67

Анонимен

преди 7 години

Ако го нямаше НАТО досега руската *** щеше да прави гадости по половин Европа. Затова разни презряни руски лакеи *** против НАТО.

66

****

преди 7 години

До-историкЧе кога сибир е бил китайски,че да си го върнат бе пъпеш,китайците сърбаха веднъж попарата,и няма да повторят тази грешка още един път,не са толкова ***,и не ги ръководят *** като тебе.

65

Анонимен

преди 7 години

Като я поправиш ела ми се обади ;)Между другото, знаеш ли, че има изказвания на много известни западни политици, превърнати в легенда, които гласят, че България е грешка, която трябва да бъде поправена? Няколко англичанина са всред тях. Има един австриец. Руснаците заради такива като тебе пък съжаляват, че са ни създали държава. За нищо не ставате такива като теб. Само квичите като истерични незадоволени женички, подтиквани от страх от шефа ;)

64

Анонимен

преди 7 години

Русия е грешка на историята, която скоро ще бъде поправена.

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..........Кво *** интерсува на кой си слуга? Щ.................Руските роби като теб не се интересуват от нищо, освен от руските интереси.

62

Анонимен

преди 7 години

А от европа ви пращат на вас втора ръка сникерси и туиксове ;)Имат ви за третоскоростни европейци с поносимост към токсични и престоели храни, произведени от хранителни заместители ;)Вафла Мура се произвежда по европейска технология, обаче вместо хранителните продукти от истинската рецептура се използват заместители ;)Перилния прах Ариел ви е некачествена имитация на оригинала ;)И вие сте некачествена имитация на евроатлантици. Абе укропитекантропи сте си ;)

61

Анонимен

преди 7 години

На евроатлантика като му кажеш, че е укропитекантроп много подскача ;)Познай защо ;)

60

Анонимен

преди 7 години

Кво *** интерсува на кой си слуга? Щом си слуга, значи си слуга. Не бил руски слуга... Ама си си слуга. И си горд ;)Е, поне не си роб де. Има позитивни неща в ситуацията ти. Ляхай по корем и разтваряй бузи, че идвам ;)

59

Анонимен

преди 7 години

Ами аз имам историята на Панамския канал и на неговата собственост от Колумбиец. А историята на тексас от Мексиканец. Мислиш ли, че колумбийците и мексиканците са руснаци? Мислиш ли, че са ми правили руска пропаганда? Че къртя мифки, къртя. От време на време трябва да се сменят. И не съм русофил. РЕАЛИСТ СЪМ. Това умалително "че" накрая мога да ти го прасна в тесната дупара на върха на големия ПАТОК... Територията на Панамския канал навремето е била колумбийска. И се е намесил, познай кой ;)

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен............Някой може ли да ми каже защо Панамския канал не принадлежи на Колумбия? А защо Тексас не е Мексикански?...........Ами никой не може да ти каже. Защото ако четеше нещо различно от руска пропаганда сам щеше да знаеш. Но за зомбиран от руската пропаганда мозък вече е късно за нови знания. Колумбия и панамски канал!!!!!???? Направо къртиш мифки, русофилче!

57

Анонимен

преди 7 години

До до долнияНе съм руски слуга и роб, за разлика от теб. И кое не е вярно от написаното? Да не би Грузия и Украйна да са нападнали руската *** и да са и отнели територии?

56

Анонимен

преди 7 години

Някой може ли да ми каже защо Панамския канал не принадлежи на Колумбия? А защо Тексас не е Мексикански? Много едностранно четат историята някои укропитекантропи тука ;)

55

до долния

преди 7 години

Ти да не си украинец? Повтаряш заучени фрази като латерна.Поне да бяха вярни, можеше и да фане декиш някъде.

54

Анонимен

преди 7 години

"Митът за заплаха идваща от Узтока" не е никакъв мит! Агресивната руска е свикнака да мачка по-слабите свои съседи, като изобщо не се съобразява, че те са суверенни исами искат да определят къде да членуват и с кого да се съюзяват. Международното право и подписаните договори не не струват и пукната пара за руснаците и единствено политиката на възпиране е гаранция, че други държави няма да бъдат нападнати от Русия, подобно на Грузия и Украйна.

53

Анонимен

преди 7 години

Само писъци откъм ,,Америка за България''! Радост за ухото.

52

Анонимен

преди 7 години

Какво остава ли!? Остава да научеш историята и горко да плачеш.

51

Историк

преди 7 години

Русия не може да настоява за нищо вече...Сама се докара да се завре в сибирска миша дупка.Русия отдавна не е политически или военен фактор.Няма приятели, защото поробва всички съседи, ограбва народи, създава единствено враждебност и агресия.Никой не иска да напада Русия, защото там няма нищо ценно.Скоро Китай ще си върне Сибир и тогава няма да има нефт и газ за Русия.И какво остава - пияници, глад, мизерия...

50

Анонимен

преди 7 години

Евразийските пpимaти искат да ги оставят да правят каквото си искат. Да нападат и да избиват съседите си, да им отнемат територии, да им размахват пръст и да определят външната им политика. Е, няма да стане! Веднъж света позволи на един психопат да си разиграва кончето а той заедно с Русия започна война взела милиони жертви. НАТО никога няма да позволи на Путин да стане втория Хитлер, а Русия за втори път да започне световна война.

49

Анонимен

преди 7 години

Европа винаги е била ***. Само че на нас ни показват само кварталите с витрините.Европа е като стара аристократична фамилия - развала, поквара, нечистоплътност, изневери, незаконни гешефти и т.н. Само че, за пред обществото, ходят напудрени, с перуки, силни френски парфюми и 3 пласта грим. А се присмиват, че си честитим банята, дето има един лаф. Ама то е щтото те не ходят на баня и няма какво да си честитят.

48

До 70

преди 7 години

Големите немски градове-това да не ти е Русия или САЩ бе неграмотнико.В Германия има средна класа , нещо непознато за теб.Жалка мурзилко.