102

"Диалогичният&q

преди 2 години

Заради неговата "диалогичност" правихме абсолютно излишни избори и похарчихме ненужни пари. Този кабинет е такъв, какъвто е, защото когато Слави можеше да направи правителство, той си направи майтап с държавата. Не знам какъв експерт по енергетика е /Национална музикална академия?/, но знам, че за РСМ сам предлагаше сделка, която "заобикаля" националния интерес. Ролята на морален ментор, която играе, скоро няма да минава и пред балерините му. Защо казвам това? Казвам го като предупреждение.

101

Анонимен

преди 2 години

Едно правителство не можа да формира, скара се със всички, не щя да става премиер, но продължава да дава акъл от фейсбук с оценки по чуждата работа. Това се вика лидер на партия

100

Анонимен

преди 2 години

Мъчиш се бориш се .Правиш всичко възможно за да успееш.И накрая кво. Кой откъде е.Не е ли по добре да се разбереш с Бог ( Бойко) предварително. Едно Ферари за теб едно за мен.

99

Lina

преди 2 години

Поръчково позициониране- няма какво да се каже повече. Ама лесно му е на него- има дооста милиони от Шиша, да му мислят сценаристите и бЛябЛянов, който нямаше пари за яке по време на протестите - а сега е натрупал за няколко годинки. Ами - тръгвайте си , какво чакате? левски г чака И никаква тв също ? Предстои ви бъдеще на тв плъхове.

98

Ми излез

преди 2 години

Да, знам, че звучи малко странно, при положение, че "Има такъв народ" е част от управляващата коалиция, но е факт. Нелеп факт. Този шизофреник какви ги плещи? Ами излез, насила ли те държи някой там? Или викаш едни постове, едни пари са, а после няма да има и 4% да вкарам тошето и ивето дори?! Всичките лаят по ПП, но стоят. Вчера онзи ристю, днеска - този, оня ден - корнела. Но най много вие тримата ще паднете в очите на хората. Защото това, което правите е безчестно и цинично!

97

Анонимен

преди 2 години

Подлогата на Доган пак се обажда.

96

до 106 ааа

преди 2 години

Ти нали не искаш да ми кажеш,че ако бяха премиер и министър на правосъъдието или МВР,Шнорхела и Барбадоса,нещата щяха да са по-различн?!Хахахахахахах!Абе не ме карай да се смея излишно бееее!!!!

95

Анонимен

преди 2 години

Не бе,тоя див селяянин залезе и като шоумен и като политик.Предстои му тихо да си отиде в мизерия.Изобщо не ме занимавайте с политически трупове!!!

94

aaa

преди 2 години

За съжаление Слави е напълно прав. Няма дори едно започнато дело срещу бивш администратор или политик от ГЕРБ на каквото и да е ниво. Няма и никакви сериозни доказателства, които да са изкарани. Времето си минава, нищо не се случва. Вече 1 година ГЕРБ не са на власт, няма как само с тях да се оправдаваме за ставащото в държавата.

93

nqkoi

преди 2 години

То пък вашия енергиен министър е един експерт!

92

Анонимен

преди 2 години

Освен Бойко да е виновен, статуквото? А, Слави?

91

Анонимен

преди 2 години

Къде е летящият в космоса македонец питам аз?!Най-важното обещание,решаващо генерални проблеми на България!Е те тоя кютук го обяви!!!!!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Тоя от как се сви в неква телевизийка,изобщо никой не го гледа,а и преди това умните хора не го гледаха.На концерти му ходеха заради музиката и авторското творчество.Това обаче не кореспондира с политиката и тази злоупотреба му се върна като бумеранг!Тази партия ИТН реално вече не съществува,въпреки,че е в парламента.Изобщо няма да коментирам думите на тоя ***!!!!Продавач на мартеници!!!!!

89

Eli

преди 2 години

На Слави космосът му пречи. Да отиде да работи активно, а не да дава акъл във фейсбук. Едно е да седиш на диванчето вкъщи, друго - пред синдикати, работодатели, чуждестранни партньори. Но той толкова си може. Вместо да отиде да се разберат - фейсбук!

88

?!?

преди 2 години

То дали звучи странно за теб сигурно е така. За мен в момента ми изглеждате така, както когато видя лъв да си ближе дуупето. С референдума питам какво стана. Що вися на плаца по гола кратуна под слънцето. А и искам да покажеш новата си татуировка. С БСП няма да управляваме иначе в сравнение с Борисов вие го надминахте. Особено по простотия. Стига че мога цяло предаване с подигравки мога да направя с вас.

87

до анонимен

преди 2 години

""""""АЕЦ Козлодуй работи с наше гориво не с руско.""" ------- Ти явно си корифей по Ядрена физка, а!? Абе, откъде се плодите такива илитерати, бе!!!! Бедна, бедна ми Бг., това е краят..., последния да изключи осветлението!

86

ИЗБИРАТЕЛ

преди 2 години

Искам Слави да седне на една маса с А. Василев и да дискутират по теми,които Славчо предложи,по които е специалист.Май няма такива.Той може само да нарежда от бункера си какво да става,да поставя ултиматуми.Една част от българите искат да живеят като европейците,да карат европейски коли,да учат там,да ползват еврофондовете и пр.,но иначе да се възхищават на Славчо,Копейката, Путин и др. Не става с ултиматуми,а с работа и желание за диалог,което от ИТН-няма.

85

Анонимен

преди 2 години

Тоя първо беше против ваксините, после влезе в парламента и обърна плочата. И резбата сигурно. Какъв е извода?????

84

Анонимен

преди 2 години

Оф, поредният циркаджия. Млъквай, дедик изкуфял. Лена Бориславова е говорителка на правителството и е нормално да обобщава позициите по всички въпроси. Какво пък те кара да мислиш, че финансовият министър не трябва да има отношение към темата с газа? Сенилен ли си, или плиткоумен? Плюс, предпочитам да гледам и слушам младичката и красива Лена пред теб.

83

Анонимен

преди 2 години

Слави какво търсите в това управление на лъжлив Киро? Сами си забихте нож в гърба. Вие изкарахте кирливите ризи и на Киро и на Сасен и после им станахте дружки. Сега защо хленчип? Излезте от коалицията и ще спасите българския народ от тези предатели. Поне това направете, да ви запомним с добро