272

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха явно на русоробите не им харесва , но "да "има руснаци , които вече не искат да са такива! А нашите продажници биха дали мило и драго за паспорта ти !

271

тя

преди 1 година

Сред хилядите винаги може да се намери подобен срещу пари и убежище !Всичко е заснето - ха,ха,ха !

270

Европеец

преди 1 година

До АнонименТова е платено.Търговия. Тка, че коментара е абсолютно глупав. Но такъв е материала.

269

Анонимен

преди 1 година

Още един *** . Западната пропаганда е по страшна и от руската

268

Анонимен

преди 1 година

БРАВО САМО ТАКА И ПОВЕЧЕ КАТО ТЕБЕ ДА НЕ СЕ СТАРХУВАТ

267

Минчу

преди 1 година

проклятието на източния блок е комунизма и най-вече произведените от него тайни служби - перфектната мафия, която е способна само да плячкосва и дерибейства ,мачкайки и унижавайки собствения си народ а в случая на рашистите и други народи.само куршум ги оправя тез батювци

266

квото и да

преди 1 година

покажеш на един русофилест тапон той пак си остава такъв, щото има мозък на червена амеба

265

психот

преди 1 година

Путин е психопат. Да си психопат е по опасно от това да си психично болен.

264

Анонимен

преди 1 година

Момчето не е добре. Вижда се от видеото.

263

Антикомунист

преди 1 година

Полека лека и на много други ще им се отворят очите, за разлика от нашите безнадеждно слепи русофили и тогава товарищ путин и мишата му дупка няма да го спаси

262

Анонимен

преди 1 година

За разлика от по-долните дистанционни русофили които не са били в РФ дори на екскурзия, ходещи на почивка на запад и пращащи децата си да учат и работят на ЗАПАД той действително се е бил. И това, което го е отвратило по-скоро е отношението на командването към собствените си войници, които са били оставени на полето без информация, снабдяване и екипировка.

261

Не е дезертьор

преди 1 година

Той е бил в Украйна, получил е нараняване на учите и е приключил договора си. Има това право като професионален войник,защото е специална военна операция, а не война. Съответно чисто правно няма основание за мобилизация, а кадроваците могат да откажат да участват в нея.Има много такива случаи. Като не ги съдят за дезертьорство, а им прекратяват договорите.Което пък било нарушение и доста такива съдят МОРФ да ги възстанови на служба, но без да воюват в Украйна, на което нормативно имат право.

260

Анонимен

преди 1 година

Задръсти тоалетната и не си изхвърли целия ***

259

Дядо ви

преди 1 година

Тоя освен да яде мед и овесени ядки и да си фърга документите в нужника, нещо друго мой ли да прави?

258

Анонимен

преди 1 година

Взе пари и избяга. Дезертьор.

257

СС

преди 1 година

Прав е от гледна точка на това че управляващите не са народа и страната и родината. *** пример ако просто Киро беше обявил война на Русия или на някой друг колко от вас щеше да се биете за него за Кирчо и Кокорчо, ще си дадете ли живота за тях щото така им скимнало.... Същото е и това обича си човека родината народа и би я защитавал ама не и да си дава живота за диктатора който така му харесвало да направи война...

256

Горго

преди 1 година

Глупава и грозна постъпка, да си къса паспорта. И никакво родолюбие, нито някаква съпротива срещу войната не показва.

255

Анонимен

преди 1 година

До Кривондел Ти лично ли ги брои тези руснаци или числото ти го дадоха тези от Сорос, които ти плащат? Дори и да приемем лъжливото ти число, това е по-малко от един процент от тяхното население. Я да видим колко българи избягаха от капиталистическия рай България? Около 20%. Схващаш ли разликата?

254

Анонимен

преди 1 година

До Мутрофанова А ти отворко, защо пишеш тези тъпотии като ползваш ток от руската АЕЦ, заредена с руско гориво и се къпеш в банята с топла вода, загрята с руската газ????

253

джо

преди 1 година

Ex, Kирияк Стефчовци има и сред други народи. Да даваш пример с човек който си унищожава паспорта не е голям плюс. Самото действие говори лошо за човека, така може да постъпи само един безродник.