56

Анонимен

преди 9 години

"Хората ще платят висока цена - нисък жизнен стандарт и безработица"... егати глупостите! Като им гледам "високия" жизнен стандарт в Украйна и как се чудят къде да почнат работа, `щото много я има, и се чудя как изобщо още стоят в Крим, а не са хукнали към Лвовска област например?! А не е за пренебрегване и друг момент - вероятността да останат живи и здрави в Крим е безкрайно по-голяма от тази в Украйна.

55

Това не е игра

преди 9 години

Докато ние тука се забавляваме като се дърляме и делим на русофили и русофоби,САЩ вкараха танкове в прибалтика.По цялата граница на ЕС и Русия се разполагат ракетни комплекси.Литва върна задължителната военна служба.Черно море гъмжи от въоръжени кораби.Прелитат самолети.Русия трескаво привежда всички въоръжени сили в бойна готовност.Вие осъзнавате ли какво може да стане.А САЩ пак ще гледат от далече сеир.Но този път има ядрени ракети стигащи до Ню Йорк и Вашингтон.

54

Анонимен

преди 9 години

До ByzantinеДа ти пикая на Колата . Измии си *** с нея . Ама щи ти окапе вълната .От Екологичност. Явно загуби контрол по основната тема ,нещо не се насочи накъдето трябва и затова почна с лейномета . Нали сте само за това з- тор да произвеждатае.Ха,ХА Торко,нещастен!

53

Анонимен

преди 9 години

Путлеристите и половината от света да завземат няма да са доволни....нали затова са се въоръжили до зъби.

52

Анонимен

преди 9 години

Пролетариата може да загуби само бедността си, а богатия Запад - всичко! Ясно е кой трепери като ***. Слава на Русия, че им бърка в спокойствието и наглостта на световните империалисти. Народите на Европа вече разбират, че Русия е техният Бог! Москва, Москва! Пред твоите стоманени врати разби се вражата вълна където пролетарското море възвря от фалша лицемерен на соросоидната ламя. И тя умря! Поразена от огнения меч на Ивана Грозни и Иля Муромец! Слава, богатири!

51

Взето

преди 9 години

Путин не е анексирал Крим той просто си го е взел. Нали е по-силен , има много оръжия- може да си го позволи. По- рано СеСеСеРе-то обеща на Украйна , че няма да пипат границите и украинците си унищожават ядрения арсенал. Но евреина Путин иска само да взема и нищо не дава. Искат територия от България ( която е вече купена) , за да си стрят станции и газопроводи , а ни дават газта на най-висока цена. Договора- подписан от БСП като бяха на власт, от някакво зам-министърче, не от Сергей, Овчаров

50

1

преди 9 години

До до 70Бързо бягай за хапчетата :)

49

_|_

преди 9 години

Оставете Русия, тя ще се оправи. Вижте България в каква жалка ситуация се намира. До 10-15 ние ще сме малцинство, при това в собствената ни родина.. Тръгнали да коментират, света да оправят, калъфи!

48

Анонимен

преди 9 години

До джуджето лудо Със сигурност говориш за джуджуто *** Гордостта на Червените Гербери и *** комунист от Банкя.

47

Анонимен

преди 9 години

Крим не е анексиран, а реституиран и предаден доброволно на законния му собственик. Всички нападки към Русия са кражба и престъпление. Ходете нападайте английската кралица, защото утрепа Аржентина за едни никакви острови на хиляди мили от Англия!

46

Анонимен

преди 9 години

Народ чиито премиер и президент са Б.Б. и Р.П.нямат право да коментират политиката на Путин.Докато 80% от руснаците одобряват политиката на страната си Путин ще е президент.Непрекъснато нарастващата престъпност в САЩ,ислямизирането на Европа,надигащата се неонацистка вълна в страните от ЕС,опасността от И.Д.са по важни проблеми от това къде е Путин и какво е неговото здравословно състояние.

45

До-ахмет

преди 9 години

Ти география учил ли си бе тъпан,каде видя кърджали да граничи с турция,я погледни какво разтояние дели кърджали от турската граница,искал бил той,като толкова искаш,айде знаеш пътя.

44

Анонимен

преди 9 години

До Ахмет Джеден По този въпрос се обърни към посолствотона ул,,Козяк,,Каквото решат Краварите . Утре може да решат ,че Истанбул принадлежи на внуците на хан КУРТ.Същите ,дето са полубратя с Българите .Така ,че към тях,молбите . В колониалните държави, те решават ,кое как. да живее братски и свободен Курдистан .

43

Анонимен

преди 9 години

Стандарт, та стандарт! Ако дойде някой и предлага 100 лева да ме опъне и повиши стандарта, аз трябва да го поема ли? Ами не искам 100 лева! Освен български седерюги, на тоя свят има и нормални и достойни хора. Дай сега, който не е да легне и загива доброволно!

42

Анонимен

преди 9 години

С две думи, ако си защитаваш народа и държавата, световните ще направят всичко възможно да ти причинят неприятности и ще ги припишат на теб. Ако си кротък, ще получиш цяла кофа помия, душ в ***

41

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Само дето истината е малко по-друга. В Крим хората живеят по-добре, отколкото в остатъците от Украйна. Факт ! Наскоро един учител от Крим се похвали: "Преди взимах 3 000 гривни заплата. Сега взимам 24 000 и чакаме ново увеличение !"Западната пропаганда прилича на Гьобелсовата !

40

тито.......

преди 9 години

До Честито!----------то в САЩ не бият--там направо ги растрелват--постоянно.Така че новия социалистическо-империалистичен путинистки строй---------е в Белият дом.........схвана ли.....

39

Анонимен

преди 9 години

А! Фашиста бил ,,най-демократична държава,,САЩ! Носител на процвет и благоденствие,особенно в България.От личен опит го знаем.

38

gatyu.gatev

преди 9 години

Искаме Сан-стефанска България !

37

898989898

преди 9 години

До добро утро---Да ти напомня че Крим стана руски след зверствата на шпиц командите по цяла Украйна...След факелните шествия в Киев и че даже европарламента призова да се прекратът маршовете с нациски синволики.....айде лека нощ....