47

Анонимен

преди 5 години

Румене, ти и друго да искаш да направиш, не можеш...защото нямаш никакви правомощия. А, извинявай .....можеш да направиш едно коремно :)

46

Тиквоний Вола

преди 5 години

* деполитизира

45

До 46

преди 5 години

*** е. 90% от парламента са кадри на ДС и БКП, останалото са млади кариеристчета, гравитиращи около тях.

44

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

до 42Ще се окаже май, че не е ***...

43

V

преди 5 години

Някой ползва ли Snapchat за дикпикс?

42

До 44

преди 5 години

Тоя протест си беше чиста гербаджийска провокация. Хем да се изпусне парата, хем да е толкова гротесков, че да отблъсне опозиционно настроените и да ги отчая.

41

до 29

преди 5 години

Напротив , смяна на модела/ статуквото/ е нужна, че иначе ни писна от смяна , която не води до никъде.Не виждаш ли , че боксуваме само на едно и също място , а калта е само върху хората?

40

Тиквоний Вола

преди 5 години

Абе изглежда, че отказалият да се политизира при напускането на пожарната е по - петолъч от Радев!

39

Анонимен

преди 5 години

Важноте че на пра се тата си им харесва в Ко чината.На протеста срещу Мафията - само 500 човека и те половината от чужбина.Значи всичко в Ко чината си е ОК

38

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Този човек е единственият светъл петоЛЪЧ... - за България...

37

До 39

преди 5 години

Волът също ходи да се извинява , а Решетников чистосърдечно си призна, че си сътрудничи най - добре с ГЕРБ!

36

Анонимен

преди 5 години

Този човек е единственият светъл лъч за България!

35

Анонимен

преди 5 години

Румене,защо не си кажеш направо,че не може гавазинът на Мето Илиенски да е министър на МВР? Кажи го бе човек,кой те спира?! Бочко се е овъртолил само с такива главанаци,но и на неговото царуване вече се вижда краят.

34

zdgzdg

преди 5 години

РадефФ е балон- пълен с мръсен и гноен въздух!! Народа има само един ангажимент-да те освободи от поста на Държавен глава, който не заслужаваш!! Не заслужаваш, защото си човек без чест, репутация, достойнство и родолюбие! Предаде България на руските бандити, криеш информация за престъпление извършено от баща ти, припяваш в глас само с руската опозиция в Бг (БСП+ДПС), напусна армията по най-грозен начин и остави ХАОС след напускането си!! Мазен и долен човек, който не е достоен за Президент!!

33

Тиквоний Вола

преди 5 години

Да, още по - добре щеше да е, ако Волът беше издигнал кандидатурата на Рошко Капута за втори мандат. Така Радев щеше да спечели изборите още на първи тур и държавата нямаше да харчи излишни пари за втори тур.

32

Анонимен

преди 5 години

Забележете :Не знаейки и дума на чужд език , Собственика на ГЕРБ се крие по коридорите и ... другаде през почивките на международни срещи или събира мазните негови *** да заплаши някои .Спомнете си поздрава към Туск ,, Ей Доналд , здрасти ". Какво ли ще говори с Тръмп ?

31

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

След посещението на руското ченге поп Киро... - Радев е заприличал на Хулио Иглесиас... - снима само десния си профил... - лявото му ухо е силно разтеглено...

30

Мечтата на фатмака

преди 5 години

Аз сега като извъртя едно военно превратче, ще видите кон боб яде ли!

29

До 28

преди 5 години

Корнелия сама не можа да повярва, когато видя колко много хора са гласували за Радев и си помисли, че този вот е за нея и БСП. Все още се опитва да се умилква около него, обаче той се държи дистанцирано, а и така трябва. Колкото по - далеч стои от нея, толкова по - добре! Президентът трябва да бъде обединителна фигура, а не роб на партийни интереси, както беше с всички преди него!

28

Анонимен

преди 5 години

Абе, Парламентът реши да пусне малко "гювеч" на Радев, та да е почуства и той мало важен, той пък рита "ръженя" !Смяна на Президента е необходима, а не на модела !