278

ОПИТАЙТЕ ПАК

преди 2 години

"Ваксинирани, но заразени и разочаровани - какво казвам на пациентите си?" - ами казва: БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА УЧАСТИЕТО, ОПИТАЙТЕ ПАК.

277

КПСС БКП

преди 2 години

Ясно е, че никой не вярва на ваксините ! Хората се бодът за да могат да пътуват и да ходят по молове и ресторанти ! Някой се бодът от страх или поради прекаленото медийно облъчване ! Други се продават за 75 лева, а някой насила ги задължават работодателите за да не си изгубят работата ! Така или иначе ваксинираните ръчички вече съжаляват за грешката си да се ваксинират !!!

276

Анонимен

преди 2 години

До ot 299 Мъдрост от ходжа: "Алах гледа в душата, не в устата!" ;)

275

Христо Христов

преди 2 години

"Повечето американци признават, че Джо Байдън е прекалил с обещанията за ваксината." - a в ЕС никой не пита европейците за фалшивата пропаганда на некадърната Урсула и лъжците в ЕК.

274

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че човекът има на кого да се извинява какво ви говори. Титани на логическата мисъл. Или да караме по сталински - няма човек, няма проблем..

273

А де?

преди 2 години

И аз това питам. Как така хем ваксиниран, хем после заразен и в карантина?! К'ва е тая ваксина?

272

запознат

преди 2 години

Така става когато лекуваш ковид, а страдаш от грип.

271

Анонимен

преди 2 години

до 300- освен това натъпкването непрекъснато с някакави антитела, не означава имунизация. Имунизация е когато тялото само създава антитела когато е нужно! И се постига или с истински ваксини, което е за предпочитане или с естествено създаден имунитет. А тия вакси не създават нищо освен антитела. И за 8 седмици предпазването им свършва. И да - организъм с непрекъсното повишено количечество на антитела е непрекъснато в състояние на болест.

270

До 293

преди 2 години

"Антитела от ваксини,клетъчен имунитет и т.н.Тогава според теб ще да е излишно и БЦЖ ваксина и срещу морбили ,тетанус,хепатит.Ами изкарай туберкулоза и си създай клетъчен имунитет или след хепатит."---- Сигурен съм че знаеш разликата между респираторните вируси и споменатите от теб, - и кое е ваксина и кое не!!! Но се правите на улави за жълти стотинки, и повтаряте една и съща спусната ви мантра. Никой не е казвал че с истински ваксини не може да се постигне имунизация, Но това не са ваксини.

269

Анонимен

преди 2 години

Лекарство е нужно, нищо повече, като има лекарства, всеки сам ще прецени кое му помага и какво да гълта. Ваксината е просто модерната лудост на световните Хитлеровци - пардон, лидери , подстрекавани от фармацевтичните компании - убийци.

268

д-р Хаус

преди 2 години

ха, ха, ха... най-обичам да им удям една бустерна в 'ханала...

267

Смърф

преди 2 години

Никой в нашето семейство не е ваксиниран. Аз се разболях и го изкарах през декември 20 - тежко с двойна пневмония и престой в болница. Миналата седмица моите вкъщи го хванаха и за 3-4 дни им мина. Описват го като нормална зимна настинка. Два дена температула и два , три дни огпадналост. Вече са добре и ако не баше карантината щяха да са на работа и на училища. Познайте дали аз се разболях. Естествено, не. Очевидно имунитета от преболедуване е траен повече от една година-

266

И се чудя...

преди 2 години

Защо е тази истерия към здравите, неваксинирани хора, защо е този див натиск за ваксинация на деца и възрастни? Нагла, грозна, инфантилна политика налагана по цял свят от слаби, но упоени от власт политици може би купени от фарма корпорациите. Да си стар не е наказание, порок, но да ти вменяват, налагат имунизации с глоби и терор е глупост. Да си здраво дете и родителите ти да избират псевдо научни методи за защита, облечени в омайни обещания е цинизъм налаган от световния елит политически и мед

265

nina

преди 2 години

#285Не забравяйте все пак,че създаване на имунитет след преболедуване на 5 годишна възраст е различно от същия процес на 50 годишна възраст,където имаме вече процес на старeeне на организма като цяло,допълнителни заболявания.В България хората масово пият,пушат и се хранят нездравословно,над определена възраст трудно ще създадат естествен имунитет.Но явно хората предпочитат да си боледуват.

264

Анонимен

преди 2 години

"Ваксинирани, но заразени и разочаровани,"_____Да, при това положение, интересно ми е какви нагли лъжи още можете да измислите и какво наистина казвате на хората! И дали някой все още ви вярва...

263

Анонимен

преди 2 години

"свръхобещаването на животоспасяваща ваксина от фармацевтичните компании, медиите и политиците."Ето ги слугите на Дявола, събрани на куп! Тези, които са продали душите си за пари и сеят смърт, и вече имат резервирани места до своя покровител в Ада!!

262

Анонимен

преди 2 години

Безкрайна ужасяваща демагогия до пълното изчезване на човешкото в човека.Правото на Индивидуалното здраве,автоматично предполага и правото на индивидуално боледуване.Няма100% здраве,както няма 100% болестно състояние-то вече няма да е такова,а ще е несъвместимо с живота,тест смърт.Нима преди 2019г.не боледувахме,не ЗДРАВЕЕХМЕ и не умирахме!?Уви,сега вече трябва и може да се боледува само от една болест,а да се чувстваш здрав,нямаш право,защото може да е фалшив теста ти.Жив ли си,ти си преносител

261

епидемиолог

преди 2 години

До 283=== Престанете като папагали да повтаряте за броя на антитела организма. Антитела в организма е състояние на болест. Колко време един организъм може да издържи в такова състояние без странични реакции?? Разликата между пълненето с антитела с тези 'ваксини' и иститинския създадения имунет е, че при истински имунитет няма нужда от непрекъсната концентация от антитела в очакване на вируса, а има Т-клетки които помнят вируса и само при нова среща с него се създават анти-тела.

260

до 268

преди 2 години

До Ужас - "Е то само във Замбия и България не разбраха че ваксината предпазва от тежко протичане и летален край!" ---- Е то само ти не знаеш през колко лъжи и твърдения преминаха, докато стигнат накрая и до това. И че и тази мантра ще бъде разобличена с времето както предните.

259

Анонимен

преди 2 години

А някой проверил ли е дали преди поставянето на бустерна доза вече не са били заразени?Ако са били ваксинирани примерно пролетта и антителата към този момент са били под минимума т.е.,или изобщо липсват,а доколкото четох бустерната доза е с по малко количество,само подкрепеща.Ако вече нямат антитела първите ваксини не влият на Омикрон,т.е.поставя се нищо за нещо и то само една доза.