59

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Орбан и Дуда - най-разумните европейски президенти.Чест и хвала!

58

Анонимен

преди 2 години

До до 58/60 "Няма да ме гониш от собствената ми страна" Никой не те гони от "собствената ти страна". Казвам ви да не се оправдавате и да се измитате барабар със "страната". Останалите европейци ще се оправим и без вас. Гаранция.

57

Мишо

преди 2 години

Това е стила ЕС да корумпира чиновниците като плаща милиони, които те да откраднат. Мислите ли че се следят къде потъват одобрените от ЕС средства, грам не им пука за тях е важно само да си послушен лакей. Демокрация, няма демокрация. Държавите в ЕС отдавна са загубили суверенитета си, подкупени позволяват други да вземат решенията вместо тях!

56

Кимон Тодоров

преди 2 години

Кога ли някой ден ЕС ще ни направи демократична страна и да ни избави от тия закостенели дрипави миризливи българчета! Да не мога да си вея дългата коса на воля!

55

Анонимен

преди 2 години

Браво на Орбан! Само такива хора могат да оправят развалящата се Европа!

54

Анонимен

преди 2 години

До до 48/56 "Не ми философствай" Нали не ти харесва в "Моленбек". ДИМ да ВИ НЯМА от ЕС. Ще минем и без наставленията на балканския туземец. Гаранция!

53

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа го докара до там да обсъжда дали да има коледа за да не обиди мюсюлманите. Нямам разумно обяснение, защо управниците на тези Държави затриват християнска Европа. Затова Унгария, Полша и всички источноевропейски държави ще се отделят от т.н. Западна Европа.

52

до 48

преди 2 години

Не ми философствай, а отиди се разходи в Моленбек в сърцето на Брюксел да видиш за какво точно се бориш. Ако излезеш жив оттам ще чакам да разкажеш впечатленията си.

51

ДДРОнег

преди 2 години

Добрата мяра е в основата на успешното управление !!!___Струва ми се, че отдавна в ЕС са си изгубили мярката и само подпомагат завоевателите !!!___Резултатите ще са ярко очевидни до 20-30 години ...

50

историк

преди 2 години

До АнонименВсъщност е било обратното. Унгарците са били много по-дисциплинирани и по-добре обучени във военно отношение от австрийците. Австрия нямаше да е това, което е днес, ако не беше в съюз с унгарците.

49

Анонимен

преди 2 години

Мъжагите в Брюксел са много опитни любовници! Обичат и с момченца да си лягат-но пък ще те направят богат! Това е важното!

48

Мда

преди 2 години

Брюкселските ****д*ли накрая наистина ще разпаднат ЕС! Щом цялата им власт се свежда до едни пари, то по-богатите страни спокойно могат да компенсират като спрат вноските в общия бюджет.

47

Анонимен

преди 2 години

Той Орбан и хомосексуалните реши да натисне в Унгария, ама ЕС му прасна глоба от 85 млн. евро! Сега пак да повтори същото и с мигрантите!

46

Анонимен

преди 2 години

До до 42/45 Алековия герой, когато го извадят на показ, и започва ЯКО да избива комплекси. Аре бе, нали сте много велики, организирайте си референдум и ДИМ ДА ВИ НЯМА от ЕС!

45

Анонимен

преди 2 години

Орбан нещо много се е взел насериозно! Да внимава, защото ЕС може да му обърне държавичката на 680 градуса!

44

Блажени вярващите

преди 2 години

Ако знаете колко краде евроадминистрацията. Бедна вие фантазията трилиони се краде бг е нищо

43

до 42

преди 2 години

Защо не отидеш в Брюксел да те опрашат отзад ислямските мана фи и да мирясаш най-накрая? Бъде модерен европеец и си смени пола след това.

42

Loki

преди 2 години

Има някаква тенденция ЕС да се бърка където не му е работа и да казва какво да се прави.... И според мен му се вижда края на това нещо. Както се вижда Великобритания се справя чудесно и без ЕС. Така че ..........

41

Анонимен

преди 2 години

Такъв си е българина - едно време когато бяхме съветски васал, милеехме за запада- гордост беше да имаш дънки Ливайс, Малборо, Джони улкер, шоколадови яйца, тоблерони и да милееш за плашовете на Маями. Сега, когато сме част от западната култура си мечтем за СССР, границите, празните магазини и ченгеджийницата. Такъв си е българина по душа - не е последователен, а е предател.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Значи само пишеш повече думи, но същността си остава същата: търсиш си извинение защо не можеш да излезеш от ЕС. Голям ербап беше да се пенявиш на европейците, но като ти покажат вратата и се свиваш под леглото.