46

наблюдател

преди 11 години

Ами вие какво сте очаквали? Като си избрахте неграмотен охранител да ви управлява - това е положението.

45

ха-ха-ха

преди 11 години

Увеличението на цената на хляба не е драматично. Ама разбира се, че не е. Кво са некви 15-20%? То и увеличението на тока е символично, на горивата и парното също - само с некви си 5-10 лв. на месец се оскъпява. Нищо работа. Лошото е само, че за хляб 5 лв. отгоре, за ток 10 лв. отгоре, за бензин 10 лв. отгоре, за хранителни стоки по 5-10 лв. на артикул и то станаха много тия по 5-10 лв.

44

men

преди 11 години

жалко за хубавата земя и че зорлян ни карат да я харижем на *** и турците. простите разтривачи на уши и наследници на видни комунистически фамилии скоро ще останат сами с *** и мангаломинцифайките и ще видим тогава кой кого ще язди. призовавам бивши военни които четат да организират възстание и докато европа и евреите се усетят да прочистят малко държавата от политиците, милиционерите, митничарите и ***. ние сме зад вас и дори някой ден да ви пратят в хага ще бъдете светци за нар

43

Анонимен

преди 11 години

ТЕ ДРУГАРЧЕТАТА САМО ИЗПЪЛНЯВАТ ПЛАН. ИНАЧЕ ЩЕ ИМ ДЪРПАТ УШИЧКИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ. ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИМАТЕ УПРАВНИЦИ ЛИ? НЕ. ИМАТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ. ВСИЧКО КОЕТО СТАВА В МУТРЕСТАНИЯ СЕ КОМАНДВА ИЗВЪН НАШАТА ТЕРИТОРИЯ. КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СИ ВКАРВА АВТОГОЛ АКО Е НЕЗАВИСОМО ОТ ВЪНШНА НАМЕСА? АМИ МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ДЪРЖИ ХОРАТА ДОВОЛНИ ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ОЩЕ МАНДАТИ. НО ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. КАКТО ИМ СВИРЯТ ТАКА ИГРАЯТ. РАЗБЕРЕТЕ ГО И НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КУКЛИ НА КОНЦИ.

42

Анонимен

преди 11 години

Ние сме единствената страна в Европа, а сигурно и в света, в която зърното, което се продава на вътрешният пазар, е на международни цени. Това го няма никъде, който се интересува може да провери. И това е въпрос на държавна политика, нещо колето липсва в България. И не се оправдавайте с ЕС, защото другите страни членки го правят, значи има как.

41

Анонимен

преди 11 години

Добре го е изучил Т. Живков! Схватлив ученик е Бойко. даже по-добър от учителя си, от партията-майка дори.

40

Анонимен

преди 11 години

Моля ви овце ...по тихичко ...строим магистрали

39

Станишев

преди 11 години

А, така Бойко, качвай цените на всичко! Браво!Затова народа ще избере нас и ше видят колко сме добри - няма да ни се налага да покачваме никакви цени. Цялата *** работа ще си я свършил ти.

38

Анонимен

преди 11 години

Аз разбирам да се увеличава цената на нещо дето вече не го произвеждаме.Обаче жито даже изнасяме,ток също.Хайде за горивата ми е ясно защо го правят,ама това с хляба вече си е направо нагла работа.

37

Анонимен

преди 11 години

Не знам, но дори при Костов, когато на хората се обръщаше точно нула внимание, не е имало такива скокове на цени, винаги предшествани от обещания, че скокове няма да има. ДКВР или каквото е там е една смешна безполезна комисия, а тоя ако ми падне бих го нашамарил първо и после бих го оставил с 400 лв да изкара един месец

36

Анонимен

преди 11 години

Барабойко зорлем ще върне бсп на власт, егати селянина банкянски

35

Анонимен

преди 11 години

В Народното събрание има само една зала, където няма камери, а именно Огледалната зала. Точно заради това тя се е превърнала в най-опороченото място в зданието.Слуховете твърдят, че именно там народните избраници и силоваците от Националната служба за охрана си спретват истински оргии, на които биха завидели и патрициите от древния Рим. Често участие в тези ванкхалии вземат младите стажантки в Парламента и напористите журналистки.

34

Анонимен

преди 11 години

А за едно семейство непушачи на накво ще се равнява увеличението бе ,палячовци? *** наглите мишоци ,аз сам мога да преценя какво ми коства увеличението на всичко,при условие че вече лишавам себе си и семейството си от нормални неща.Или да крякам само "оно от мянкя е велик,много велик" Апо чия заповед нищо не пишете за горивата ,дизела е 2,73

33

Анонимен

преди 11 години

Скандалната депутатка от ГЕРБ Искра Фидосова стопира закон, който трябваше да влезе в сила от 1 юли и да вдигне пет пъти данъка за игрални автомати в страната, разкриха за Свободен народ от Комисията по хазарта. Това на практика е открито лобиране в полза на големите хазартни олигарси, които пълнят джобовете си от отчаяни комарджии.

32

Анонимен

преди 11 години

За да станеш министър в това правителство не се иска много. Колкото по-престъпно минало имаш, толкова по-незаменим си. Боса по асфалта имаше една песничка...Сега и гладна!

31

Лили

преди 11 години

Нещо никакви ги няма "човеколюбците - социалисти" да вземат отношение по въпроса.Ама как ще протестират, като едрите зърнопроизводители са изцяло създадени и грижливо отглеждани от тях.

30

народа

преди 11 години

а спомняте ли си какво говори този министър по този въпрос" Ако има увеличение на хляба то това ще бъде спекула"какво излиза -увеличение и то доста голямо .май в цялата тази работа излиза че най големият спекулант се казва мирослв найденов .Но май за друга не става Той е той-уволниха го като главен секретар на НВМС за контрабанден внос на 20 годишно месо-най голямата далавера е като директор на еко равновесие софия става въпрос за милиони левове-ликвидатора на ветеринарията в България-ликвидатора на българското земеделие-ликвидатора на горите .Дървената мафия работи денонощнотози човек е за затвора а ми станал министър .

29

Анонимен

преди 11 години

Колко ли струва 1 кг. брашно в Гърция или Германия?

28

азз

преди 11 години

тази кутия цигари от 5лв. или 10лв?я,сега като ви посегнахте на хляба,да видим,ще продължите ли да си кротувате?трябва да ви сложат и такса 'пръдня","тротоари","псуване",...ей,испанец!тия багети който си копуваш,фабрични ли са или от частник?:-)абе,казва ли са ми че в испания е ефтино,ама заплатите-малки!

27

Анонимен

преди 11 години

М-Р НАЙДЕНОВ, БЕЗ ЯЙЦА И КОЗУНАЦИ МОЖЕМ, НО БЕЗ ХЛЯБ - НЕ!