33

Петя

преди 6 години

Жалка капиталистическа действителност.

32

всеки ден

преди 6 години

До lkfКартинката ни е ясна нали всеки ден виждаме полицаите на терен и реалните и какво,пълна скръб не компетентни,арогантни,не познават законите,постоянно нарушават законите и тн,вижда ме го и го проумяваме че не заслужават пари.

31

Анонимен

преди 6 години

Браво Радев, мачкай тия търтеи и дебело-сер-ковци. Получават поо 2 400 лв заплати, а не правят нищо - по цял ден играят карти, шах и тенис на маса.А понякога и джобен тенис.Няма нужда да ги храним с данъците си. Да се хванат на работа. Млади, здрави и прави са.

30

Махленска клюкарка

преди 6 години

Тук в коментарите ярко проличава един огромен проблем в обществото-знаят не знаят разни дървени философи и се изказват. Румен Радев е президентът, но и министърът на вътрешните работи се казва Радев, но Валентин. Не бъркайте двамата и не пишете глупости, защото само се излагате.

29

jimmy

преди 6 години

абе кой беше този монголоиден селянин?

28

lkf

преди 6 години

До ужас 10Ами как да видите резултати като полицаите в действителност са малко, а администрацията, която също се водят полицаи е огромна? Правете разлика между полицаи на терен с полицейски правомощия и "полицаи" в администрацията и тогава може да ви се изясни картинката, защо нещата стоят зле и хората са недоволни. Ако си размърдате мозъците да го проумеете е добре, ако ли пък не продължавайте да плюете по реалните полицаи, но това с нищо няма да ви помогне и потърпевшите отново ще сте вие.

27

Анонимен

преди 6 години

Нагъл,арогантен и много ***.Не че Бъчи нещо разбираше,ама тоя е много ,много ***.

26

кеф

преди 6 години

Колкото и пари да се наливат в една не реформирана система няма да има резултат,в МВР и полицията не искат истински реформи защото им е добре така в хаоса много са,корумпирани са,не работят,но получават заплати и привилегии за какво им е реформа и промени?!

25

Иво

преди 6 години

Ей това, доброволните отряди в България, искам да го видя. Как работодателят ще пусне от работа доброволец, понякога може да се наложи и по няколко пъти в месеца, и накрая да му плати пълна заплата. Че те нашите бизнесмени ще получат удар.

24

Анонимен

преди 6 години

Простият *** директно заплашва протестиращи!

23

Анонимен

преди 6 години

до 15 - всъщност по конститутиця полицаи и пожарникари имат право да протетстират само в ИЗВЪНРАБОТНО ВРЕМЕ?

22

Анонимен

преди 6 години

Takа е, като имаш повече акъл във фуражката, отколкотот в главата.И като има и-д-иоти да те направят президент...

21

Анонимен

преди 6 години

Да ги съкращават всичките тия хрантутковци. И без това от тях няма полза. Като стане пожар /а това става 1-2пъти годишно/ те единствено наблюдават отблизо и се молят да завали дъжд , за да го загаси.

20

Анонимен

преди 6 години

все някой трябва да поеме РИСКА с неколкократното увеличение на заплатите на ВСИЧКИ граждани на Р България . ако системата се срине всички ще го плюят , ако успее ще влезе в учебника по история ...

19

Анонимен

преди 6 години

Абе дайте за някоя градинка в София, че Фандъка знае как да ги "усвои" за "общото" благо.

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСмени си капиталиста.

17

Анонимен

преди 6 години

до 17 Къде са младите ли? По дискотеки с марихуана и екстази.Как очакваш от такова поколение да е конкурентно на величия като Гения Федерер или като работохолика Надал?

16

Анонимен

преди 6 години

Двамата най-големи в тениса отново един срещу друг утре на финала на мастърса в Шанхай. Къде са младите? Няма на небосклона звезди като пенсионерите Федерер и Надал.И тия двамата гладиатори хванали бастуна от умора пак бият наред. Тия Дядовци пак показват на младите какво е професионализъм.Какъв Гришо , бе? Най-великите!Роджър Федерер! Рафаел Надал!

15

Анонимен

преди 6 години

Като сте му гласували, тогава да сте сте мислили!!!Вече е ПРЕЗИДЕНТ!!!Псувайте сега, глупци!!!

14

Анонимен

преди 6 години

*** долен, хоратя нмат вече право даже и да протестират, така ли?!?!?!?!