29

гладна българка

преди 6 години

Шумер-ските митове и легенди от преди 6000 години са 1 към 1 с библията, само имената са сменени с еврейски, на мислещите оставям сами да си правят сметката....а този факт може да си го проверите и сами - има дори цяла книга на американски професор - на лявата страница снимка от музея показанващ шумерският текст на глинена плоча, на дясната страница текста от библията.

28

Анонимен

преди 6 години

Ром и евреин потни няма да ги видиш! Затова и не се къпят!

27

Анонимен

преди 6 години

Разбира се! Накарай мързеливият евреин да работи да те научи на акъл! Евреин, *** - все едно и също!

26

Анонимен

преди 6 години

Факт - че повече от половината от световните научни открития са дело на евреи и хора с еврейски произход обяснява омразата, завистта и нетърпимостта към тях от 80'те % !80'те % по минусите ще ги познаете.

25

Щерев

преди 6 години

Нали нямало фашизъм в България.

24

до Трудовакъ

преди 6 години

Преди 30 год във Харвард даваха награда от 10 млн долара ако някой успее да докаже, че от ислямист освен миньор, стоманолеяр или докер може да произлезе шампион по шах, виден учен или поне световно известен поет. Така и не се появи нито един претендент.

23

Трудовакъ

преди 6 години

Преди 20 години по Радио Ереван съобщиха, че е обявена голяма награда - 100 000 $ за всеки, който успее да докаже, че кой де е евреин (мъж или жена) е работил поне 10 години плътно като миньор, стоманолеяр или докер. За аналогични длъжности се е преценявало допълнително. До момента никой не е дори кандидатствал за наградата. Въпросът е защо?

22

Анонимен

преди 6 години

Продавайте пианата и шат аут!

21

Анонимен

преди 6 години

До 16Юдаизма произлиза от Исляма, а Исляма от Комунизма !!!

20

Анонимен

преди 6 години

Хитлер не е убивал мсюлмани, хитлеризма и ислямизма имат много общ.о Самият Хитлер в раните си години е бил умерен мюсюлманин, но по-късно става радикален ислямист Финансирали са го арабите за да убива неверниците.

19

Анонимен

преди 6 години

DA RAZBIRAM.BALGARITE SPASIHA EVREITE.EVREITE NACELO S UNGARSKIAT KSENOFOB ZATRIHA BALGARIA.

18

Анонимен

преди 6 години

стига с тези евреи вече бе. 10 пъти по толкова бяха изклани само в Стара Загора по време на освободителната война, а още 3000 пъти по толкова бяха прогонени от домовете си в източна тракия. А колко *** от Африка бяха избити, а колко коренно неселение в Америките беше изклано по време на завоеванията? Стига с тези евреи, сякаш те са най-важната жертва на историята. Десетки пъти повече милиони други народи са последвали съдбата им, но за тях никой не говори.

17

до 17

преди 6 години

Не сме знаели досега, че юдаизма и библейските истории произлизат от исляма дали не ги е написал лично пророка Мохамед защо не ни разажеш повече ?

16

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

един приятел пита колко човека са били разселени от 45 до 90 година

15

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах какъв е смисълът от цялата статия ? Факт е ,че единствено в България еврейската общност се е увеличила, имала е прираст. Да, тежко е било, да- интернирани са били, да- нямали са равни права ,но ДА- ОСТАНАЛИ СА ЖИВИ !

14

Анонимен

преди 6 години

По-принцип истинските евреи и руснаци са готини хора. Кофти човешкият материал живеещ в България който се прави на еврей,руснаци,турци или които са силните на деня -съвсем друга история.Те преди бяха комунисти ,сега са демократи утре са *** други ден германци.

13

Петров

преди 6 години

Хем нямало нацисти в Царство България, хем евреите преследвани и избивани тогава, хем руснаците ни виновни. История в стил Тома Биков и Спас Гърневски.

12

Ф.С.В.

преди 6 години

Стига с тези евреи - Писна ни вече !! Целият политически елит се клани на евреите а и самите политици в Бг са евреи! Сидеров каза че ако политик в БГ каже нещо против евреите- край с политическата му кариера- Спасили сме ги - добре - а с Израел какви ползи имаме? Гад Зееви, Муше и разни приватизатори в близкото ни минало

11

Анонимен

преди 6 години

"Антисемитизма е с дълга история ..." що така аре драскачите на статии отговорете.

10

Анонимен

преди 6 години

Светът ще се оправи само, ако и последния евреин си замине.