121

Гост

преди 1 година

Който не е бил в Полша през последните 5 години, купете си един евтин билет за самолет и отидете да видите Варшава, Краков, Вроцлав. Вижте какво е възможно когато една държава не позволява на руския ботуш да и се меси.

120

До Боби

преди 1 година

Боби, моля те отиди доброволец в руската армия. България няма да се оправи докато има такива като теб. За 30 години Полша се превърна в икономическо чудо след като веднага изгониха агентите от тяхната държавна сигурност и руснаците. А в България 30 години ДС, БКП и производни, Лукойл, ВТБ, офшорки с руски пари.

119

Анонимен

преди 1 година

До Боби Обясних ти, че тук приключи. Лек ден.

118

Анонимен

преди 1 година

До Боби "след като РФ и Крим се обединяват" Няма такова нещо. Насилственото анексиране на Крим не е "обединение". Аналогията с доброволното обединение на Източна и Западна Германия само демонстрира пълната неадекватност на примерите ти.

117

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Да видим Законно ли се намират РФ войски на територията на Украйна - ДА." Тук приключи.

116

Анонимен

преди 1 година

До Гост Тази война се води за овладяване на газа открит в Донбас и шелфа на Черно море в украинската част, защото ако Украйна стане голям доставчик на Европа с газ, Русия УВЯХВА. Това е причината за тази война и на всеки, който знае нещо, това му е ясно. Затова и ТОЧНО в районите, в които бяха открити такива ресурси, "внезапно" се появи уж "геноцид" (напълно изфабрикуван). И тъй като местното население нямаше никакво намерение да проявява сепаратизъм, русНАЦИте си внесоха и сепаратистите.

115

ПУТИН

преди 1 година

Ало, русофилите! Наемаме наемници тежководолази за тежък ремонт на подводница МАСКВА! Надник 100 рубли! Дискретност!

114

Анонимен

преди 1 година

До Боби И трите платформи са украински, със сила отнети от Русия и незаконно оперирани от нея в Украинска акватория. Пробвай пак.

113

Гост

преди 1 година

Гледайте в ютюб видеото на канала RealLifeLore за проблема на русия с нефта и газта и ще ви стане ясно за какво се води тази война. Със сигурност няма нищо общо със "спасяване" на населението на Донбас. Войната струва толкова много, че ако русия искаше да спасява, можеше да покани всеки желаещ в русия и да осигури жилище и работа. Не е като да нямат място и не е като да нямат демографски проблем.

112

Анонимен

преди 1 година

До Боби Ти прави разлика между законно и незаконно присъствие на територията/акваторията на чужда държава, независимо дали целта е само предварителни сондажи или пълноразмерен добив. Аз написах, че крадат украински нефт и газ. Сондирането с цел започване на добив е част от тази кражба. Затова руските крадци ще напуснат, или ще бъдат принудени с такива методи. Във всеки случай, те украински ресурси няма да ползват.

111

Безаналогови ватенки

преди 1 година

Крайцерът Москва вече е безаналогова подводница - демилитаризирана и денацифицирана !

110

Анонимен

преди 1 година

Кораба Масква вече е модерна подводница. Скоро и Русия.

109

Белата Златка

преди 1 година

Змий наш!

108

Окупантите домой

преди 1 година

Окупантите да си ходят Домой! Да изпратят руския флот или до Сочи или дл Владивосток. Имаме живот да изкараме, ако не ги връщат навреме след като сме поканили окупантите да ди ходят ДОМОЙ, ще намерим начин да изкараме окупанабтите ДОМОЙ.

107

Анонимен

преди 1 година

До Боби Отново празни приказки, нямащи нищо общо с поста, на който отговаряш.

106

Анонимен

преди 1 година

До Боби Не правиш разлика между природни ресурси и "индустрия", или по-точно отново имаме случай на демонстративно пренебрегване на реалността, за пробутване на руските опорки. Нищо ново.

105

Анонимен

преди 1 година

До Боби Не съм пропуснал нищо, и особено това, че руснаците са НЕЗАКОННО и СЪС СИЛА в украински териториални води.

104

Анонимен

преди 1 година

До Боби Освен да повтаряш оппорките на фашисткия режим в Кремъл нищо друго не правиш. В Донбас руснаците вкараха на украинска територия войски за да осъществят "сепаратизъм". Напълно "случайно", ТОЧНО там, където бяха открити значителни природни ресурси. А колко често се е стреляло зависи И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ. Имайки предвид подготовката на руснаците за пълно нападение над Украйна, естествено че войските им ще засилват престрелките. Те нали това правеха и след нападението.

103

Я

преди 1 година

Биха ни,таковаха ни,но поне беше весело.

102

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, това са сонди за добив на нефт и газ, да не говорим че руснаците се намират в уркаински територияални води, които държат със сила. И съответно ще бъдат изритани оттам със сила, след като не искат да си тръгнат доброволно.