87

нелихристова

преди 2 години

***,кой ви превежда статиите от американците?Точно този превод е отвратителен!Човек трябва да се замисля какво си искала да кажеш.Статията започва с лъжа!Този камион на снимката/синия/е ГАЗ 53.Той никога не се е използвал в руската армия/няма двойно предаване,тесни гуми,вози само до 3 тона .И недей да плюеш по руснаците!Т е са богове на тема,,,камиони с висока проходимост

86

Анонимен

преди 2 години

Другото може както и да е, но за корупцията и присвояването в руската армия - нещата са без конкуренция.

85

Карапетльов

преди 2 години

Айдее един много се въодушевил - кой бил прървия космонавт, коя била първата жена космонавт, кой прати двама бг космонавти без пари в космоса(ганчу нали гледа все авантата, ха-ха-ха) и т.н. Абе байо yлав, първо всичко това е минало, и второ американеца постигна неща немислими за руския блиад, а както е тръгнало рушнака скоро за космос няма да помисли. Те имат по важна задача, да се борят с украинските "фашисти", които са не повече от тези в русия.

84

Анонимен

преди 2 години

Тази статия показахте ли я на тоалетната чиния в Белия Дом, след най-позорното изнасяне на армия в историята на човечеството? След харизването на камилоебаччите техника за МИЛИАРДИ, поради некадърност и либерастична проссттотия?

83

Абе идиот кръгъл

преди 2 години

"Не се притеснявайте, братушките стигнаха до Берлин......" монголоидните рушкиФашизоиди стигнаха до Берлин, благодарение на ленд лиизЪ, ако си чувал за него. ИдиотиКато теб, могат да вегетират единствено около рушкияПародиен център.

82

7836

преди 2 години

Крийте гумите! Путлерис.тите крадат гуми за камионите.Макар че Путк..и.н уверява от бункера: Имаме достатъчно Лади, стари Жигулита и Запорожци в отлично състояние. С тях секви бомби ще прекараме, с тех ще покорим света.

81

Нема рубли

преди 2 години

Рубладжиите май оредяха? Като виждам по форумите вече едва съскат.Криза,санкции.... Няма вече пари за толовете на ***. Тъй ще е занапред.Свиквайте.

80

Анонимен

преди 2 години

Гледай как са се загрижили гoвeдата презокеански за руската логистика. Не се притеснявайте, братушките стигнаха до Берлин, ще стигнат и до Киев. 150 км са 3 часа за отиване и още 3 часа за връщане 6 часа шофиране плюс още 2 за товарене и разтоварване. Камионите обаче спокойно работят на 300 км - шофьорите спят в пункта за доставка и на следващия ден се връщат обратно.

79

Над 20 000 трупа

преди 2 години

на монголоидните рушкиФашизоиди трябва да поставят на краснаяСволоч.

78

РаZбирача

преди 2 години

Мдаааа, само да споменем Афганистан, как бягахме и оставихме техника за Милиарди $, армия обучавана с години се предаде на овчарите за десет дни, а NATO командосите, се обличаха като жени за да се измъкнат. Логистика викаш, мен?

77

Мда

преди 2 години

Камионите са гръбнакът, а другарят Путин е между гръбнака и краката !

76

Германец

преди 2 години

Това на снимката да не е флагманът на автопарка им? Пазете го. Да не вземе и той да се запали спонтанно и да потъне в бурята.

75

брандвеер

преди 2 години

Нелче, от пожарникари в Ловеч знам. Като гасят в планината отиват със старите руски ЗиЛове, че с тия нови люлеещи западни модерни Ивеко само на равно вървят.

74

сериозно

преди 2 години

Кой пък гледа НОВА и точно сериал със Zельо Пинокио?

73

Анонимен

преди 2 години

Тези писания са за зеленчуци.

72

Мутри - ВЪН!

преди 2 години

ЮМРУЦИ ГОРЕ! АТАКА!

71

Анонимен

преди 2 години

Къде е Ковид, Мангъров и ваксините? Нов мегастрашен щам? На есен колко ваксини да си боднем ? *** ???

70

S8 чип 300км/ч сажди

преди 2 години

Тия още ли са на газки, като едно време. Света мина на електрически камиони с компютри и 5 звездна спалня в кабината....

69

Истина на 100%

преди 2 години

Значи, следва незабавното спиране на парите на украинците у нас и връщането им в Украйна още от утре.

68

Смех

преди 2 години

Лягайте да спите утре ще работите пак за вашия президент Zеленски. Той ще ви иска нещо отново в жергва. Вие бъдете готови да жертвате за него и шайката му. Той ще ви спаси от сибирските човекоядци. Които са по страшни от Ковид и които лъжат повече от Мангъров. И които лятото почиваха на нашето море. Азов бди за вас в Азовстал с американските си инструктури и западни жертвоготовни войни помагащи да възцари световен мир и американците пак да си перат парите в Украйна.