работодател с 1 милиона на държавна издръжка.

59

:)

преди 5 години

Трябва да има пари за софри. Ромлянету искат кибапчета! А ГЕРБ без тях губи изборите... с многооооооо!

58

Анонимен

преди 5 години

Когато хората поискат по-високи заплати тоя гърбел скъперник веднага го отхвърляАко трябва да сме акуратни, хората не трябва да искат заплати от него, а от работодателите. В негова власт са други неща, които, обаче, той не решава в полза на хората :)

57

Анонимен

преди 5 години

Когато хората поискат по-високи заплати тоя гърбел скъперник веднага го отхвърля, но сега веднага се намират пари от бюджета.