34

Осман

преди 6 години

Това е Васил Найденов с перука. Какво лъжете хората.

33

Анонимен

преди 6 години

Аре махайте я тая, че ми изгореха пиксели там дето и е снимката...

32

От Евро комисията

преди 6 години

Ех тъкмо смятахме да ударим под общ знаменател и българия заради събитията в Румъния, но добре че кака Цецка ни отвори очите. Вие ста башка друга работа - никога не сте имали анти корупционни закони , че да ги отменяте и ткак никой няма за какво протестира.

31

Терсенето

преди 6 години

Някой, ако завижда на цецка цачева *** на квадрат. Стругарката комунистка от Плевен. Тия са тези които ви се качат на главата.

30

Анонимен

преди 6 години

Майката на нацията.

29

Анонимен

преди 6 години

Това същество на снимката, винаги когато го видя се чудя дали е мъж, сменил пола си на женски или жена, сменила пола си на мъжки. Както и да е, по същество - Цачева е символ на неграмотността и арогантността на партията, която представлява.Иначе единственото й качество е че е безрезервно предана и кучешки вярна на Вожда си, който след пълния й провал като кандидат-президент я сложи за Министър.Тя няма абсолютно никакви качества за този пост, но то кой ли пък в ГЕРБ ги има ?

28

Анонимен

преди 6 години

Как може да бъдат толкова грозни и прозди бе, Господи!? Наместили се там и казват кое е правилно и кое не, кой е умен, кой е грозен, а те са най умни и красиви!

27

Анонимен

преди 6 години

Енчо

26

Анонимен

преди 6 години

Не комунистите са ликвидирали дядо и, а е пукнал от ракия менте... Като внучката си.

25

Анонимен

преди 6 години

И тя не разбрала до 21 години, че камунистите ликвидирали дядо и, и взела, та влязла в Партията!

24

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

В Румъния минимална заплата е 400 евро,а в България-230 евро.

23

Анонимен

преди 6 години

Завиждате и, защото е умна, красива и честна! Тя е символът на Герб!

22

опраскан

преди 6 години

Проблема с корупцията е в имунитета и несменяемоста на магистратите. Огромен е броя на съдебните актове, които не кореспондират по никакъв начин с фактите и правните норми. Те даже на са юридическа софистика, а откровенна порнография. Магистратите трябва да носят отговорност за делата си по подобие на лекарите.Лекари осъдени за лекарска грешка има, но магистрат осъден за издаване на абсолютно противоправен акт няма.

21

Ех,Джендър,

преди 6 години

Едно време най-големият страх на Ив.Костов беше да не прикачат Румъния за България. Днес най-големият страх на Тиквоний и цялата герберска *** е да не ни разкачат с Румъния и да ни оставят периферията на периферията.

20

Анонимен

преди 6 години

,,По повод представената снощи нова годишна класация на "Трансперънси интернешънъл" за "усещането за корупция", в която нашата страна бележи напредък,'''-----------------------Те това е наглост! Та нали тази класация от 28 държави ни поставя на 28 място!!! Какъв напредък бележи Цачева?!!!Щото те са решили, че без тях не може и край!

19

Терсенето

преди 6 години

Рафбаг. ***, неграмотна, със визия на мамут. Това са герберастите.

18

Анонимен

преди 6 години

Леле, тая жена се разхубавява все повече и повече!

17

Анонимен

преди 6 години

Я ***

16

българина

преди 6 години

като сме в кошарата ЕС няма как шапа да не утрепе няколко уфсе... и аз искам германия да не ни натиска да приемаме *** уни срещу пари но бб се съглси в движение, и аз искам отворено общество, америка срещу България и бхк да ги няма, защото работят срещу българския етнос, но ей на цц ходи на гости всяка година при началниците им от цру.... и аз не искам да гласуваме ИК както Гърция я отхвърли, но ей на герб се подмазват на козяк

15

Анонимен

преди 6 години

Събитията Румъния! Демек, намеква, че там са много зле, а герберюгите са непогрешими!Румънците външно министерство имат ли да и натрият клюна!