120

Олеле

преди 1 година

Той предлагал.... след дъжд качулка !

119

бай Ставри

преди 1 година

Македонците не са българи. Умни са

118

3

преди 1 година

Ако има разбиране в България няма да правят драма от това,че подпалваме техните клубове и ги бием когато и където сварим.

117

До 127

преди 1 година

А знаете ли тази информация от вчера?Ние сме до Северна Македония в тези трудни времена. Днес ние предлагаме до 100 милиона евро макрофинансова помощ в подкрепа на икономиката на страната, допринасяйки за покриване на финансовите й нужди през следващите две години, подчерта председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

116

Ганди

преди 1 година

Абе льольо,дървехте се на Гърция за името,ама станахте Северна нали,продължавайте да се дървите на България и щте гледате ЕС през крив макарон,ще сте си дружки с Сърбия forever

115

Марга Рит

преди 1 година

Ами спрете се , бе макета....

114

Анонимен

преди 1 година

Ако искате да накажете макетата, приеметe ги в ЕС, а не обратното :D

113

Анонимен

преди 1 година

Макетата са диваци, не заслужават ЕС.

112

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ми пука за тая държава РСМ. Да върви по дяволите.

111

Анонимен

преди 1 година

Северна Македония,отдавна води хибридна война срещу България.Много е удобно,когато ви отвърнат ,да се оплаквате и да сочите другия за виновен.В крайна сметка,вие губите повече,защото се отдалечавате от ЕС и парите му,а времето не чака.Никой няма да ви допусне в европейското семейство,за да внасяте раздори и напрежение.Повярвайте,че ЕС си има достатъчно главоболия и без вас и че не ляга и става с проблемите на СМ.

110

Анонимен

преди 1 година

Османи,колко пъти обещаваш едно и също и си карате по старо му?Думите ви не отговарят на делата.Така че запретвайте ръкави и докажете думите си с дела. Предишното положение не можеш да го върнеш.Не може постоянно да стимулирате антибългаризма и да призовавате за деескалация.Няма как да клепате България пред партньорите и в ЕС и НАТО и да няма последствия.Няма как Гоце да стане етнически македонец,когато е българин.Това,че костите му са в Скопие,не значи нищо.Не можете да забраните истината.

109

мхм

преди 1 година

жалко е да си северен македонец

108

Пинг-понг

преди 1 година

Е когато крадеш чужда история и самоличност!Ние Ви казваме да престанете да крадете и изопачавате историята,Вие си правите оглушки и така нататък.И да крайно време е да се спре този словесен пинг-понг.Определете най-накрая КОИ СТЕ.За цялата международна общественост вече е ясно,че не сте наследници на Александър Велики,Както и че Самуил е бил цар на някаква измислена държава,не фигурираща никъде в историята.КОИ СТЕ ВИЕ?

107

Сатир

преди 1 година

Когато Гърците Ви наритаха за Александър Велики млъкнахте и си посипахте главата с пепел!!! Защо мислите, че България няма да ви нарита за нов опит да си присвоявате "индентичност"?????

106

И.Б.

преди 1 година

Безбожно лицемерие на северномакедонските управници!Да спазват договореностите и тогава ще ги видим.Нямат елементарна култура на съседски отношения.

105

Анти Тяло

преди 1 година

Моля админите да сложат бутон смях през сълзи, че да можем да изразим това което милсим за мнението на троловете от РСМ

104

Анонимен

преди 1 година

Какъв пинг-понг има впредвид този лъжец? В БЮРМ дискриминират българи и има насилие срещу тях. Вместо да се бори с тези уродливи явления, той тръгнал да лъже всеки ден и да ни убеждава в паралелна реалност. Това посмешище на държава няма място в ЕС, но поради политически прични вече вкарват в ЕС насила. Преди, когато ние кандидаствахме, държава трябваше да се бори за членството си и подобно нещо като БЮРМ не би си и помислило да кандидаства за ЕС членство.

103

Анонимен

преди 1 година

Петков, Лорер и Василев трябва да бъдат съдени и осъдени за предаване на българските национални интереси, за огромни кражби и нарушаване на конституцията!!!

102

до 113

преди 1 година

Щом българите сме фашисти то и германците са фашисти --- ама като играят със немски отбори не им викат фашисти на стадиона ,че може да им се случи случка ! Нека не забравяме че Германия е движещата сила във ЕС !

101

Правителство ще има

преди 1 година

--- когато стане на ГЕРБ работата тоест каквото било било ! няма да има ни правосъдни реформи ни нищо защото при една реформа кой ще бъде застрашен ??? Иван Костов онзи ден го каза страната и във момента се управлява от пирамидална мафиотска струкура като визираше същата партия ! Като не е вярно да го съдят бе !