100

Анонимен

преди 2 години

И какъв е просперитета на България за тия 30 години бе ка лъффф?

99

Тие Жендрс

преди 2 години

за 40 години - една победа - няма! ама се нагушиха буквално с Трилиони - народни пари!!

98

Муахаха

преди 2 години

тоз си Мисли, че НАТО още 10 години - щяло да има! Путин ви Закрива - скоро!!

97

Анонимен

преди 2 години

Хипотетично... фашистка Русия олицетворява поведението бандитите, които са убивали и нападали мирни хора за да ги ограбят... Затова сега нормалните хора навсякъде по света възприемат руснаците, като гангстери и убийци.

96

Джо

преди 2 години

Русия е агресор, а Путин е военопрестъпник

95

ДС 6

преди 2 години

Как на някои повече от 30 години не им омръзна да плюят комунизма, всичко оттогава? Нямате ли нужда от развитие, бе ви ли е досадно? Когато бяхте активни доносноци и комсомолци не реваахте! :)

94

ганю е проста путка

преди 2 години

изключителноПроста, виж коментарите на двете русофилскиКурви.

93

До Ясно е

преди 2 години

Разбира се, че е ясно! Поразходи се по Света, върни се, да речем в София, и ще разбереш къде са джендърите, а те са там, където има дефицит на деца, когато не се виждат майки с колички и бебета... Следователно, джендъризмът вече ви е хванал.

92

Да

преди 2 години

До Ясно е!- НАТО и ЕС от прекрасни идеи, ги превърнака на Троянски Коне на Новия им Световен Ред - по Оруел. Но не напускане на НАТО и ЕС е решението а изрязване на гангрената по високите им етажи.

91

Ясно е!

преди 2 години

Нямам против естествено развиващия се нормален глобализъм на свободни държави, но насилствения глобализъм на шепа перверзни типове, които искат да контролират целия свят, е от Сатаната. Същото както Интернационализма на който вече му ядохме попарата.Не се ли противопоставим ще стане както с ковид доброволните ваксини, после с електрокарите пак "доброволно", после със синтетичното месо пак доброволно, после смяна на пола на децата ни пак доброволно......

90

рибока

преди 2 години

Че така сте си създали петте основателки ООН,всяка от тях с право на вето.Вероятно водени от благородни каузи.Войните на Русия(СССР) и Китай след създаването му са по-малко от която и да е друга от основателките му.Дори минаващата за миролюбива Франция положи началото на виетнамският конфликт.САЩ пък са абсолютен рекордьор с повече от четирите заедно.Всеки си има ценности и налагането на своите води до конфликт.Както казваме да бе мирно стояло,не би чудо видяло.

89

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Най-голямата атракция из форумите е, че можеш да четеш за несбъднати мераци, аранжирани с анатеми, излизане от НАТО, излзане от ЕС, а напоследък и преминаване към световната валюта - съветската рубла. Другаре, аве, защо отидоха на майната си Варшавския договор, СеСеСеРетата, СИВ, визовият режим със Запада, границите, забраната за слушане на западна музика, западни филми и так далее. Ко стана, бре тавагишчи? Що се обосрахте като малки дяца, а?

88

Анонимен

преди 2 години

Нищо ме му е на света. Няма как НАТО да се шири, а Русия да гледа и мълчи. НАТО е създаден да унищожи Русия. Естествено, че Русия няма да се съгласи. Който е невинен, нека пръв хвърли камък по лошата Русия.

87

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До SS --- Нямаш на представа колко си прав. За СеСеСеРе ми напомняш. ;)

86

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Тая пост съветска пръдлива, крадлива, ebliva и миризлива армия ли ще ни пази. Пази Боже да ни защитава подобно чудо, дето за три месеца мърда напред, като кустенурка. Данте Алигиери го е казал много точно: "Надежда всяка тука оставете" за излизане от НАТО. Е, вие имате шанс да излезете и да отидете при пазителите си - в Блатная, където се намире Деветият кръг на .... "рая".

85

Копейкин спиш ли?

преди 2 години

Събирай подписи за референдум, да напуснем НАТО! Мощната руска армия ще ни пази! Ще вдигнем още няколко паметника на руския пазител и за скромна окупационна такса ще сме в безопасност. Путин даже ще реши демографския проблем като прати руски богатири да вършат работа, къде доброволно, къде не. *** така е освободител ще търпим

84

Асан

преди 2 години

Русия ни освободи от турско фашистко следва и е врогейско робство :)))

83

Асан

преди 2 години

Майната му на нато Слава Росии :)))

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 Я кажи, ти защо обичаш Русия?

81

Анонимен

преди 2 години

До баба мара Русофилите искате да ви мачака руски ботуш. Това е ЕДИНСТВЕНОТО, за което можете да мислите, когато става дума за международна политика.