271

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 350"Русия никога не е използвала ядрено оръжие срещу цивилно население." И Франция, и Великобритания и Китай и Индия и Пакистан и Северна корея и Израел. Е и ?

270

До 350

преди 7 години

РУсия не е използвала ядрено оръжие, но изпраща зелени човечета, анексира чужди територии и навлиза в суверенни държави.Също така заплашва други държави и се опитва да упражнява влияния с подкупни мижитурки като Бойко, ДОган, ВОлен, СИмеонов, Гоце и др.Иначе, да...не е използвала ядрено оръжие до сега. ТТОва ли ви е новата опорна точка??? РУсия е мирна държава??!!!! Баси и промитите.

269

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 350"Русия никога не е използвала ядрено оръжие срещу цивилно население." ....освен онова живеещо близо до ядрените полигони и Чернобил.

268

Анонимен

преди 7 години

Лустрация, лустрация трябваше да име в България и такива като мутрата Цв.Цв. и останалите руски лакеи да не припарват до властта.Сега отново показваме, че сме руски слугинаж, на най-агресивната диктаторска държава.Искал мутрата в Черно море яхти и туристи- само, където пропусна да уточни, че иска руски яхти и руски туристи. Най-простите, агресивни и нахални същества на планетата.

267

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 355Ти не си ли чувал за играта "лошото ченге и доброто ченге" ?

266

до 355

преди 7 години

Щото Задкулисно влизат в СинхронДоброто ченге,Лошото ченге папат от една и съща СофраКоято се нарича Колониялна България

265

Анонимен

преди 7 години

Абе що така президента говори едно премиера друго ?

264

Анонимен

преди 7 години

Айде Плевнъо...пращай и да се приключва с България. От 5 балистични ракети все една ще падне тука.

263

Анонимен

преди 7 години

Турция само клати Европа с тез бежанци пък те бежанците у нас не щат тъй че да си заплашва когото иска и помнете никога против Русия.Русия е един голям пазар за бълг продукти които продажните ни политици затриха като си напълниха джоба с кървави пари по планът Ран

262

Анонимен

преди 7 години

Еее бати ви Бойко нали тегли кредити в Несвяс Те цивилизованите от Запад не са прости ще измислят какъв ли не Предтекст за да си ги върнат Обратно я чрез Измислени заплахи за Заплашващата Руска Заплаха я някоя друга Банка ще ФалиратАма парите който са ви Отпуснали трябва отново да ви ги Измъкнат пред носоветеС.м.отковци

261

До 348

преди 7 години

Е как натовска флотилия.Украйна кога стана член на НАТО

260

<><>

преди 7 години

Флотът щял да се казва "Самоубийците-глупци"

259

ХХХ

преди 7 години

Започват изнудванията .....какъв флот може да спре руския бе ненормалници ? САЩ дерижират "Давайте братя, вдигайте се срещу Русия !" Чакай бе какво е направила Русия ? Ако искаха да ни затрият до сега Европа щеше да гори ! Каква заплаха са Русия след като нищо лошо не сме видели ? Преди около 70 години кой бомбардира София ? Не бяха ли хАмериканците ? Мма ви проста да живее Русия ! Да живее България !

258

До 333

преди 7 години

Турция може да прави каквото си иска,но не може да прекратява едностранно споразумения без причина.Все едно ние да кажем-прекратяваме това и това споразумение защото вие правите с руснаците Южен поток.Ние сме суверенна страна и никой не може да ни задължава нищо.Особено с неща ,които са против националните ни интереси.Иначе ние пък може да си изберем Президент който да каже излизаме от НАТО и ЕС и ставаме част от Русия.Какво ще прави Турция тогава.

257

Сиайна

преди 7 години

Абе луди ли са или дрогирани!Аз като българка не желая да правим дейсквия и постъпки срещу Русия ируския народ!*** ***.Б.Борисов поклон пред теб и думите ти.Не на пропагандата срущу Русия.Не тръгвам срещу християнска държава!

256

мазепа

преди 7 години

До ОтговорКрайовската спогодба е делба на Румъния. СССР взима Молдава (34хил км2), а Германия - Трансилвания и Южна Добруджа (25 + 7= 32хил км2). А Хитлер дава двете области съответно на Унгария и България срещу участие в Тристранния пакт.

255

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 304Може да продължим разговора, но основен факт е, че излазът на море на Румъния е създаден на изконни български земи, населени с българи от аспарухово време (ако броим траките и отпреди Аспарух) до 1940. И то създаден от Русия и яростно защитаван от нея и с дипломатически, и с военни средства. Това се оказва яко недалновидно от нейна страна, защото сега Румъния може да служи за натовска база на Черно море.

254

Анонимен

преди 7 години

Русия никога не е застрашавала мира в Европа ,разбутването е дело на американците които вече не се задоволяват с размириците м-у мюсюлмани и искат да въвлекат и славяните на тях просто им трябва територия срещу Русия

253

Един от Северозапада

преди 7 години

Имаше една статистика, за военните конфликти, в които са участвали СССР/Русия след 1945-та и САЩ, извън границите си.Статистиката е смазваща.Няма преврат, или война във връзка с поддръжка на превратаджийско правителство по света, и САЩ да не участват, да не са главно действащо лице.Потърсете я в нета, показателна е.Това ще отговоря на ония, пишещи за Грузия или Украйна, където пак в дъното на проблемите бяха САЩ....

252

До 328

преди 7 години

Я да чуя кой в България се чувства застрашен от Русия,защото аз не се чувствам заплашен.Явно има някои стари корита ,наречени кораби ,които трябва да се бракуват и искат да ни ги продадът за няколко милиарда като ония 30 годишни самолети Ф-16 и за това ни канят н някакъв измислен фронт от който няма никакъв смисъл.Сега и Русия и САЩ разполагат с оръжия ,които обезмислят всички други неща.Просто плашат баламурниците за да си продавят оръжията и да трупат милиарди