95

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

Пореден траурен ден за соросннята

94

Анонимен

преди 1 година

До 153:Ами едно време в България е било задължително дори да не искаш да се пишеш комунист,т.е. всички тук са с роднини комунисти.Грешни са ти разсъжденията.Няма значение какво е било.Важното е,че сега няма комунизъм,а и няма да има.

93

Lavroff

преди 1 година

Най-после си признаваме, че губиме войната. Лично, много съм разочарован. Мислехме, че за 3 дни, и без бой, укритата ще капитулират, а палучилась как всегда. Затуй ще анексираме, поне да ни остане нещо за спомен, но надали.

92

Анонимен

преди 1 година

152 По коя точно?

91

Анонимен

преди 1 година

151 Няма бивш комунист, БКП е БСП. Комунистите избиваха без съд и присъди, населиха България с концлагери, затова сега оправдават кръволока Путин и руската агресия. Дори неутралната позиция на Нинова, е подкрепа за агресора Путин. В момент, когато целият демократичен смят да решителна позиция срещу руската агресия, няма неутралитет. Това е исторически момент, както каза и Макрон.

90

Анонимен

преди 1 година

До 152:Не разбирам добре руски и не гледам руска.По бг телевизия си беше.

89

Анонимен

преди 1 година

До 148:От БСП не са комунисти.Комунизъм отдавна няма в България.А в докладите на ООН пише,че и двете страни са виновни пък не знам...Господ ще съди виновниците рано или късно.Той най-добре знае кой е крив и кой е прав.

88

Анонимен

преди 1 година

144 Руснаците си го изядоха сами, по руски. Човекоядството е разпространено в Русия.

87

Анонимен

преди 1 година

По телевизията дадоха интерюта с хората там.Радваха се.Казаха,че от години чакали.Защо пишете лъжи не знам.По новаТВ показаха.Ако искат може и "НЕ" да напишат.

86

Анонимен

преди 1 година

146 Имай малко срам от изнасилените деца и възрастни, от руските войници в Украйна, извергруски. Които разкри независимата комисия на ООН, в Изум и на други места. Само руснаците и българските комунисти от БСП, и компания, са така нагли, като теб. Нали дойдоха на власт, с насилие и с помощта на Червената армия.

85

Анонимен

преди 1 година

До 146:Между другото и аз го забелязах.Може при хипнозата да са им го внушили.И всичките са фенове на тревата и наркотиците....поне тези,които са по форумите.

84

Анонимен

преди 1 година

Тук ключовите думи са "Стратегическо ядрено оръжие". Не тактическо а стратегическо.

83

Анонимен

преди 1 година

Копейкин наистина е Ром

82

Сър Пичук

преди 1 година

Те и арменците бяха под вашата защита, но виждаме колко струва тя кон.

81

ТВ

преди 1 година

Демократичен референдум под дулата на автомати...

80

peponi

преди 1 година

"Заради 1 милион маллоумници дето искат да стават руснаци"Искали те, да не мислиш че някой реално ги пита?Какво гласуване с танкове пред вратата ти и солдата с автомата?Това си е пълна бутафория, но ще го направят и хич не му пука на Путин.И после вече можем само да се молим да не да не натисне копчето с извинението че това е руска територия.

79

Копейкин

преди 1 година

е ром

78

Анонимен

преди 1 година

Koлкото по рано си признаете, че сте аут от войната, толкова по малко работещите руснаци ще плащат репарации и ще носят негативите от санкциите. Понял?

77

Анонимен

преди 1 година

"По-добре е да откажеш да получиш военна повинност, отколкото да умреш като военен престъпник в чужда страна.""По-добре е да избягаш от престъпна мобилизация, отколкото да бъдеш осакатен и след това да отговаряш в съда за участие в агресивна война."По-добре е да се предадеш на украинската армия, отколкото да бъдеш убит."

76

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 124 И моя дядо Нестор Яковлев Казмин от с. Сарашкин Донская област е един от тях. До смъртта си така и не разбра какво е станало със сестра му и майка му. И Червен кръст не помогна.Беше много добър математик.Комунистите не му даваха работа и работеше като строителен работник тук , там където го извикат.Така че нямам братушки в Русия.