74

Анонимен

преди 3 години

Русия още от началото предложи да предостави цялото си know-how и съвместно със запада да разработват ваксина. Западняците отказаха, там има пазарна икономика печалбата е на първо място, и почнаха да се надпреварват кой пръв да създаде ваксина най-бързо да удари голямата печалба.

73

Анонимен

преди 3 години

На 4-ти ще видите кой тровите с ваксини.

72

Младен

преди 3 години

Тук гледам коментарите на умните и не мога да им се на чудя. На думи щели да плащат по 1500 лева за кафе...мнофо ясно, че от скъпата ваксина... Това било за здраве. Ама 100 лева здравна осигуряване на месец са им много... Месеци наред неглежират здравословното си състояние и ходят болни на работа, защото им се свидят 3 лева такса при джипито. Хора, които предпочитат да си пробват късмета с вируса, отколкото ваксината, макар че статистиката на смъртните случай при двете е несравнима.

71

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ХА ХА ХА . ПРЕДЛАГАЛИ МУ КАФЕ ХА ХА ХА В РЪЦЕТЕ ТИ *** НАВИРАТ И ТА КАРАТ ЗОРЛЕМ ДА ГО ВЗЕМЕШ. ТИ БАЛАМА ЛИ СИ ДУРЖАВА УПРАВЛЯВАШ

70

Анонимен

преди 3 години

Ако ще е кафе с толкова странични ефекти, хич няма и да пия повече :))))

69

до 58

преди 3 години

Жената, където вчера се спомина - лека и пръст.... не се спомина от ваксината, а от некадърното джипи, където я посъветва да се ваксинира. Как може да сте толкова не ве жи?Тази жена е била със свръх наднормено тегло, с 3 байпаса и е приемала много други лекарства покрай многото заболявания, които е имала. Не може ли малко поне да ги използвате тези глави или ги носите на раменете си само за украса?Аутопсията ще покаже стеснени кръвоносни съдове и калцирани вени... най- малкото.. което е опасно

68

Анонимен

преди 3 години

Нинова е най тъпия човек в историята на БСПтолуп

67

Алтав гербер

преди 3 години

Каквото каже Бойко това слагаме Астра Астра, Корса Корса Спутник пътник.Важно в да бием комунистите април.Асфалта не се яде,но всеки се кефи на новите пътища,, южната дъга,, *** обещават ама не дават.

66

Анонимен

преди 3 години

Не пия кафе...

65

Анонимен

преди 3 години

43-*** са вече починалите в Австрия след ваксинация. Каква е гаранцията, че след време няма да се появят странични ефекти и от Pfizer. Или не смятате да имате деца. Знаете ли кой е Thomas Quasthoff. Гениален музиканt. От къде да сме сигурни, че след тези ваксини няма да се раждат гениални деца като Thomas Quasthoff. Ама не, то на нас няма да се случи, нали науката е създала тези ваксини. Така е мислела и майката на Thomas Quasthoff когато е взимала препарата талидомид, и много които са го взимали да раждали деца като него, не само тя.

64

Анонимен

преди 3 години

boyche,1. koi raboti v mvr expert po marketing na kat? imenata, snimka i biografia, molia tuk. blagodaria.2. koi raboti arhitekt na sgradite na kat.bg? molia imenata, snimka, biografia tuk. blagodaria.3. koi bg experti praviat ejegoden control za zdraveto na systemite za eksploatacia v kat.bg - vodna - chistite, obratnite vodi; elinstalacia, otoplenie, sgradna, hi-tech, smetosbor, parking, pokrivna, masetata, mehanicheski, recycling. imenata, snimkite, biografiite molia tuk. blagodaria.;)

63

Ф.С.В.

преди 3 години

Най хубавите години на човечеството бяха -60-те и 80 те години--сега Животът е една голяма рекламна брошура!! Един комерсиален Свят който се управлява от 10-на човека..Свят на банките и богатите--Свят в които бедният е невидим ,,Свят без радост романтика и тайни -отваряш Гугъл и виждаш всичко--Все едно си вкарал камера (колоноскопия) на Планетата Земя! И сега "безплатно' ваксиниране ))-- Ами има ли нещо БЕЗПЛАТНО В ТОЗИ СВЯТ??--НЕ НЯМА!!!!!!!!!!!!

62

А каква е гаранцията

преди 3 години

А каква е гаранцията, че и от другите ваксини няма да има странични ефекти и смърти случаи? Дори предупреждават бременни да не се ваксинират! Защо трябва да се подписва декларация, че си съгласен да се ваксинираш и знаеш за ефектите и поемаш цялата отговорност, никой не може да съдиш ако стане нещо.

61

Анонимен

преди 3 години

Ей ви ги "видимите резултати" от пиенето на кафе с ДПС

60

Анонимен

преди 3 години

Предлагам ви кафе със белина за 5 лв и кафе със тромбоза за 10 лв и ме освобождавате да нося отговорност. Кое избирате.

59

Анонимен

преди 3 години

Бойко да си на днешно време-кеф ти бозаеш от Робите слепи в робската страна, кеф ти от Еврофондовете, кеф ти от пандемията. Куче влачи рейс....Сега му е жътвата....

58

Анонимен

преди 3 години

Мислете като се ваксинирате, защото тези които ви ваксинират избират ваксините както избират кафе и къде ще отиде цялото шкарто от ваксини останало и бракувано от Европа, където отпадъка и 20 годишното месо

57

Анонимен

преди 3 години

За самолети на хартия F16 пари има, за ваксини няма...Браво, гербаджии, браво!

56

Кафе на 4 и 15 лв!

преди 3 години

Да не мислите, че от другите ваксини няма жертви, просто с разликата хем може да се трупат печалби, хем да се намажат ръцете на здравните чиновници да покрият случаите.

55

Анонимен

преди 3 години

Борисов е задължен още днес да уволни някой заради вноса на Астра Зенека.Живота и здравето на народа няма цена.Не може да си играят на евтино и скъпо. Има качествено и смъртоносно.Е, вече знаем от коя ваксина са умира и парализира.Парадоксалното е, че министър Ангелов само преди седмица заяви, че не им иска извиненията на АстраЗенека, а ваксините.Днес дали е на същото мнение?