268

Анонимен

преди 1 година

Останалите 20 % искат просто Водка!

267

Про па Ганди

преди 1 година

Пропаганда

266

кратко и ясно

преди 1 година

руснаци пу Кой ти ги брой за хора ? Ние от Европа малко .. а сопствените им лидери още по малко

265

да живее Хуйло

преди 1 година

мразя русия и се моля нещасния му...хлю путин още дълго да оправлява московската ко4ината до пълното и унищожение

264

Тъй де

преди 1 година

Путин се опитват да го свалят от власт от ден първи. Опитаха всичко възможно.Не става и не става.

263

До предишния

преди 1 година

Абе пич, Американците създадоха нашата Европа след втората световна! Когато нашите Европейци Хитлер и Сталин искаха да си я поделят. А между другото се изтрепахме така, че стига глупости

262

Езиков Терор

преди 1 година

респондентите - научете български! Нямате статия без синтактични, морфологични или стилистични грешки! Всичко това е български от пето клас! Какво образование имате в в редакцията, че ви липсва българския синоним на респондентите?

261

Zoo

преди 1 година

Отвлеченият от зоологическата градина в Херсон енот, който руснаците откраднаха, когато скоропостижно се изтегляха от града, за малко да ухапе, назначения от режима на руския диктатор Владимир Путин областен управител на Херсон Владимир Салдо.

260

Анонимен

преди 1 година

Тези които искат войната да продължи да минат веднага на купонна система 300 гр. хляб на ден 600гр. месо на месец и 50 гр. водка на ден и веднага ще сменят мнението си.

259

РуКрайнабет

преди 1 година

Аи залагайте че световното свършва.

258

Има

преди 1 година

и хора на този свят.Лошото е ,че помията в човешки вид започна да взема превес.Няма да е за дълго.

257

Анонимен

преди 1 година

Американските световни бандити избиха милиони хора по света(по някои оценки над 20 млн.) след ВСВ,но никой и никъде не ги представи в подобни образи,както го направи гнусната и перверзна съвременна глобалистична пропаганда!Това го направихте вие,из*р*оди,продукт на тази пропаганда,както сте изографисали Путин!Един ден тази мр*ъ*сотия ще се ви се върне,тогава,когато ви натирят за пушечно месо в украйна!Защо гове*дата модератори допущат тази мерзост?!Продадали се на са*та*нистите долни души!

256

toti

преди 1 година

Ама КАТО СТЕ *** ,,БИЙТЕ СЕ "" на никой не е ясно ЗАЩО СЕ ВОДИ ТАЯ ВОЙНА,но всеки разбира че ТОВА САМО *** И ,,СТРАХЛИВ''НАРОД МОЖЕ ДА ГО ДОПУСНЕ !!!

255

Боцмана

преди 1 година

99,99% са за война Смърт за Укрорайха

254

Анонимен

преди 1 година

много лоши тия руснаци ей,навремето само един аец ни помогнаха да построим и тока беше стотинки ,имахме стотици мигове и голяма армия,развита икономика и селско стопанство ама понеже руснаците са ггааддни бананите бяха само по нова година,а сега при братята еуроатлантици нарязахме ракети,половината блокове на аец -,сега искат и тецовете да нарежем-Супер-за какво ни е евтин ток?,армията е три пъти по малко-супер - по малко ще харчи, а вече имаме хартиени ф16- какво повече да иска човек

253

Само Левски

преди 1 година

Русия и Украйна просто са едни и същи огледални образи ...националисти и фашисти. Тва е истината. Само че ЕС и НАТО се правят на ударени и заемат страна. Това е абсолютно грешна и сбъркана позициия. Санкции трябва да има и за двете страни. Затова патим ние обикновенните хора. Но ние също си заслужаваме това което имаме,...защото не си отстояваме правата и не се борим...няма обществен отпор с мощна съпротива срещу левите резби във властта на глобално ниво ---имам предвид.

252

Анонимен

преди 1 година

Това от комсомолская газета или от правда ли го преписахте

251

Само Левски

преди 1 година

А бе в Русия никой няма право да иска нещо. Путин решава еднолично какво може да искат и какво не иска народа. Бла-бля - проучване...друг път. Защо опозицията им е в затвора. Защо тровят журналисти. Защо мирни граждани са затворени заради протести. Защо има цензура и закриване на медии. Защо Навални е осъден. Къде е тяхната опозициия. Феодално-фашиска държава са си. Същото важи и за част от Украинския елит. Присмял се хърбав на щърбав. Просто ЕС винаги е бил с меки китки и леви резби, затова

250

Анонимен

преди 1 година

Да им дадем шанс да се навоюват! Процентите сами ще си дойдат на място,когато им дойде и акъла.

249

100

преди 1 година

процнта от руснаците искат МИР,затова сега се защитават от провокациите!