39

Анонимен

преди 8 години

да слагат през 100 метра камера със закачена картечница вместо снимка

38

180

преди 8 години

Да се направят 3-4 писти из България, където всеки *** да може да отиде, да си плати, да си потроши колата, да избие комплекса и като излезе на пътя да е по-спокоен.

37

Деян

преди 8 години

Профила на гонкаджията ми хареса. Жалва се, че няма работа, че за 500лв нямало да бачка, но дова пари за тунинг на бракмата. Ако икономическа полиция и НАП си свършат работата ще се крият като мишки. Нека да докажат как с мизрна заплата си купуват кола за 4-5к и дават още 10-15 за тунинг. Представи си тези *** един ден какви деца ще възпитат. Не е проблема в това, че няма писта. Те не искат да плащат за гонки на писта.

36

Анонимен

преди 8 години

За да има по-малко загинали, по-малко ранени, по-малко катастрофи и по-малко нарушения по пътищата, трябва да се промени начина на мислене. Сега повечето като папагали повтарят дивотиите на КАТ - по-високи санкции, още по-високи санкции, още ... още ..., а резултат няма, а и не може да има. ОчевАдно е, че посоката на действие трябва да е към превенцията, т.е. никой да не си и помисля да нарушава правилата, а не както е сега след като стане катастрофата, КАТ му лепва клишето несъобразена скорост.

35

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо лошо в това тези *** да се пребиват и загиват, в крайна сметка това търсят. НО защо трябва, нищо не подозиращи пешеходци да бъдат помитани по спирки, тротоари, и пешеходни пътеки? Защо трябва нормално шофиращите хора, да стават неволни участници в тъй наречената "руска ролетка" Нулева толерантност и ефективен затвор за гонкаджиите!

34

свидетел1

преди 8 години

"Нощем излизаме от контрол. Тръпка, его, адреналин...ковчег..."

33

Анонимен

преди 8 години

Поредната статия в кампанията на КАТ и МВР за промиване на мозъците ни, за да не протестираме против прекалено високите сегашни санкции, както и срещу новите още по-високи санкции, които КАТ ни подготвя. Засега промиването на мозъците върви повече от успешно. Някои така и не разбраха, че два пъти по-високи санкции, означават два пъти по-малко санкционирани и КАТ пак си изпълнява плана за глобите. Санкциите трябва да паднат поне 10 пъти, но КАТ и тогава трябва да си изпълнява плана за глобите.

32

Анонимен

преди 8 години

По-големи глупости не бях чел... Съветвам репортерите на която и да е медия, да си запали колата и да отиде някой път лично на тези гонки! Те го изкараха, че там се въртят хиляди левове на минута... Не одобрявам уличните гонки, въпреки, че колите са ми хоби и притежавам тунингован автомобил! Има си писта, плащаш и си праиш кефа на спокойствие! При уличните гонки обаче се получава така, че полицията идва за да гледа гонките, а не за да ги прекъсне... Това е проблема!

31

Анонимен

преди 8 години

Требе на всяка улица да има поне по 3ма полицаи и патрулка. Полицията защо не си върши работата, ами манипулира населението!?

30

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДаа, съгласен! Там има адреналин колкото искат.

29

Анонимен

преди 8 години

Нещата са много прости, но КАТ и МВР като цяло добре ни манипулират. Разпоредбите в всяка една държава се спазват само когато държавата с силата си налага спазването им. В случая разпоредбите на Закона за движение по пътищата ще се спазват в България само тогава, когато държавата с силата си наложи спазването на закона. В случая държавата си е създала държавен орган - КАТ, който има за задача да наложи спазването на закона. Вместо това обаче КАТ пише закона за себе си и не го изпълнява.

28

Анонимен

преди 8 години

спешно да се върне казармата !

27

Анонимен

преди 8 години

абсолютни ***

26

Анонимен

преди 8 години

Виновни са комунистите които за 45 години управление деградираха всички ценности в българина.

25

Анонимен

преди 8 години

Щом са с бензин в кръвта нека когато отидат в болница да им сипват само чист бензин 100 октана във вените.И малко течност за почистване на клапани.Ще бъде готино.

24

Анонимен

преди 8 години

"Тръпка, его, адреналин, не знам как да го нарека"Аз знам - простотия.

23

bobby

преди 8 години

К$$ра ми Янко. Гонките са в посока НДК - Бояна след всеки светофар ПОСТОЯННО и ДЕНОНОЩНО.Що не сложат камера на Шел-а на България - там се минава поне с 100 през деня, а вечер да не говорим.... или около болница Света София, където е същото положение.Come on, KAT!

22

Шоп

преди 8 години

Много е лесно - неоторизираното пипане по колата се криминализира с 2 г ефективна присъда, понеже това си е чист опит за убийство. Колите се тунинговат само в оторизирани работилници от техници със специален лиценз да извършват конструктивни изменения. Тунингована кола - двоен данък, двойна застраховка и три пъти на преглед. ПТП с незаконно тунингояан автомобил се третира като опит за убийство.

21

Aeon

преди 8 години

Dnes.bg пропагандира автомобилно джигитство!

20

hah

преди 8 години

До asИ после като прегазиш някой, дали близките му няма да ти изкормят топките и да ти ги наврат в гърлото?