96

Анонимен

преди 11 години

Не е монтаж - всички сенкисе навързват, всички обекти на снимкатаса с еднаква яркост, цокъла е с височина около 1,50, децата са с нормален ръст за около 10 годишни от 1,30-1,40 метра, а снимката е правена от по-висок човек - около 1,70 - може и тинейджър, може и възрастен. И естествено , че няма да открият кои са децата - директорите едва ли познават на 100% всички деца по лице, а и да ги познават, не са луди да ги разпознаят и после да ядат "бахура" от инспекторат и медии....

95

Анонимен

преди 11 години

Монтаж е разбира се.Сенките на децата по стената ги няма!Стоят като "залепени" за стената.Просто някои хора вече търсят под вола-теле и за вдигане на рейтинга си са готови на всичко.

94

разделяй и владей

преди 11 години

да Ви напомня, че сте най-бедните в Европа, стига се карахте. скотския живот на прехода ще изражда още деца, монтаж или не всеки ден съм свидетел на липса на елементарна култура - до една пицария на парче, всеки си оставя *** навсякъде, при условие, че на 5 метра има кошче... по-зле сме от ***, тях природата ги е увредила, но ние имаме избор...

93

до 97

преди 11 години

Виновния е единствено неграмотника създал този колаж ако се проследи от къде е качен в мрежата ще го намерят за 2 часа!

92

Анонимен

преди 11 години

Nqmalo VINOVNI !!!!!!!! Tezi jestove sa naso4eni kam vsi4ki nas kato naciq!!! S takova li pokolenie smqtate,4e 6te varvim kam"svetli budnini" i s roditeli koito taka vazpitavat svoite deca!!!

91

Анонимен

преди 11 години

това е работа на ДПС

90

Анонимен

преди 11 години

Върху портрета се вижда СВЕТЛИНАТА ,от фотоапарат ,или --GSM!

89

до 91

преди 11 години

Сляп ли си бе светкавицата блести в центъра на надписа а от ляво на образите има черни черти!А това че са нереално ниски си е друг ефект от добавянето на образи !

88

до 86

преди 11 години

ТУК НЯМА ВИНОВНИ - тези деца едва ли знаят че са използвали образите им за подобна гнусотия

87

Анонимен

преди 11 години

ФЪФ Бг-училища ,НЯМА НИКАКВИ ПРАВИЛА !

86

*

преди 11 години

Аз проблем със сенките не виждам, но ми се струва, че децата са нереално ниски предвид оцветяването на стената. Обикновено в по-тъмен цвят според мен се прави на височина от не -повече от 150 см.

85

Анонимен

преди 11 години

По РЕЗУЛТАТИТЕ от образованието ,от 23г.преход ,СЕ ВИЖДА ,ЧЕ -------НЕ Е МОНТАЖ ,А ИСТИНА !ОТНОВО СИ МИСЛИМ, И НЕ ИСКАМЕ ДА ОСЪЗНАЕМ ,...........ЧЕ СЕ ОТНАСЯ ,ЗА САМИТЕ ----НАС !

84

do 83

преди 11 години

Просто е пич нарича се расизъм и дискриминация: Ето примерно нас ни дискриминират от Европа постоянно ама си мълчим защо защото сме не грамотни и прости цялата българска общност - не обиждам никои ама я ми кажете колко от вас си знаят правата и колко си ги ползват . Спирате на пътя един *** полицай и почва да ти казва как той имал за какво да пише по добре да оправим нещата еее всичко е така в Б-я

83

до 87

преди 11 години

може да се очаква от БосфорTV

82

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 11 години

Български деца се гаврят а национални символи - няма проблем, сигурно е монтаж.Ромски деца се гаврят с национални символи - трагедия, скандал, национален ден на траур.

81

до 83

преди 11 години

не сигурно а е съвсем сигурно че е монтаж ако съм на мястото на службите бих издирил създателя на снимката за да го докажа

80

до 74

преди 11 години

заради нехарактерните сенки видно е че светкавицата е в средата на сцената а сенките са от една страна ама това *** *** едва ли го е забелязал от друга страна като е добавена сянка поне да беше ползвана опция блур за да не се личи контраста аман от неграмотници

79

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 11 години

Български деца се гаврят а национа,лни символи - няма проблем, сигурно е монтаж.Ромски деца се гаврят с национални символи - трагедия, скандал, национален ден на траур.

78

of 78

преди 11 години

дестабилзация !?!?!? НЕГРАМОТЕН ГЕРБАРИСТ !!!!

77

Анонимен

преди 11 години

Moже и да е монтаж, не споря, но училищата просто преливат от "монтажи": ежедневни и къде-къде по нагли и цинични. Хайде да се престорим, че ги няма и те ще изчезнат.