73

Бай Геле до 65

преди 2 години

Малко съм стар да се запишем ама от един месец насам си опреснявам руския, че не се знае, може като съюзници да поискат от нас да "администрираме" временно някоя губерния.

72

Анонимен

преди 2 години

70- не бъди наивен. Преразпределението на света на зони никога не е било в наш интерес и ние никога не сме имали думата. Ако световният елит се договори, че от утре попадаме отново в зоната на Русия точно това ще се случи. Да се репчим е глупаво и неползотворно. Единственото, което постигнахме, откакто влязохме в НАТО е да бъде унищожена армията ни и ония да разположат бази, за които наистина нищо не плащат. И доколкото помня единствените, които водиха войни на Балканите бяха САЩ, а не Русия.

71

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантик пише писмо до своя вожд: Бойко, знай, че след НАТО, най съм обичал тебе. Пази Каракачанов, Джамбазки и малкият Пеевски.

70

Бай Геле до 4

преди 2 години

Епа я че ти го обясним:Ползи за руския народ вярно никакви.Ама Путин е луд, а иска да го мислят за велик.

69

анонимен

преди 2 години

Ние нямаме проблем със зависимост от Русия. Имаме голям проблем със силна зависимост от САЩ.

68

Анонимен

преди 2 години

Не знам във вземането на какви решения взема участие България. Бойко Борисов днес каза следното: "Каквото и да решат нашите партньори по НАТО и ЕС, ние ще го приемем. Той и преди казваше: "Каквото кажат началниците от Брюксел". Това не означава ли, че никой за нищо не ни пита?

67

морски

преди 2 години

До Любен Стойков - Китай ще тропне за всички. А да се извърти може всеки...като нашенеца е Цар в това!-

66

Анонимен

преди 2 години

Колко натовци се записаха днес доброволци за Източния фронт? Нула. Няма никаква подкрепа от евроатлантиците НАТО. Никой евроатлантик не подкрепя НАТО. Опашки от евроатлантици и масов патриотичен подем сред тях трябваше да извие опашки край приемните пунктове на Българската армия, да се записват за доброволна служба, която съществува. След 45 дни военна подготовка, ще се закълнат и ги пращаме на Източния фронт на НАТО. Братята украинци страдат под руския ботуш, а в България няма евроатлантици.

65

Анонимен

преди 2 години

64 - в случая моят личен интерес е на нашата територия да няма война и да не настройваме великите сили срещу себе си. Токът и газта са на второ място, но също са важни. Може да не ни харесва, но Русия е великата сила до нас, както за Мексико, например, САЩ е великата сила до тях. Дали ни харесва или не, положението е такова. Дали Петков и сие щяха обсъждат санкции за САЩ, ако те струпват войски до мексиканската граница? Нека бъдем реалисти.

64

Анонимен

преди 2 години

По повод статията, да бе, тука ще ядеме камънье и дървье, заради вашето Нато.

63

Любен Стойков

преди 2 години

До морскиКато сте толкова големи стратези, мина ли ви през ум, че НАТО и Китай може да играят заедно??? Руските спецчасти се изметоха от Казахстан за нула време, след първото намигване от Пекин.Оная руска латерна Иво Христов развива теории как сега НАТО щяло да клекне и да се разпадне пред Путин, а Китай щял след това да си вземе Тайван. Ами ако Щатите и Китай са си поделили Сибир и почват да изритват Путин от Украйна и от Казахстан.В глобалната игра нищо не е както изглежда. По-кротко.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 Ти що не се запишеш доброволец на източния фронт да воюваш срещу НАТО? Нали това е съкровената ти русофилска мечта?

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Ти какво предлагаш? За да не плащаме високи сметки за ток, да си трайкаме и да се ослушваме как русия бие други такива малки като нас, докато дойде и нашия ред ли? Ако видиш, че разбойник обира апартамента на ъседа ти ще си трайкаш ли да не го ядосаш?

60

Анонимен

преди 2 години

Натовци, записвайте се за Източния фронт. Бъдете натовци. Ще сбъднете мечтата си да воювате с Русия.

59

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски 45. Приятелю, доколкото виждам, досега не ние бозаем от НАТО и ЕС, а те от нас. Колкото до целта на санкциите, на ум ми идва поговорката "Не гледам аз да съм добре, ами на Вуте да му е зле". Западът каза, че заради санкциите, които сам е наложил на Русия е изгубил 290 милиарда долара. Сега си иска тези пари от Русия. Не знам може ли да има по-висша наглост от това?

58

Бай Геле до 48

преди 2 години

Знаят, знаят как да не знаят. Нали най-голямата джамия в света я откри лично таваришч Путин за руското мюсли.

57

Анонимен

преди 2 години

Хаха, добро утро, до сега къде спа ГЕРБ-СДС-ДПС а ?Ама май им лъсна че са слугували на Московските империалисти

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 А какви са нашите собствени интереси?

55

анонимен

преди 2 години

Русия е пълна ***.Никоя от бившите републики от СССР не иска да има нещо общо с Русия.Освен Беларус и Лукашенко.

54

Анонимен

преди 2 години

Ето още един доброволец за Източния фронт, който декларира и подписа договора си за изпращане на Източния фронт чрез обществено обявяване. Иска да воюва с Русия и не го крие.Мобилизацията на тези всички евроатлантици, натовци и русофоби ще бъдат нашият принос в общата ни система за сигурност в НАТО. Батальон "Тримата от запаса" ще ги издири за мобилизация.