80

Анонимен

преди 2 години

Като ви чета коментарите, няма да се учудя скоро да излезе идеята че взрива на централата е само мит. Най-страшното нещо е невежеството, ама вас не ви е страх...

79

Анонимен

преди 2 години

то в малки количества радиацията убива вируси

78

Кърджалиец

преди 2 години

До До КърджалиецАаа то затова ли украинчовците изтрепаха 10на руски генерала в спец операцията? Брей ти да видиш. Ами ако пък избягалите генерали се върнат в Турция, кво праиш тогава? Ха-аха, абе по елементарни разсъждения не бях чел скоро.

77

Анонимен

преди 2 години

Абе майната и на радиацията, по-опасно е опростачването, което се разпространява с бЕсни темпове и вече е обхванало над 80% от световната популация.

76

Обективен

преди 2 години

Между другото, къде му е армията на малкото надрусано зелено човече? Къде е министърът на отбраната на Украйна, къде са му генералите...? Някой нещо да знае, някой да ги е виждал? Виждаме само зеленото човече от бункера с декор на Киев зад гърба му. Това доказва, че събитията в Украйна се водят между руската армия и поддържаните, финансирани и въоръжавани от ФАЩ неонацистки формирования на "Азов", "Десен сектор" и останалите. Скоро обаче всички сатанисти ще си получат заслуженото.

75

Анонимен

преди 2 години

Зеленски да спре със съчиненията.

74

До Кърджалиец

преди 2 години

от ердо не се плаша, защото с онази имитация на преврат много качествени генерали отидоха в Гърция и Германия. Сталин навсякъде в източния блок избива първо генералите, както и в Русия, знаеш защо! Армия без генерал е стадо

73

Анонимен

преди 2 години

А , ТВА СА МАНИПУЛАЦИИ УКРЕНСКИ, ПУТИНСКИЯТ АТОМ Е НАЙЙ -БЕЗОПАСНИЯТ В СВЕТА! И НЯМА НИКВА ВОЙНА, А САМО ВОЕННО УЧЕНИЕ.

72

ka74

преди 2 години

Всички да благодарим на милите руску миротворци и специално на демократа пууткин

71

Кърджалиец

преди 2 години

До До До Кържелиеца, не само политиците са ви продажни, а на всяккакво ниво сте продажни - съдии , ченгета, прокурори, обикновени байовци дет са на няакво длъжност. Помните ли оня турчин дето прегази двама мотористи преди няколко години и го пуснхте да избяга? Колко човека се дигнахте на протест? Ако това беше станало в Турция, виновника щеше да търка нара 15-20 години.

70

Анонимен

преди 2 години

Коментарите под статията нямат нищо общо със самата статия !Като гледам ИП-тата виждам само 3-*** 4-*** души...Засрамете се, статията е обезпокоителна !

69

славянин

преди 2 години

Колкото и квичливи да са лъжите и манипулациите на бандеровците никаква реална помощ няма да получат от атлантическите си ''приятели''!

68

S W A N

преди 2 години

Накрая за да се осъществи ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА за пълно отказване от изкопаемите горива (сега вече Руски), ще отворят и саркофага на взривения реактор!

67

Кърджалиец

преди 2 години

Абе как не се плашите от арията на Ердо, бе? Вие за цената на олиото оревахте орталъка. Ха-ха-ха. Южните и северните славянски народи сте големи некадърници. Не случайно предпочитате на море в Гърция или Турция. Само в централна европа малко по-биват чехи и словаци, че са по-близко да запада.

66

До До Кържелиеца

преди 2 години

не подценявайте феса, в парламента са около 30 човека и въртят цялата държава, главният им фес има доста активи, а ние си имаме продажни политици

65

До Кържелиеца

преди 2 години

Не се плаша от Ердоган нито армията азиятска а ти си един *** .Не ми пука не съм ли виновен аллах да ти е на помощ

64

майло

преди 2 години

ех този гуйло, при добри служби на великите сили, досега да сме забравили за него и нямаше да има този проблем

63

До кърджалийския

преди 2 години

Вие никога не сте били българи .Вие сте предатели ,така ви наричат Азиятците (чистите турци ) Аз честно ви мразя и лекувам както казах всеки от вас ако се прави на велик .Казах ти много излекувах и ще продължа ако ми се правите на велики .Някой пък от мойте приятели стигат и по далече да го знаеш

62

Анонимен

преди 2 години

Тези всеки месец се пробват лансират лъжите си за Чернобил. Вече стават банални.

61

Бай Чеп

преди 2 години

Тая Иринка по навик и тампона си да смени, ще иска помощ от ООН. Абе моме, кой предизвика аварията в Чернобил през 1986 г.?