86

batmario

преди 5 години

За ЕВН може за горивата-не...Тока е важен-бензина-не...Мариуаната ли ти е крастата...Смятай.

85

Анонимен

преди 5 години

То в България всички цени са високи, за сметка на заплатите които са нищожни , и ако гробарите не са виновни незнам кой

84

Анонимен

преди 5 години

Нямало как държавата да намали цените, а има как да разпределя обществени поръчки на "свои хора", има как да не се пипат фирмите, които не си плащат данъците, има как да "държи" ниски пенсии и ниски заплати за "работещи бедни"!!!

83

Факт!

преди 5 години

В САЩ горивата поевтиняват всяка седмица. От преди месец са спаднали с 30 цента на галон. В момента, в Ню Йорк и региона, бензина се преподава за около 2.50$ на галон. 1 галон=3.7 литра. Това прави 67 цента на литър, което е приблизително 1.10 лева. Как така в Америка цената пада а в България се покачва? Та нали цената на петролът се определя от световния пазар и САЩ, Танзания, Гватемала....България и т.н плащат еднакво за барел. Мислят хората за шарани. Не допускат ли че всеки може да провери

82

Анонимен

преди 5 години

До ПротестиНикой не е забранил внос на бензин от чужбина и тогава даже Лукойл ще фалира. Но ГЕРБ вземат парици от ДДС и акциз от Лукойл и нямат интерес да фалира.

81

Анонимен

преди 5 години

Намалете заплати на депутати, министри, съдии, МВР и кметове и ето парите от ДДС и акциз. Реформа и уволнения.

80

Протести

преди 5 години

И да протестираме и да не протестираме Лукойл си печели тихомълком и не внася 0 лв. данъци в България. Нефтохим- Лукойл само надува цените и руснаците гледат сеир , как Българите се косят , че са им високи цените на горивата.

79

Фен на бсп

преди 5 години

Когато вземемвласта горивата ще са бесплатни.

78

do tonkata

преди 5 години

Тонка, ако никой не ти купува бензина ти какво ще направиш? Ще си спреш половината производство, ще увеличиш цените или?

77

Анонимен

преди 5 години

Аз знам един начин-махате се всички,а парите от вашите заплати и бонусите за Коледа,плюс парите ви за месечната издръжка,плюс другите,дето ги харчите за тинтири-минтири ще стигат да се поправят много неща в България,която вие разсипахте !

76

тонката

преди 5 години

пазарната истина тука не важи. Не помните ли изказването `ниското потребление ще се компенсира с по-високи цени`? Къде е пазарната ви логика

75

Г

преди 5 години

Мисля повечето хора знаят постата пазарна истина: ако нещо се търси, то се продава. Ако спрем да потребяваме толкова мн бензин, цените ще са други. Живея в средно голям град и идеален център е на 10/15 мин пеша, но всички си изкарват колите за щяло и нещяло, всички пътуват сами за работа, да с епокажем, че сме теглили кредит за кола..

74

Yan

преди 5 години

Kойто управлява цените на горивата, той управлява държавата ни!

73

Анонимен

преди 5 години

Когато падаха цените на петрола яко, у нас намаляваха бензина с 1-2 стотинки и казваха, че не падали цените или падали с малко, защото доларът поскъпвал, имало и други фактори и бля, бля. Щом пада петрола, у нас цените си стоят. Щом се вдига петрола - у нас цените скачат. С една дума - трябват пари за бентлита и замъци тук и там, пък и пари за избори трябват, как да купят гласове иначе???

72

vladimirov

преди 5 години

цените са борсови...може само да се иска по високи доходи

71

Анонимен

преди 5 години

До като ГТ е с цени на билетите обслужващи лобистките интереси на частници и крадливи общинари, няма да се кача дори на метрото.

70

СТИГА ЛЪГАЛИ

преди 5 години

ТИКВАТА И ПРИСЪДРУЖНИТЕ МУ ПАТРИОТАРИ ПАК ЛЪЖАТ. ДЖИ ПИ ГРУП СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ В СОФИЯ, КОИТО СПЕЧЕЛИ С ИЗМАМА И СЕГА ВАЛЬО ЗЛАТЕВ Е КОМПЕНСИРАН С ВИСОКИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА, КОИТО ПРОИЗВЕЖДА И ПРОДАВА. И ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ СВРЪХ НАХАЛСТВОТО НА И НА РЕВИЗОРО, И НА КАРОЛЕВ И НА ВСЯКАКВИ "ГОВОРИТЕЛИ" НА СКАПА НИЯ КАБИНЕТ БОРИСОВ 3. ЛЪЖЦИ И ИЗЕДНИЦИ. ДРЕМЕ ИМ ЗА ХОРАТА НА ОСВИНЕНИТЕ ОТ ПЛЮСКАНЕ ТЪРБУСИ

69

Анонимен

преди 5 години

АЗ ЗНАЯ, ЧЕ БЕНЗИНЯ И ГАЗА НИ ГИ ВДИГА ЕДНО ДЖУДЖЕ. НАЛИ ПОТОЦИТЕ ИТ. Н. ЗА НЕЗАМЕНИМИЯ РУСКИ ГАЗ БЯХА МНОГО НА ДАЛАВЕРА. БИХТЕ ЛИ МИ ПОСОЧИЛИ ДЪРЖАВА, КОЯТО СЕ Е ХВАНАЛА С РУСИЯ, ДА Е НА ДАЛАВЕРА?

68

Анонимен

преди 5 години

50% от цената на горивото на бензиностанициите, се формира от ДДС и аксциз, така че, тов, че не може да се намали е пълен B.S.

67

Зозо

преди 5 години

високите цени на горивата освен всичко, което се кламбичка в плитките ви кратунки, значат поскъпване на всичко по веригата на производство, което е реалният проблем. Помислете, преди да из акатe `ползвайте градския транспорт`