118

Евразин Алахакбаров

преди 5 месеца

До Атмаджа татарино задунайски, а знаеш ли кво е държавно разпределение? нема как да знаеш, щото си с килийно, та да ти кажа. като земеш вишото, и държавата, такава добра и уредена, те праща ако си врачанин, да работиш в разград, щото там си разпределен. ако не - носи чували на гарата . тва че дедати видимо е карал черна волга и те е лъгал, си е за негова сметка.

117

Анонимен

преди 5 месеца

Естествено, че ставаше нещо, икономиката беше в разцвет, но от човешкия вид нищо не става, защото неосъзнатото е по-силно от осъзнатото без насочено усилие за сублимиране на либидо към второсигнална дейност, а това сублимираме с либерализъм не става. За това арабите отново ще превземат Европа, имат си Корана. Китай си имат комунистическата партия, а Русия е на кантар. САЩ след 2050г бели към цветни хора стават фифти:фифти т.е.крахът е неизбежен.

116

Атмаджа

преди 5 месеца

И да не забравя най-важното:през соца всеки е имал някаква работа.Колко се е работило е друг въпрос - някои са работили сериозно,други - не.Но работа е имало,а не като сега - дори непълнолетните ги вербуват в училищата за дилъри.Да не забравя и другото което беше безплатно:всички учебници в училищата.Така че,политиците,вместо да се правят на гламави,да вземат онова което е било добро,а пък да премахнат репресиите,безбожието и мракобесието.

115

Анонимен

преди 5 месеца

Дефиниция за свобода: "Свобода на словото", "Можеш да пишеш каквото си искаш", "Можеш да вярваш в каквото си искаш" Дефиниция за Комунистическа Дикратура: "Няма Свобода на Словото", "Не можеш да пишеш каквото си искаш", "Не можеш да вярваш в каквото си искаш" ... ако по времето на Социализма не спазваш тия правила... те очаква наказание ... но и каторга...

114

Анонимен

преди 5 месеца

Ако Русия не устиска, светът ще се разпадне като кула от колода карти. Ние сме покрили всички условия за глобална война.

113

Анонимен

преди 5 месеца

Социализмът беше шанс за човечеството да скочи на друго ниво на общност. Афганистан, Либия, Сирия и т.н не само Соцлагерът, се развиваха нормално. Сега ще се концентрира всичко: наука, пари, ресурси в САЩ, останалият свят съвсем ще озверее като изключим Китай макар, че Сорос и Зукърбърг не случайно се се хванали с жълти, защото едно поколение е достатъчно да му се промие мозъкът, за да се случи с Китай същото като на саца.

112

Анонимен

преди 5 месеца

Спомням си по време на Соца, един мой приятел казваше: "Живото е суров и лебо е куров" като почти есеки ден смучейки локумчета, висяхме по опашките по магазините да си купиме хляб, яйца, бозички и банички, но и по някоя вафличка..... но и най - важното беше да успеем да си купим цигарите карьочка!

111

Атмаджа

преди 5 месеца

Крайно време е политиците и медиите да спрат да се правят на гламави.На никой нормален човек не му липсват концлагерите,диктатурата и цензурата от онова време.Обаче което е било добро не бива да се отрича.През соца доста хора от средната класа са ходели по 2 пъти на курорт и то за по 10-14 дни,а не както е сега - повечето ходят за по 5-7 дни и избягват мръсното родно Черноморие,поради ред причини.В сегашно време на политиците и мутрите им е лесно - те никога не са на ръба на оцеляването.

110

Анонимен

преди 5 месеца

Това, което ще спаси българите, е селото. Всеки път ни е спасявала земята, но гражданите в големите градове ще го сгрибат. Да го сгрибат. Дано да не разпродадат много земя нашите еничари.

109

Анонимен

преди 5 месеца

Ами братовчедът се беше натискал с някакви жени и едвам го спасиха от Белене, имахме връзки в 6-то.

108

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 5 месеца

ЩЕ СПРЕМ ФАШИЗМА.ЩЕ СТАВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ.НИЕ НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ НА ПОСОЛСТВО-ТО НА ВОЙНАТА -ФАЩ

107

читалище заря

преди 5 месеца

дежурния по дискусия слушал само боб марли. не що обича реге, щот бил прос на боб. в училище му викали брус уилис.

106

Анонимен

преди 5 месеца

В ЮАР през 2006г при доход под 2 щатски долара на ден са живеели 34% от населението, а след Световното по футбол през 2009г под чертата на бедността от 2 долара дневен доход са живеели 43% от населението. С вас ще стане същото.

105

IQ 3.14

преди 5 месеца

aбе дежурния, нали е имало само дребни кражби? кви изнасилвачи в белене? ако жена ти те бие мигни два пъти

104

Атмаджа

преди 5 месеца

Понеже много хора с правят на интерсни,ще ви кажа за нормалните хора какво е било доброто на социализма:безплатният престой и лечение в болница,безплатните или намалените лекарства за деца,ниските цени на стоките в магазините.Ето,това липсва на хората.Като прибавим и това,че през соца и през царско време вратите на къщите не са се заключвали,можете да си отговорите какво липсва на нормалните граждани,към които не включвам фанатично настроените.

103

Анонимен

преди 5 месеца

Имаше навремето в нашия град една баба Кирилка, която лежеше в концлагера Ловеч, защото беше троцкистка, и си спомням викаше, комунистите изхабиха българския народ, и беше мноооого права.

102

Анонимен

преди 5 месеца

Краят на краварския фашизъм е близо.Окрайна бе излъгана от САшТ,затова ще изчезне.Краварите спряха да помагат на Зелски,това е добре.НЕ НА ФАШИЗМА!!!

101

Анонимен

преди 5 месеца

В белите гета на Йоханесбург за да се изкъпят топлят вода във варели на открит огън, на който горят пластмаса, а белите хлапета се топлят на огъня.

100

Спомен

преди 5 месеца

Учителят ми по руски език, другарят Милчо Йотов в гимназията едно време беше партиен секретар на партийната организация на БКП в гимназията и си спомням, че подценяваше учениците, делеше ги на бедни и богати, а уж тогава бяхме равни. Даже синът му Юрий си остана ерген, защото не му даде да се ожени за една Любка, защото беше така от по-скромно семейство. И Юрий в знак на протест не се ожени. Ей такива бяха кадрите на комунизма

99

1986

преди 5 месеца

Стяуа печели КЕШ! Нема кво повече да спорим!