224

Анонимен

преди 2 години

Марш, вън, от НС и политиката, на такива идиотикато Ицо Хазарта и хилещият ни се културен министър!

223

Въпрос към Дулово

преди 2 години

Ама, Дуловсакат Десо! Че има ли по-голяма и по-цинична простащина от тази на сикаджийския ви главатар - Тиквата от Банкя, който нарече действащ председател на парламента " проста кърджалийска пу***ка"?! Вашата герберастката простащина е непостижима, Десо Дуловска, както са непостижими корупцията и престъпленията ви към българския народ! Хайде сега, бягай да си измиеш оная работа, че смърдиш ужасно!

222

Кики

преди 2 години

Господин Хазарт, чест и почитание все някой трябваше да им го покаже този пръст на лицемерните андрешковци.

221

ПП=ПАРТИЯ ПСИХО ПАТИ

преди 2 години

по всички критерии на медицската наука...

220

Вицо ГъзарТа

преди 2 години

Запомни едно: Средния ми пръст е много е по-добър от мнението ти!

219

Анонимен

преди 2 години

Този е направо ангел ,ако вземем предвид дупетати като пекайпе,деса дулово,тома неверний,че и биков и прочие...

218

Анонимен

преди 2 години

Как се прави летен хит? Взимаш няколко пакета,две фрапета, две дупета, депутатки, питиета и показваш пръста среден на народа беден.

217

Вицо ГъзарТа

преди 2 години

Видя ми се, колега, че си паднал по гръб от козa съм станал малко тъn!Дай ми един от ония партийни куфари да купа на пет украинки мини купъри.Портмонето ми е да е претъпкано, вместо кухо.Дошъл съм за нещо сухо.Имам среден пръст, ако ми наложат глоба. Имам среден пръст, ако ми сложат скоба .Имам среден пръст, ако ми забие компа, a баба ми е човека, който готви боба.

216

Вицо ГъзарТа

преди 2 години

Видя ми се, колега, че си паднал по гръб от козa съм станал малко ***!Дай ми един от ония партийни куфари да купа на пет украинки мини купъри.Портмонето ми е да е претъпкано, вместо кухо.Дошъл съм за нещо сухо.Имам среден пръст, ако ми наложат глоба. Имам среден пръст, ако ми сложат скоба .Имам среден пръст, ако ми забие компа, А баба ми е човека, който готви боба.

215

Ива

преди 2 години

Е с какво друго може да блесне наглия подмазвач ,про...Ст. а .ка кръстил се Хазарта .Какъвто той,такъв му е електората .10 000 лв да плащаме всеки месец на този безделник.Как не ви е срам бе,я кажете тоя какво е направил за България,освен да урежда себе си

214

Бесен

преди 2 години

Не виждам за какво е цялото възмущение във форума. Любимият ви Бойко с цялата си простащина не успя да ви скандализира толкова, колкото едно селфи със среден пръст към група лакеи. Какъв ви е проблемът бе хора?!!!

213

АЗАРТА ВИОЛАТА ДБ

преди 2 години

С ТОВА ЛИ ЗАМЕНИХМЕ ГЕРБ? ОЛИГАРСИТЕ СИ ПРАВЯТ ПРОМЯНАТА ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, А НЕОБХОДИМИТЕ ИДИО.ТИ СРЕЩУ 50 ЛВ. НАДНИЦА МЯТАХА ЯЙЦА И СПЯХА В ПАЛАТКИТЕ КУПЕНИ ИМ ОТ ЧЕРЕПА НА ОРЛОВ МОСТ? Е, ЗА БАБИКЯН, МИНЕКОВ И ХАДЖИГЕНЧО НАДНИЦАТА БЕШЕ 1000 ЛВ ЗА ТОВА БЯХА ВСЕКИ ДЕН ТАМ, А СЕГА ГИ НЯМА НИКАКВИ? ВСЕКИ СИ ПРЕДСАВЯШЕ ПРОМЯНАТА РАЗЛИЧНО, НО НЯКОИ СЕ НАГУШИХА ЯКО!

212

Бесен

преди 2 години

Наистина им е малко! Браво на Ицо!!!

211

Кънчо

преди 2 години

И за това ли герб са виновни ?!? По-неграмотно, нескопосано, неадекватно и откровено просташко правителство не сме имали. За тия дъното е космос...срам срам срам и то в деня, в който отдаваме почит на едини от големи българи дал живота си, за да може тва л.а.но да си прави такива селфита. Толкова ли изпростяхме като народ, че такива хора са в парламента ?!? трагедия...

210

Анонимен

преди 2 години

Скоро иде мариза, нема да има пари и за виза, а ти Ице ще бъдеш на двора, на двора без капка опора.Това са просто рими, не ти харесват ли, кажи ми

209

Дико Сашев

преди 2 години

Нима някой е изненадан?

208

Анонимен

преди 2 години

А се е клел да служи на народа и да бъде пример за това. Ех Ице Ице, харесваме музиката ти, ама си петно в политиката

207

хаха

преди 2 години

Чета разни коментари - тия си заслужават среден пръст, що па да не им покаже. Ама я да беше Костадинов например с такова селфи - ауууу, БГ "либералите" от викане щяха да заприличат на онуй нещо, наречено "викът на украинската майка". И подписка за оставката на Костадинов вече щяха да спретнат (подкрепена от "интелектуалци" от психодесния сектор), и пред НС щяха да се разчекнат. Костадинов е просто пример, може да е всеки друг извън умнокрасивата секта. А сега - "Браво, Ице, наша гордост..."

206

Беновска пипа

преди 2 години

Замислете се защо подобни *** влизат в парламента!? Защо има хора, гласували за това недоразумение? Това е тревожното! Иначе на всички е ясно какво може този индивид.

205

Анонимен

преди 2 години

Ниския интелект и липсатата на първите седем години не могат да се компенсират с нищо.