38

Българин

преди 1 година

А стотици хиляди българи ще посрещнат Коледа на полупразна трапеза и надявайки се цяла зима да е топло. Защото първата сметка за парно за няколко дни е 140 лв. Но това са българи за които никой в евро-атлантическа България не мисли. Важни са бежанците, да купуваме по скъп уж не руски газ, да подарим 500 млн на Окраината да дадем 250 млн за лъже бежанците от там, да спрем рафинерията и...

37

до 47

преди 1 година

При всички случаи един релокиран тука украински ИТ спец носи около 200 пъти по-голяма добавена стойност за БВП от тебе. Край с темата.

36

Анонимен

преди 1 година

България до сега е получила 400 милиона евро за подпомагане на украинските бежанци. Нито лев не е взет от рублажийските джобове, ако за това ревете. По-интересно е, че за кой ли път 20 милиона са изчезнали. Интересно в чии джобове?

35

Анонимен

преди 1 година

До 42 Да бе, добре! И всичко си плащат нали? Я помисли пак колко неща наведените ни политици са им опростили! А да не говорим, че щом имат пари, биха могли да помагат на своите, а не да се налага държавата да се грижи за тях! Ама не, те са си егоисти и сметкаджии! Никога няма да се прежалят да помогнат, колкото и пари да изкарват! В същото време обаче хленчат за помощ! Това достойно поведение ли е? Да чакаш бедна държава да те издържа?!?

34

Анонимен

преди 1 година

И ние искахме на Слънчев бряг, но освен че е скъпо, ни отказаха, щото не сме Окраинци.

33

Анонимен

преди 1 година

Както у нас една шепа хора (200-300 000) караме нови скъпи коли и имаме адекватни доходи, така е и в Украйна. У нас 90% от собствениците на нови автомобили сме висшисти с отлични доходи. *** се пръска от завист и яд, че сме крадци, ама на- не сме. При украинците е същото. Айде, коментирай българино и да не забравиш да сипеш ракията довечера, вместо да вложиш малко мисъл да се развиеш нанякъде, че дори бягащите от война те задминаха.

32

Анонимен

преди 1 година

До 38 Нито арменците, нито дори и евреите не са били толкова нагли като украинците. Затова тогава сме помогнали на хората, а сега се отвращаваме от наглите нашественици!

31

до 40

преди 1 година

Отиди ближи задните части на изнасилвачите и убийците от Буча. В Мариупол с преобладаващо руско население ангелите на Путин избиха 100 000 души.

30

Анонимен

преди 1 година

Хората със скъпите коли, било то с добре платена професия или съмнителна дейност, не използват хотелите и не получават помощи. Малко слезте на земята. Къде са скъпите коли в хотелите, в които са настанени майките с деца, бих искал да ви попитам, драги ми коментиращи?

29

Анонимен

преди 1 година

Е това е парти - Свети Влас, Слънчака, Варна на моренце, платено от най-бедната държава в ЕС. Искам да съм Укри и аз ама не, за мен цените са 4-ни в момента. Хотелиерчетата направиха ли парички за новите мерцедеси? че започвам да се притеснявам

28

до 38

преди 1 година

Само за арменци не ми говори! Най-подлите и долни хора на планетата. Гнус ме е от тях. Едно, че са най-грозната нация на света, второ- нагли и гнусни.

27

Анонимен

преди 1 година

Относно ИТ спецовете- доста фирми релокираха хората си още преди началото на войната. На всекиго беше ясно, че голташка Русия не струпва ей така 120000 гащници с терлици по границата и престаряла техника ей така. Тези хора НЕ използват хотелите, не се тревожете. Те печелят месечно, колкото вие за 2 години и си плащат данъците тук. А за вас надежда няма- бачкайте в склада за 2500лв. и това е.

26

Анонимен

преди 1 година

Чета рублажийските коментари и единственото обяснение на тази по-мия е 45 годишното промиване на мозъци. Което няма как да се изтрие до живот. Къде отиде тази България, която подаде ръка на арменските бежанци след турските издевателства? Когато жените готвеха и носеха храна в арменските къщи, а Яворов написа шедьовъра си "Арменци"? Къде отиде тази България, която спаси 40 000 евреи? Руското робство не само съсипа икономиката ни и ни отне свободата. То изтри и душите ни.

25

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Подлиз , подмаз на крадците . Повече пари за хубавците и жените . Това е формулата на успеха на хотелиерите и банкерите .

24

Анонимен

преди 1 година

Къде ИТ спецове, къде от криминалния контингент... Даже бяха хванали украинец да прекарва сирийски мигранти. Ама сигурно и той е бил ИТ спец...

23

Анонимен

преди 1 година

Украинските IT специалисти да им плащат хотелите, те изкарват много пари.

22

ИТ спец

преди 1 година

Бах ги тия IT спецове от Украйна. То всеки втори украинец-бежанец IT спец. Кой да ти каже, че били толкоз много тез спецове точно в Украйна. И защо тези IT спецове на са на фронта, нали Зеления забрани на всички мъже в активна възраст да излизат от страната?

21

Алоо

преди 1 година

И мойте деца са без коледни подаръци,не мислете за тях.ядът и пият до н,а,си,ране,без пари.да си отиват в Украйна и получат децата им подаръци.стига с тия използвачи.оправихме България и сега за тях да мислим.врче ни стана много,то Украйна , Украйна,децата им,жените им е стига толкоз.

20

до 27

преди 1 година

Поредния бедняк, завиждащ на имащите. Замисли ли се колко ИТ спецове от Украйна се релокираха у нас и на месец плащат в нашата хазна заради нашенските трудови договори толкова данъци, колкото ти няма да платиш и за 2 години? Не си се замислил, защото си завистлив беден аутсайдер. Да- ИТ спецовете караме нови Мерцедеси и Поршета. И украинците така. Че има и някакви не толкова читави и съмнителни- има.

19

Анонимен

преди 1 година

Гледам оня ден един беден украинец на паркинга в мола, с един прашен нов бял мерцедес и така ми стана жал за горкия бежанец! Фъндъкова хич не се грижи за бежанците значи! Да беше измила улиците, да не си калят така колите, горките! Никаква солидарност не проявява! Данче, моля те, измий ги тия улици бе! Знам, че те мързи, ама ако не заради нас, направи го за тях! Направи го за Украйна! Бъди солидарна!