285

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен327 А кой нормален човек ,не се страхува от надрусан ,изтрещял от дрога ,многополов индивид ,с демократични ценности ?

284

Анонимен

преди 2 години

.... търси .... на кака си Райна!

283

Анонимен

преди 2 години

Не ми казвай че Путин струпа голяма войска преди напрежението защото знаеше че ще има напрежение. Смешно, нали? Путин и обкръжение са хулиганите. Те откъснаха Крим от Украйна, факт! Просто и ясно като 2+2.

282

Джудже с ракета!

преди 2 години

Джуджето принизи Русия до нивото на джудже, с извинение!

281

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво четеш, но Финландия и Швеция заявиха че ако агресивността на Русия продължи, ще се присъединят към НАТО. Страх ги е, да. Кой нормален човек не се страхува от хулиган?

280

Михали

преди 2 години

Става доста сериозно и бурето с барут се напълни догоре и докато Русия е бвинявана постоянно в агресия, санкционирана, сатанизирана и анатемосана без всякакви аргументи, всеки нормален човек, ако гледа безпристрастно на нещата, знае кой е агресора и кой е принуден да се защитава и до кога щр му издържат нервите на джуджето. Джудже - ама с ей такава ракета в гащите. Няма да има малка война.

279

Михали

преди 2 години

Все важни неща, а примерите са безброй. Какви братя са украинците на ЕС? Нечленка на съюза, та да им дават милярдни помощи, оръжие ,боеприпаси, и оборудване, да треперят над икономиката им и газовите тръби. За кого другиго го правят? Каква е целта? За това и Москва заяви изрично ,че не иска отговори на своите предложения от ЕС а от всяка отделна членка, както и не искат отговор от НАТО, а от САЩ и явно има защо. Макар и да знаят че няма да се получи, те само показват с пръст истината, хората не са всички ***, все някога, като се вдигне мъглата, почва едно мислене.

278

Михали

преди 2 години

Има и много други европейски държави които са така, и Италия и Испания,Португалия,Гърция и Унгария,Словакия, та дори и Чехия преди сегашното правителство което е против президета Земан, Кой джавка най много - Полша ,че още не са забравили как са били руска губерния, малките балтийски пудели дето хапят глезените на мечката, като забравят ,че имат държавност граници,флаг и химни ,благодарение на Русия, немската бюрокрация и френският национализъм. Лошото е че джендърмерията в Брюксел която раздава парите, съвсем изтерясва и ЕС се превръща в една плутокрация, в една диктаторска структура която е

277

Михали

преди 2 години

ама Швеция им е сърбала попарата на руснаците ,а финландците са един от малкото народи,които разбират манталитета на руснаците и въпреки някои спречквания, са живели в мир. Да сте чували напоследък Финландия да лае и плюе с/у Русия? Има и много други европейски държави които са така, и Италия и Испания,Португалия,Гърция и Унгария,Словакия, та дори и Чехия преди сегашното правителство което е против президета Земан, Кой джавка най много - Полша ,че още не са забравили как са били руска губерния, малките балтийски пудели дето хапят глезените на мечката, като забравят ,че имат държавност границ

276

Михали

преди 2 години

А какви американски братя са им на САЩ украинците? че да им пращат оръжие вече и смъртоносно за 2.5$ отделно дългосрочни заеми с ниска лихва. Какви братя са им балтийските държави,че постоянно да увеличават военният си контингент там плюс допълнителна авиация. Какви братя са им поляците ,дето ги напълниха с американски бази,логистични центрове и радари ,плюс още 5000 чисто нов аскер готов за война. Какви братя са им румънците та да строят командни центрове, да внасят войски, и модерни ПВО които могат да се използват и за нападение. Какви са САЩ та да държат ядрени ракети в 5 европейски държави

275

Михали

преди 2 години

Няма да има малка война. Нито в Украйна, нито другаде. Сащ и НАТО готвят голяма война и зорлем ще накарат Русия да използва атома за неграждански цели. Натам върви с този масиран натиск от всички страни ,продължаващ вече години,нагъл и арогантен.Единствените руски войски са в Беларус и в няколко то бази по договор с приятелски страни (3-4) Руската армия си е на Руска територия и това е факта, другото е презумция за виновност и ако помагат на някой, е на своите руски братя в Домбас.

274

КаскетЯ

преди 2 години

Успокойте се война няма да има!На жужето му трябват високи цени на петрола на неговия агент Джо му трябва авторитет че му се смеят всички и затова и ддватмата се правят на мъже за пред *** дето им се вързват на простотиите!Щом жужето установи цена над $100 за барел за по дълго конфликта с Украйна ще спре и Джо ще се обяви за победител а жужи ще напълни празната хазна и всички ще са доволни!

273

ОНЗИ

преди 2 години

РУСИЯ е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА - ами дойде момента да го разберат разни политически *** !!!! А и другото, СЪЮЗЪТ между една велика китайска икономика, и една велика руска военна сила, поставят световния ред на нови позиции - ето това плаши онези от американския краварник, и затова те искат войната !!! И хванали онези шарани от Украйна като потърпевши изпълнители !!!

272

Анонимен

преди 2 години

До До 303 Я помисли защо лъжеш ,като демократ ?

271

Анонимен

преди 2 години

"Требе се изчистиме от всичко руско!" -- ще се изчистим от такива гнусотии като теб, ъ-хъ-ъ, не се съмнявай!

270

Анонимен

преди 2 години

Какво търси бай дън в украйна, вмирисана шундо? Знаеш ли, че няма да има вече доставки в изобилие на евтини енергоресурси за икономиката на ес? Много от хората са заблудени и си мислят, че ще дойде лятото и всичко ще стане по старому. В югоизточна азия през лятото си включват кондиционерите плюс всичко останало, Русия си е направила договори да изнася там и номерцата на бай дъновци, макронци и т.н. европейска *** не вървят. Украйна ще падне без един изстрел цялата в ръцете на Кремъл.

269

Анонимен

преди 2 години

Как може да не съзнавате че Русия просто иска да освободи?Най безкористно!

268

Алекс

преди 2 години

Нищо не търси.Путин вече си взе ценното:Крим и Донбас.

267

Анонимен

преди 2 години

Войната Русия трябваше да я почне години по рано.Сега е късно.Не само Украйна а и Русия ще се насочи към Европа.И това нещо не Путин а и Сталин да дойде пак не може да го спре.Необратимо е.

266

Анонимен

преди 2 години

САЩ търсят война, а Русия не им играе по свирката. САЩ имат остра нужда от война. На живот и смърт е за тях с цел оцеляване на управляващата престъпна върхушка.