37

Анонимен

преди 2 години

Бай Ставри на въведе ред

36

Анонимен

преди 2 години

ДРУГАРИ, АБЕ КАЖЕТЕ КЪДЕ ГИ ДАВАТ КОПЕЙКИТЕ, И А ЗИСКАМ ДА С Е ВКЛЮЧА!

35

Бай Ставри

преди 2 години

Аз съм търпелив. Мога да дочакам уволнението на Гешев.

34

гербер

преди 2 години

Стани ти, та да седна аз! Не ми харесва как управлявате, аз мога да управлявам (кражбите) по-добре от вас!

33

Миро

преди 2 години

За това джафкат щото не има остава много време . Знаят че кауша е неизбежен

32

Никой не е надзакона

преди 2 години

Чекмеджета ,кюлчета ,джипки , облагодетелстване на свой хора , кражба колко може, мафйотски манталитет и ръководство, принуждаване да му целуват ръка. Чакай бе , кой си ти бе ?! И мислите че ви се е разминало . Най важния преоритет и цел на сегашното правителство нали знаете кое е ? ! Кауш кауш и пак кауш . Но сичко с времето си

31

Анонимен

преди 2 години

Гербовската наглост край нема, тази председателка от герб е много зле, как се хилеше зад гърбовете на хората , много е нагла.

30

Анонимен

преди 2 години

На кривата ракета...

29

Анонимен

преди 2 години

повтаряне на неистини значи истини , Кирчо се пъчи че пръв се е отказал от зависимост към руски газ - неверно фирмата МАТ още на 8 април е поръчала газ , второ става зависим от алчниците от САЩ защо шеврон ще му дава 2 танкера под пазарната цена , просто бизнес киро дава на шеврон да дупчат добруджа и сега към коя газ е зависим киро към скъпата американска газ се оказва. , не не е луд просто един мошеник и крадец и келнер на Козяк

28

До Гербери

преди 2 години

Яд,яд,яд ,чушки и домат

27

Morski

преди 2 години

Простите П, та все нЕкой друг им е виновен! Толкова некадърност и инфантилност начело на държавата не е имало никога!

26

Сър Уилямс

преди 2 години

Ако и мен ме бяха арестували (неправомерно), и аз щях да ви критикувам, нямаше да ви хваля я ... смешници ... на всичкото отгоре критиките са основателни!!!

25

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Благодарение на тези Nekaдърници,в момента имаме реална инфлация около 100%... По мои изчисления.По продуктите,които купувам правя сметки. Между 50 ст.и 2,50 лв.е увеличението на нещата които взимам.Около 10 са продуктите....нормални неща за преживяване!

24

Майора

преди 2 години

Все някой е виновен на новите управляващи! Но преди да обвиняваш другите първо погледни себе си! Не може да нарушавате законите , да теглите непрекъснато заеми , инфлацията да е двуцифрена , цените да растат ежечасно , да обвинявате другите за неудачите си и да сте прави! По добре си отивайте докато не сте фалирали страната, което е прсъщо на комунистите чиито наследници сте вие!Знаете кои хора завършваха в чужбина!

23

Анонимен

преди 2 години

Странно, а те не се ли държаха така през 2019-2020 г., а сега с техните камъни по тяхната глава.

22

Анонимен

преди 2 години

Кое е неистина, че се увеличават цените ли ? Нека да увеличават, ама заплатата и пенсиите не мърдат, едва ли не българина требва да живее без пари......хахахахаха :)))

21

Аз промяната

преди 2 години

По голяма МАФИЯ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ДОЙДОХА НА ВЛАСТ С МАНИПУЛАЦИИ РЕПРЕСИИ РАЗДЕЛЕНИЕ ОМРАЗА ИЗРИТВАХА БЪЛГАРИ ОТ РАБОТАТА ЗАЩОТО МРАЗЕЛИ БОРИСОВ БЪЛГАРИ СРЕЩУ БЪЛГАРИ ПЪПЪ НАЛИ ТОВА Е ВАШЕ ДЕЛО ОБРАХТЕ КАКВИТО ПАРИ ИМАШЕ В ДЪРЖАВАТА ТЕГЛИТЕ ЗАЕМИ СПРЯХТЕ ГАЗТА ФАЛИРАХТЕ ИКОНОМИКАТА РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР КЪДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕ ТУК ИМА ЛИ ИЗОБЩО ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ

20

Анонимен

преди 2 години

Сключили са договор за проучване и добив на шистов газ с канадска компания въпреки мораториума. Проучването ще започне през юли. Продажници!

19

МайМуна от Ямб.ц.

преди 2 години

Аз обвинявам и тези,които не гласуват....иначе само мрънкат!

18

Анонимен

преди 2 години

Все някой друг е виновен. През седмица казват различни неща. Газът нямаше да се вдига преди 2 седмици. Сега пък се очаквало да се вдигне 3 ДО 4 пъти. Имало пари за пътища и заеми не били нужни. Сега пък теглят заеми за поправка на инфраструктури И ПЪТИЩА. ВТФ ВЕ???