75

Анонимен

преди 7 години

До омгА дали ще е смешно, ако някое такова мило мамино скочи на твоето дете с пергел или не дай боже, му извади окото? Не мисля, че ще е смешно, никак даже! Тоя сополанко трябва само за няколко дни за го отделят от родителите и ще се кротне веднага. Сега обаче е на принципа "никой нищо няма да ми направи", значи ще продължава по същия начин. Ето вече е медийна звезда даже...

74

МАЙКА

преди 7 години

Всички осъждате детето. Но то е жертва. На това болно общество, на тази демокрация, която не успяхме да приложим както трябва.

73

Анонимен

преди 7 години

Бъдещ участник в съседната категория "КРИМИ"!

72

Анонимен

преди 7 години

Да бе, нямало лоши деца?! Светът е пълен с рецидивисти, с убийци и всякаква ***. Нали е ясно, че малкият *** се превръща в голям ***!Спортът направи някои човеци, а други мутри и бандити!Нищо не е еднозначно, но смятам, че тези родители трябва да спасят децата си от терориста! Със всякакви средства.

71

Няма лоши деца!

преди 7 години

Има родители, които изповядват поведение, което копира детето, или експонира по свой начин върху средата. Първо са виновни родителите, след това учителите.1. Психолог2. Задължително спорт, музика, рисуване - иначе казано работа.И аз бях луда глава, но спорта ме направи човек. Соца беше железен - от него излязоха Руми Нейкова, поколението на Нешка, какви школи имахме по джудо, самбо, гребане, бокс, тенис, щанги, борба, дори футбола 94 г. е постижение на соц., поколението.Големи треньори имаше

70

Анонимен

преди 7 години

Някой от родителите защо просто не го прегази. Най-много да се размине с условна, ако е нямал провинения.

69

реалист

преди 7 години

Родителите на бияча явно са положили много усилия да подготвят отрочето си за оцеляване в джунглата в която живееме. Мисля ,че родителите на битите деца има върху какво да се замислят. Предполагам ,че ще учат децата си да се обърнат и с другата буза за да ги мушка *** с пергела.

68

Годзилчо

преди 7 години

А по елементарно е една среща след училище и ще се напикава само като му кажеш ,,Здравей,,

67

Анонимен

преди 7 години

ВСЕ ПОВНЕЧЕ АГРПЕСИЯ-И ПО УЛИЦИТЕ И В ДОМА И В УЧИЛИЩЕ.КАК ДА НЯМА АГРЕСИЯ КАТО НИ УПРАВЛЯВА БИВШ БАНДИТ?

66

Анонимен

преди 7 години

Номер 78, много добре е изяснил корена на проблема. Аз само ще добавя, че пряка вина има директорката на училището заедно с учителките. Защото за времето през което детето ми посещава учебните занятия, директорката и учителките са ОТГОВОРНИ за безопасността на детето ми. Родителите трябва да заведат колективен иск срещу училището за това, че със своето бездействие персоналът е допуснал инциденти по време на учебните занятия

65

Анонимен

преди 7 години

До РодолюбецъЗнаеш ли, че това беше първата мисъл, която спонтанно се породи у мен, след като прочетох материала?

64

Родолюбецъ

преди 7 години

Това "дете" в бъдеща номинация за Човек на Годината на БХК.

63

Някой

преди 7 години

Е как да не му е мъчно на човек за Бай Тошо! Аз не обичам комунистите, но образователната система тогава беше супер! А учителят влезеше ли в час - Нито звук. Защо ли? Верно че сме отнасяли и по някой шамар, но в никакъв случай не истински. Просто да разбереш че си наказан. И това се сллучваше много рядко. А сега - Вижте до къде я докараха. С едно 10 годишно дете не може да се оправят. Нито родители нито учители. Тъжно е, че бъдещето на това дете с такова поведение е ясно. Всяка жаба си има щърке

62

възмутен

преди 7 години

Много добре би било да се показват родителите които са възпитали този бъдещ гражданин на държавата ни. Но това си е опасна работа защото те или ще скубят и ще бият или направо ще заплашват с убийство този който се реши да ги снима. А най-лошото е ,че такива като тях си ги имаме много.

61

12

преди 7 години

Незабавно отстраняване от училище. За всички нанесени материални и морални щети- дела срещу родителите защото те са отговорни. Тъй като образованието е задължително родителите му да си наемат психолози и учители за тяхна сметка, не за моя. Родителите да бъдат задължени да посещават психолог и курс за това как да възпитават детето си. Ако нямат доходи, спиране на всякакви държавни издръжки и отнемане на родителските права. В щатите тия родители да са ги разцепили. Тук се правят на ощипани моми.

60

Лекар (Кл.Пихиатър)

преди 7 години

Прокуратурата да арестува родителите и социалните служби отнемат попечителството и родителски права и отведат това дете.Случаят показва ужасяваща системна и редовна злоупотреба,тормоз и малтретиране над дете,което е престъпление извършвано или от майката бащата или друг близък. Дете,биещо други деца в детска градина показва липса на всякаква среда,системна физическа злоупотреба с детето,която бива проектирана от детето в изходяща агресия с/у себеподобните.

59

Koko

преди 7 години

Макаренковски методи трябват,Макаренковски.Като го спукат от бой три дни поред даскала само като го погледне и ще се намира.Бой и само бой

58

До СХ

преди 7 години

Добра идея, но дали да му правим кефа на това разглезено детенце, като му осигуряваме допълнителни спортни занимания? Възможности за спорт има и те са достъпни за учениците във всяко училище.Ако допълнителните спортни занимания биха решили проблема, тогава родителите да бъдат задължени да плащат за тях, от които се нуждае отрочето им. Ако не щат да плащат, тогава ръководството на училището да задължи хиперактивното дете да помага на училищната чистачка, за да си изразходи вредната свръхенергия.

57

Мм Даа

преди 7 години

Всичко което прави това дете и го прилага в училище ,всъщност го еъвиждоло някъде.Къде ли може да е видял такива издевателства и агресия разбира се че в къщи.Първо трябва да се издърпат ушите на родителите и после на този юнак.

56

До 63 и 65 /продълж/

преди 7 години

Законът би трябвало да предвиди такова дете да се отстранява от училище, за да не пречи на останалите.Тъй като образованието е задължително, то да продължи обучението си като частен ученик, а същевременно с него да работи и психолог, който да има грижата да прецени кога детето може да бъде върнато в училище.Педагогически съвет да определя специалистите, които ще се занимават с това дете, а родителите му ще им плащат заплатите от джоба си. Да видим няма ли да намерят начин да озаптят детето си!