96

Сорос на бесилото!

преди 8 години

Оня рептил, Сорос...как се кефииии сега! Всичко което става в Европа е дело на масони,ционисти и всякаква друга еврейска ***! Хората трябва да се събудят от този толерастен "сън" и да се вземат в ръце! Не не толерастията, да живее национализмът!!!

95

Анонимен

преди 8 години

А какво казва Руми Бъчвата ет меверето - ще има ли спец акция на спец частите от спецзвеното "Пеперудка"

94

Западноевропеец

преди 8 години

Веднага депортиране на всички агенти на джуджи до границата и обратно в мръсния Пyтлеристан. Рашките са били. Те завиждат на ЕС за богатството му!

93

Ники ПлюнчеФ

преди 8 години

Нека Третата Световна война започне СЕГА!!!

92

иван

преди 8 години

Толерантност ли? Видяхте вчера как и нас ни гласят с изоставен багаж блокирани ключови тролейбуси за 3 часа, 2-3 пъти така и накрая и на нас една бомба. ЗАТВОРЕТЕ *** ГРАНИЦА МИНИРАЙТЕ Я И СТРЕЛБА НА МЕСО! А ЕМИГРАНТИ ДА СЕ ПУСКАТ САМО ЖЕНИ И ДЕЦА!МЪЖЕТЕ ДА СЕ РЕПАТРИРАТ ОБРАТНО ,КАТО МЪЖЕ ДА СЕ БИЯТ В АРМИИТЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ СТРАНИ С ТЕРОРИСТИТЕ ,АКО И НЕ СА ТЕРОРИСТИ ДОШЛИ ДА ИЗБИВАТ НАС!!

91

Коментатор

преди 8 години

А критикуваха Бай Тошо за прекръстването. Ало тези бяха прекръстени с европейски имена щом стъпят в Европа тези простотии нямаше да се случват.

90

Fo23

преди 8 години

Терористи ,не трябва да правите така - да убивате невинни хора !!!Направете така , че да накажете виновните !!!!!

89

До 99

преди 8 години

А ты братан не туда попал!

88

Анонимен

преди 8 години

Брейвик беше прав!!!

87

Хуманист

преди 8 години

Бързо на семействата на загиналите терористи да се изпратят социални помощи.

86

до 97 shop

преди 8 години

Брей !. Какво прозрение. Да не би да го получи след третата за днес доза "демокротични весели хапчета " ?

85

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 93Не са ти виновни европейците, це нашите българи са заформили мафия и ни крадата, сякаш ще си го отнесат на онзи свят. Какво очакваш от европейците, когато ние гласуваме за тези отпадъци?

84

Анонимен

преди 8 години

Атака террористов на Брюссель, которую предсказал Эрдоган. Вам не кажется это странным? Ещ 18 марта он об этом говорил. Видать мало ему тех денег что на коленях ему ЕС преподнс.Мои соболезнования.

83

до 90

преди 8 години

Бъди сигурен, че софийските евроатлантици няма и да разберат когато политат към небесата защото са постоянно дрогирани.

82

до 90

преди 8 години

Ние по-бързо ще си решим проблема, защото нито сме толкова толерантни като западняците, нито са ни толкова меки китките.

81

Анонимен

преди 8 години

Изнежена Европа не разбра ли вече, че трябва да спре да говори за права, а за ограничаване на права

80

Анонимен

преди 8 години

Не виждам защо им дължим съчувствие на европейците след като ни умориха нас българите от глад. А и нещо да стане с мюсюлманите в България веднага се налагат санкции, защото не сме били толерантни. Сега кой е нетолерантен ЕС, ЕК, ЕП? Като немюсюлманин бих ви казал: Случва се. Гърмят тук-таме терористи. Кво толкова? Ваш си е проблема и не ни занимавайте нас. Нали ни съдехте, че нарушаваме правата на човека? НЕ ВИ ДЪЛЖИМ СЪЧУВСТВИЕ.

79

някой

преди 8 години

Попаднахме в спирала - ще започнат арести на предполагаеми или истински терористи.Отговорът на терористите обаче ще бъде по-големи и по-значими атентати.Това ще доведе до арести, които пък от своя страна ще доведат до атентати и така тероризмът и ислямизмът ще набират сила.Имам предчувствието, че почти нищо няма да последва след днешните атентати, както се случи след предишните.Всичко се случва по план, на който най-вероятно заради пари се продадоха европейските лидери.Европейска пролет?

78

Анонимен

преди 8 години

Нека благодарим на баба Меркел и на всички знайни и незнайни европейски герои на мултикултурализма за "прекрасната" си съдба и "слънчево" бъдеще! Благодаря! Вие сте отявлени европейски "патриоти". Европейските народи си дадоха четирибуквието на тях, защо да не го дадат и на брадясалите кочове? "Мила" европейска картинка.

77

Анонимен

преди 8 години

А представете си само ако в клоаката София думнат два-три колана с бомби кво чудо ще настане тогава!