212

А Костов от кога е

преди 1 година

авторитет да дава акъл кой, какво е "счупил"? Щото едно време той счупи държавата и негативните последици са толкова мащабни, че още не са съвсем изяснени. Кой даде ТЕЦ Марица на САЩ? - Костов! Айде да не ми знай много!

211

Главанак

преди 1 година

Снощи,27.03. по една медия видяхме един човек, който отдавна е загубил чувствотое за мярка-Бойко Борписов. Някои били пиянища, друг бил сатрап! За какво говорим. И не смятат ли най близките му , че този човек е за освидетелствуване!Питам Т.Дончев, Т.Биков и другите. Така ли мисли, че ще спечели, и ако спечели, така ли ще упрпавляваПоовече от ясно е, че този човек е за психиатрия!

210

анонимен

преди 1 година

Всичко което каза ББ са неоспорими и документирани факти , а не гл-упави и стъкмени снимки на кюлчета , пачки, вили и десетки др. измишльотини.

209

И ТИ ЛИ КЪНЧО?

преди 1 година

Не може да се има доверие на Бойко Борисов /дс-агент Буда/ и на Иван Костов /дс-агент Кънчо и кгб-явочник Санкин/, защото тези хора винаги са действали в полза на Кремъл. Прочее, истинските избори у нас ще бъдат проведени едва след края на войната в Украйна, когато путинистките ни партии ще бъдат поставени извън закона...

208

баба мара

преди 1 година

нищо не е счупил радев сдс съсипа българия това не го забравяите

207

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

България е срутена държава и то е още от 90 год който може краде умните отдавна живеят извън а останалите някак я карат

206

Анонимен

преди 1 година

Оха, отново идват добрите времена за фондация "Бъдеще за България" собственост на Елена Костова! Ще потекат отново нашите последни стотинки към джобовете на крадците и престъпниците!

205

Анонимен

преди 1 година

Ха, Костов! Да сме си спомнели за Гад Зееви! Ами за Костов и Майкъл Чорни? Боже, до къде стигнахме! Наистина "Народ, който не помни историята си е обречен да я повтори"! Явно Асфалт Паша вече няма идеи от къде може още да се краде, та си е наел висококвалифициран съветник по кражбите. Възможно най- високо квалифицираният, който някога е съществувал в България!

204

Някой

преди 1 година

Костов човек с авторитет?? Великия "приватизатор" крадец, който продаде БГА Балкан на цената на един джип втора употреба? Спомнете си Гад Зееви. Това е престъпник толкова много навредил на България, че трябва да бъде обесен. И само БГА Балкан да беше! Ама не се учудвам, че за Б.Б. е човек с авторитет. При положение, че българите НЕ ИСКАТ да пращат боеприпаси за фашагите защо власта ще праща. Демокрация означава, че власта произлиза от народа. Ха да са ви честити изборите! Избирайте предатели!

203

Анонимен

преди 1 година

Човекът, заменил авиацията с преподаване на политическа икономия.

202

Обективен

преди 1 година

Боко.много ти е неуместен цитата на човек , който преди "демокрацията" ,89-та година ,преподаваше във ВМЕИ "Ленин" ,сега Технически университет ,на студентите как се прави социалистическа икономика и как ще "...потекат благата като дойде комунизма...." .Човека който се обърна на 180 градуса и стана пръв "демократ", а после сложи основите на пирамидите и фалита на банките ,като изяде спестяванията на хората.

201

Костов Софиянски

преди 1 година

Как така след подписване на всички заробващи Договори, на следващият ден нямаше инфлация и рафтовете в магазините се напълниха. Отнякъде е дошла заповед и са се плащали подкупи, СТОКИТЕ ДА ГИ НЯМА.Огромни съмнения, че Кризата бе внесена отвън, а последвалият фалит на Банки беше плод на Вълчев, член на Римски клуб в открита вражда с Виденов. Виденов не беше удобен, свалиха свои и чужди. Предстоеше голямото лаПане, и раждането на българските милионери.

200

Държвата и Цена

преди 1 година

Колко струва един Човешки живот? Можем ли да поставим цена на този Живот? Да затриеш държавата и народа си, в името на какво? Нищо не може да го оправдае, защото е учил Политикономика, и е знаел много добре какво прави. И какво ако държавата не беше влязла в МВФ и ЕС,. И какво от това. Нямаше да има еврофондове и корупция на такива нива. Нямаше да има затриване на енергетика, земеделие, животновъдство, индустрия, сеч на дървета. Само арабските д-ви ни дължаха милиарди заеми. Кризата бе ВНЕСЕНА.

199

Анонимен

преди 1 година

"човек с авторитет, който си пази името", името на Костов отдавна го съсипаха тия които държат медиите, но според мен не го заслужаваше. Човекът вдигна държавата, но на висока цена.

198

Анонимен

преди 1 година

МРЪСНИЯТ ЛЕНИНГРАДСКИ МАВЪР КОСТОВ ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО И ОТВРАТИТЕЛНА СМРАД СЕ РАЗНЕСЕ НАД ДОЛИНАТА...

197

Анонимен

преди 1 година

Да си припомним политическото родословие на сегашните политици.Скърцащият като несмазано ръждиво желязо Костов в началото на Прехода беше финансов експерт на БКП преди,това гл.асистент по икономика в МЕИ. Военолюбците Шаламанов, Б.Ноев,А.Ангелов,Мравояда, Божилов - с тъмночервено потекло,Пруф.Тодоров бил преди 40 години инженер по поддръжка на военни руски самолети в Долна Митрополия и учил в СъвеЦка висша школа. Селянката от Крушовица, лидер на БСП, започнала от СДС и приватизирала Изотимпекс.

196

Този

преди 1 година

Вкара България и я подготви за цифровият концлагер. Ваксини-без да знае какво съдържат, вкара ни в еврочакалня и почна инфлацията, 5G, , новите лампи на фандъкова, ГМО храните, лични карти с ID и биометрични данни, бустерите - в които не знаехме какво има. Изби животните в България без доказателства, че са болни. Закри Белене, ЮП, Б. А. Неговите хора докараха биолаборатории в БГ. Свършихме с бръмбари в чинията, завод от 2 години в Лозен. Тровеше ни с италиански и африкански ....и горени в ТЕЦ-ов

195

Дати

преди 1 година

88 години Кръстоносците триумфират в Йерусалим и на връх 88 годишнината ИСЛЯМА го превзема и МИЛИОНИ западноевропейци кореняци във Близкия Изток са застрашени от ГЛАДНА умирачка и тогава е превзет Константинопол но все пак тези МИЛИОНИ западноевропейци измират по АРАБСКО ПИСМО до запада с простото тълкуване:"Оставихте милиони западноевропейци и няма смисъл да ги търсите защото ги няма"...Дали Волжко-Камска България НИКОГА не е спасявала Киевска Рус от ГЛАДНА умирачка а си е джихад-фалшификат?

194

Археология

преди 1 година

1001 година Римските Папи измамнически обират до шушка западноевропейците........Тогава Рим е бил столицата на мизерията и бедността във вече многобройните новозабогатели западноевропейски градове.......Хулигана Робер Гаспар превзема Рим и вилнее вандалски из него да отмъщава за 1001.......Норманите напускат Острова и за ОТВАРАЧКА се съюзяват с Византия и заедно удрят пердах на Папите.........В двореца на Ричард Лъвското сърце САМО вещи ВИЗАНТИЙСКО производство и нищо от Рим.......Чак после 1204

193

Харесва ли Ви или не

преди 1 година

Цялата ЗАПАДНА цивилизация е с ГРЪЦКИ ПАТЕНТ налаган упорито че даже с кървава диктатура от Римските Папи............В крайна сметка като теглиш чертата ЗАПАДНА ЕВРОПА забогатя и владееше целият свят защото ГРЪЦКИЯТ ПАТЕНТ води до успехи..............Проблема е че след юдеоеврейски помагачи на Западна Европа от 1917 до 2023 има наводнение от червени кървища........То ест според мен унищожението на абсолютно цялото човечество ще дойде съвсем скоро заради вождистки към Римвоенщина с юдеизъм