133

Премиера Денков

преди 5 месеца

148 КАКВА СВОБОДА СА ТИ ДОНЕСЛИ ОКУПАТОРИТЕ НА БЪРГАРИЯ БЕ ОЛИГУФРЕН!

132

Анонимен

преди 5 месеца

До ФАШИСТИТЕ ОКОЛО Един ден и на тях ще им се върне това "ДОБРО". С рязането на главите имам предвид!

131

Поздравиот Карлуково

преди 5 месеца

До 2024 Аз пък съм Илон Мъск! Весела Коледа и ЧНГ!

130

?

преди 5 месеца

Този е най-свестният премиер до сега.

129

Най доброто

преди 5 месеца

Правителство

128

до 132

преди 5 месеца

Който има регистрац ия да ги уведоми. Защото има и друг начин.

127

Анонимен

преди 5 месеца

Само не ми е ясно с какъв акъл русофобите обявиха, че този масов убиец бил русофил защото бил взел пример от Русия. Всъщност той не взема пример от Русия, а от терористи които организират и извършват атентати в Русия. Но русофобията е остро психично заболяване и страха замъглява разума, а злобата погледа и логиката на тези TBapu се върти единствено и само да търсят връзка за всичко и във всичко с източника на фобията си!

126

Анонимен

преди 5 месеца

Ами, че то фигурите от *** са по-живи от този на снимката.Боже! Каква трагедия!

125

Милиардер

преди 5 месеца

Добре де, като си имаме кабинет, коя ни е премиерка в него. Академикът им ще излиза в майчинство, а след него и тази от Герб Габриел. Обикновено, 9 месеца след ебането, се ражда. ХАЙДЕ ДРУЖБЕНЦИТЕ. Мисирките да си слагат звездичките на други, а не на моите коментари. Честита 2024 г. Може и на помакините от Гоцето им Делчев да ги слагат.

124

Анонимен

преди 5 месеца

Новият президент на Русия ще се казва Зеленски!!

123

Анонимен

преди 5 месеца

Кой луд ще дойде да прави инвестиции, докато крадците Боко о Шишо са в парламента, Това е равно на самоубийство!!

122

Терминатор

преди 5 месеца

3 СУ 34,за 3 минути!

121

Анонимен

преди 5 месеца

Има ли тук следящ за руска пропаганда.Триете за щяло и не щели иначе.А пускате на свобода руските тр***лове да пълнят с безмискици форума.

120

Българин

преди 5 месеца

Мисирките от Днес знаят какво е значението на ***. За това вместо букви ми слагат звездички. Аз си имам доста звезди на небето. Те не се само моите. А на тези от Герб са им го като на Анчето му. Слушаите песните на Владито ни Марков. Кои им ги звездичките. На тези депутатите и особено депутатките от Герба му на мутрата. Честита сглобка или не ко нов ПСА да им напиша. Те си ги ххпавят сглобките, те и си ги развалНе сме им виновни коментиращите. Имаме си просто само по единглас на изборите им.

119

Анонимен

преди 5 месеца

Където минете трева не никне

118

Зрител

преди 5 месеца

Инвестиции с кораба "Верила" ли ?

117

2

преди 5 месеца

Те могат да бъдат поставени в пакет от 4 в обикновен контейнер за изстрелване. Тоест общият брой на ракетите може да бъде увеличен до 48 или дори 96 в зависимост от конструкцията на зенитно-ракетната система. Известният "Панцир-С1" участва в много локални конфликти в Близкия изток и Африка, а сега се използва активно в СВО в Украйна. Този опит предостави много данни за подобряване на неговата модернизация.

116

1

преди 5 месеца

Комплексът Панцир-СМ получи високоскоростни зенитни управляеми ракети, които увеличиха обсега на поразяване от 20 км на 40 км. Радарът също е обновен: сега той може да открива цел на разстояние до 75 км (от 36 км). Известно е, че ще има два варианта на новия Панцир - обичаен и без радар, но с увеличен брой ракети (24 на инсталация). Освен това ще има различни бази: верижни, морски и на БТР. Друго нововъведение: сега Панцир-СМ може да избегне пилеенето на скъпи боеприпаси за унищожаване на дронове, квадрокоптери и минохвъргачни мини - за тях има миниракети.

115

2

преди 5 месеца

Предполага се, че новият Ураган-1 ще бъде оборудван с автоматика, която ще увеличи скоростта на боеготовност и точността на стрелба.

114

1

преди 5 месеца

Руските военни получават на въоръжение ракетни системи 9К57-1 Ураган-1 на руско шаси БАЗ-69092. Първото известно появяване на този вариант 9K57 се случи през 2020 г., когато проектът започна да се разработва като част от отхвърлянето на продукти от беларуски предприятия, представлявани от MЗKT и MAЗ. Основното предимство на руската платформа е липсата на зависимост от чуждестранни доставчици. В допълнение, БАЗ-69092 е просто по-модерен от стандартното шаси на Ураган - ЗИЛ-135ЛM, което вече е на повече от 60 години.