43

Чалгарин дудаев

преди 1 година

ГАРВАН НА ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ.ЩЕ ОТМИНЕ...САМО СИ БЬРКАТ ВАВ ГЬЗОВЕТЕ ЗА ДНК ИНФОРМАЦИЯ И УЛИКИ.

42

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 1 година

Няма как да вярвам на съдия !

41

Анонимен

преди 1 година

Гешев си тръгва при всички случаи!!!-:))

40

Упс

преди 1 година

А кой ще съди съдиите??? Те не са ли хора, които могат и да грешат?! Съдиите явно са Божествен произход и никога не грешат!!! :)))

39

А ха

преди 1 година

И с какво точно ви е виновен Ясен Тодоров?!? БЕЗУМИЯ!!!

38

ГНИЛИ ЯБЪЛКИ

преди 1 година

...СА ТОЧНО В СЪДА!!! БЕЗ МОРАЛНИ СА НАКОИ ОТ ТЯХ. ВИЖДАМЕ ПО РЕЗУЛТАТА ОТ ДЕЛАТА.

37

Верига

преди 1 година

Съдът остана единствената нереформирана система след 1989 г. с цел грабене на банките, енергетика, икономика и т.н. И оттогава всички прокурори пречат и са обстрелвани и линчувани.

36

Сатир

преди 1 година

Вечен съюз на адвокатите със съдиите. Парите текат в широко отворени джобове. Не може прокурорите да им се пречкат.

35

Сливи

преди 1 година

А защо не е претендирала преди уволнението, че не може да поеме такъв обем обем работа, а е държала делата на трупчета. Това е пълна безотговорност.

34

до 32

преди 1 година

Нали решенията от Европейския съд не отменят присъдите от българските съдилища и актовете.

33

Анонимен

преди 1 година

След случая със съдия С.Тодорова се въвежда системата Low choice за случаен принцип на разпределение на делата сред магистратите. Въпросът е каква е била системата за разпределение на делата преди това, докато съдия С.Тодорова е практикувала и защо е допуснала да е с 2 5 по-голяма натовареност от своите колеги?

32

аэ

преди 1 година

И тая ли е от умните и красивите-

31

Анонимен

преди 1 година

Как така е овладяване системата от 1991г. Не ни ли наблюдаваха от ЕК и оценяваха, докладваха за напредък в реформите във всички области? Даже препоръки писаха. Нали всичко спазвахме. Всички промени в законите са правени да отговарят на ... кое?

30

Анонимен

преди 1 година

Въпросната дама осъди България в Европейския съд, защото е уволнена без да и се даде право на защита. Уволнена е защото е забавила 47 дела. Защитила се е и с тезата, че е била непропорционално натоварена, а въпросът е ЗАЩО?

29

Ъхъ !

преди 1 година

Наистина най-гнусната и виновна институция е т.н. български съд , в който имат място такива некадърници като тази мисирка.

28

Съдия

преди 1 година

Мазна трътко, ти защо си още в системата ? Ти си уволнявана за некадърност , а днес си пръв нареждач !

27

Анонимен

преди 1 година

Това е най-бързият,справедлив и ефективен начин за отърваване от милиционерите-прокурори и следователи. Остава само един - пожарникар, сетне гл.секретар на МВР и 10,5 години премиер на РБ. Предполагам, че гл.прокурор ще се погрижи да освети някои от деянията му. Междувременно ББ натопи М.Г., че тя, а не той, е автор на предложението за оставка на Гешев. Смятах, че в Магнаурската школа - Симеоново са учили курсантите си на право и справедливост. Май че не е било съвсем така...

26

Помнещ

преди 1 година

Тази не беше ли изхвърлена навсякъде, от съдебната система? Как така се появи отново? Как пък беше забравила да внесе мотивите точно срещу Атанас Тилев? Цветанов директно си я беше нарекъл..."Съдия на мафията"!Истината е , че не Прокуратурата, а Българският съд е най-гнусната институция в България! Стигнете до съд за нещо малко ,от глоба от Градска мобилност, до Топлофикация, и ще видите какво е Българският съд? И сега ще ни ръси мозък за Прокуратурата... Безценно!

25

Анонимен

преди 1 година

"Борисов беше задържан съвсем законно и по закон, който той е прокарал в Парламента." - Аха ... Закон зафържан, без доказателства, без слвдствие.

24

Анонимен

преди 1 година

Мaйната му на закона!!!!