53

КЬОВЕШИ

преди 3 години

НЕ ПЛАЧИ ТИКВО-НЕ ТЪЖИ...ПРИ МЕН ЩЕ ДОЙДЕШ ТИ..

52

Анонимен

преди 3 години

Прав е Борисов. Той ги разбира тея неща, щото умен,красив и знаещ.

51

Анонимен

преди 3 години

В тази държава трудно се работи,навсякъде има по някоя скатавка къде требва да бачкаш заради него или пълни оли-офрени къде 8 часа а недай си боже 12 часа трябва да им слушаш простотиите!!В личния живот можеш да си избираш обкръжението,докато на работата въртиш рулетката!!

50

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Новата тройна коалиция, която не иска промени днес се видя. БСП ДПС И ГЕРБ са проказата, която дърпа България в калта.

49

бай Лазо

преди 3 години

Хората на чалгapя, понеже са чaлгapи и слушат чaлгa до пpипaдък, сутрин не могат да се отлепят от възглавниците и страдат от тежък маxмурлук!

48

Анонимен

преди 3 години

Щом ще управляват по неговия план значи няма опасност да сбъркат, да не си е давал плана.

47

До27

преди 3 години

Време е да поспрете с тая издържана Опорка която ви поднесе Крадецът! Предложението за 25% това е таванът който могат да вземат депутатите с участието си в различни комисии в бъдеще! За справка досега само при участие само в една комисия те вземаха 15% добавка а много от тях участваха в две че и в три комисии!

46

Илюзия

преди 3 години

Ако аз бях Бойко след 12 годишно управление:Няваше да харча нито лев от държавния бюджет излишно!Щях да обсъдя ШИРОКО националния пран за въдстановяване! Още лятото щях да подам оставка!Щях доблестно да освободя министерски съвет и още по доблестно да се явя в парламентаНямаше всеки ден да се показвам по ТВ и като ощипана мома да оквичавам ефира!Като нормален мъж канара шях да приема загубата като нормален процес....Щях, ама не би! Другото е ПОЗОР за един мъж!!!!

45

Сат Н

преди 3 години

Бойко Мефодиевич го удари на черносотничество. Това дърто магаре е суеверно като индианец.

44

Teрминатор

преди 3 години

Това е втори лайв, в който Баце си попийва следко-сладко нещо от чашата, ама масата пред другите е празна - нито чаша, нито бутилка. Голям домакин е Баце :Д

43

Анонимен

преди 3 години

"Умните и красивите...", казал глупавия и грозния. Сигурно не е наясно, че този израз го пусна Сестра Галева, възмутена, че някой си позволява да не я харесва, когато участваше в пробутва ето на ШИШИ - началника на Джипко Бибишков.

42

Истина

преди 3 години

Е , та нали е болен този, плюс това е в ОТПУСКА , нямали конституционен съд да му каже ,че вицепремиерът Дончев трябва да води заседанията на мин. съвет в сградата на МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. ....- сбъркана държава!!!

41

Боко

преди 3 години

и твоята не е лесна. Хем ти се ще да зарежеш да се оправят, хем ако спечелиш на следващите избори, си знаеш, че без парите от ЕС предвидени в плана ще умира народа от глад и мизерия... Но твоя си е вината - виж какво правят чехите гонят всички руски дипломати. А ти ги остави тука да си правят планове на гърба на народа, а дано имаме някакви дипломатически отношения... Няма човек, свърши се тая с дипломацията - войната е на прага ни.

40

Пиян - залян

преди 3 години

Значи , че Тиквата никога не спи и само работи...

39

Анонимен

преди 3 години

Тая седянка прилича на сборище в хоремага, където пияниците и аутсайдерите обсъждат политиката и цъкат със език.

38

Анонимен

преди 3 години

До -Много интересен парламент, който си гласува заплати от по 10 000 лв. Ти съгласен ли си с такъв парламент, аз не.

37

Анонимен

преди 3 години

Преображение Боиково

36

Klinghoffer

преди 3 години

Абе, докога ще ни занимавате с брътвежите на това злобно безполезно човече?

35

Калеко Алеко

преди 3 години

Тези от Орлов мост не баяха умни и красиви, там прозираха физиономиите на бабикяновците, маямите и хаджигенчовците, заедно с невразчинети физиономии на майките от "Системата Ги убива" и медицинските сестри..пред президенството се редяха русофилите Възраждане и Шпиц командите на Черепа, тези от жълтите павета пък бяха лишени от присъствието на студентите от СУ, както беше при бунта с/у Олигарски, а вместо тях се групираха с едни зелени отвън и червени и бембени отвътре неидентифицирани елементи

34

Анонимен

преди 3 години

Ъънааас, смях в залата. Герберете съвсем искукаха