172

дан

преди 12 години

игнатов, какво училище бе, това са животни бе, ти някога влизал ли си в гето без охрана и предварителна подготовка, без охраната ти да е минала преди теб и да ти е разчистила пътя...само унищожаване на гетата и разселване в човешки квартали и селища и строг контрол, докато не започнат да работят за да се хранят, всеки уловен в кражба в затвор...по-добре да плащам данъци за да се строят затвори, отколкото на всеки метър да срещам индианци и да се оглеждам да не ме оберат и да изнасилват децата

171

nadia

преди 12 години

kato ne iskat s dobro da se inregriras,s sila,no da se integrirat,6te izleze po evtino na durjavbata da gi prebira jinganetata v priuti s strogi pravila i disjiplina,4e i maikite im da ne gi poznaqt sled tova,otiva poliziatq,obira vsi4ki ot edin nabor i xaide,v internat,kato v Anglia ,po vremeto na Margaret Tachar

170

Лекар

преди 12 години

Няма такова нещо като "вие лекарите". Всеки лекар е различен и отговаря за себе си.И здравните стратегии не са работа на обикновенните лекари.Моята работа е отивам,диагностицирам дошлите при мен, изписвам им лечение и си тръгвам.Лека вечер ти пожелавам.

169

Лекар

преди 12 години

До 173 предполагам за да не се създава паника.И без това не може да се справи,защото парите необходими за лечението на тези хора по мои виждания ще се равняват на бюджета на здравната система за 20 години.Мий си ръцете хубаво и спазвай хигиена.Избягвай контакт с рисковите групи.Това мога да те посъветвам..

168

анонимен

преди 12 години

Как ще интегрираш ***?Нали, ако се интегрира, трябва да работи.А като не е интегриран,има основание да се оплаква, че не може нищо да работи и да иска помощи.Кой *** е глупав да си признае, че е интегриран и е научил някакъв занаят?

167

172

преди 12 години

А защо здравното министерство мълчи по случая? И тази заплаха само България ли касае? Лекарският съюз да подаде информация където трябва и официално да оповести тия факти. В противен случай никой няма да предприеме нищо. Вие, лекарите разбирате ли, че ако има такива прецеденти сте най-големите виновници за заразяването на нацията и държанието и в информационно затъмнение?

166

Анонимен

преди 12 години

до 171 аз се чувам много добре какво говоря и ти казвам как стоят нещата,а ти ако искап вярвай или не вярвай то си е за теб.Това се коментира и се знае от много време в здравната система.Но нищо не може да се направи,защото трябват над 50 милиарда за да се реши проблема,а в държавата няма 10 милиона за бан.Заразяването на става толкова лесно в градския транспорт като стои до теб.Но вече ако ти се изкашля в лицето може и да се заразиш.Ако стоиш настрана не би трябвало да има проблем.

165

167

преди 12 години

Ти и да искаш и да не искаш контактуваш с ***, в градския транспорт и на много други места, които ми идват наум в момента. Това не може да е истина, защото ако беше щеше да стане международен скандал, майн артцт. ..че и 500 хил...българи и ***...Ти чуваш ли се за какво говориш въобще???

164

!?!?!

преди 12 години

Ще ходят - до трети клас и то само до голямото междучасие - за кифлата и млякото!Господин министЕрЕ, питам Ви - НА КОЛКО ""РОМКИ" СПРЯХТЕ ДЕТСКИТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ЧАВЕТАТА НЕ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ?ПИТАМ И СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА - КОЛКО ОТ ТЯХ СА ОСЪДЕНИ, ЧЕ СИ ПРОДАВАТ ЩЕРКИТЕ КАТО ***?колко "рома" са опандизени за това, че са забермрнили малолетните си "булки"?Традиция им било?! А закон за тях - няма ли?Мойта традиция е да не издържам махгуси! К,во ШИ КАЙШ

163

Лекар

преди 12 години

Искам да добавя само,че на болен от хепатит човек не му личи по никакъв начин.Разбира в момента,когато започнат да му отказват органите.Много *** и проклета болест е това и е жалко в 21век в страна от европеййския съюз да се оставят хора да умират масово от нещо,което се лекува.

162

poznai59

преди 12 години

А кой ще ходи на "работа" да преджобва в градския транспорт? Кой ще проси на светофарите? Те наямат време да ходят на училище!

161

Лекар

преди 12 години

до 166 това за хепатита е истина.Запознай се с протичането и симптомите на тази болест и ще разбереш защо.Прозвището на болестта е "тих убиец".Болестта е до някаква степен изолирана в гетата поради затворения начин на живот на тези хора.Но дори и да не е изолирана няма как държавата да се справи с нея,защото лечението струва над 50 000 лева,а при *** двойно и повече(като *** се почувства добре бяга недолекуван).Съветвам те да не контактуваш с роми от чисто здравни съображения.

160

161

преди 12 години

Къде е тоя хепатит, че не сме чули нищо за това? Кой си ги измисля тия инсинуации.Нали ако имаше нещо такова щеше да стане национална катастрафа, по-голяма от сегашната, а Здравните инспекции ще се спукват по шевовете от работа и контрол на храните. Еййй, много сме манипулируеми туй българите. Всякакви инсинуации ги вземаме за чиста монета.

159

Анонимен

преди 12 години

вуйчо ти да ти е и баща и после как няма да си умряла от глад мозъчно изостанала *** и как няма да живееш в картон и ламарина те си го искат този живот

158

Анонимен

преди 12 години

гадна *** бляк

157

Анонимен

преди 12 години

до 153 да бе имат има цар киро ама 95% са пълни въшкари.

156

Анонимен

преди 12 години

а с това гнусарче на снимката нямам намерение да контактувам ако ще професор да стане от малко е уродливо

155

Анонимен

преди 12 години

157 потърси в гугъл 500 000 българи хепатит и нашите роми най-болни. 1/3 от *** не доживяват пълнолетие, средната продължителност на живота е 45 години. Не знам за селото, но определено е огромна смъртността. Не знам и какво правят труповете, защото аз *** погребение не съм чувал и виждал през живота си.

154

Анонимен

преди 12 години

Гледам правят се аналози мецду турци и ***...В голяма заблуда сте значи. Може би имате предвид *** и турчеещи се ***. Българските турци са трудолюбиви и съвестни хора.То и между *** има такива.Нашият проблем е с най-мръсната им гилдия, изгонените от Индия и придошли в Европа като катунари покрай военните походи.Размножават се като *** и са с абсолютно изопачена ценностна система, в която всички добродетели се считат за грях, а грехове, за качества.Това е цялата философия.

153

Анонимен

преди 12 години

Уважава се силата, когато даваш , само те *** и ти се подиграват.