62

Хеехехех

преди 2 години

До Анонимен 61 Какви армии бълнуваш, ве, какви фашисти ? :D Пий една ракия и се успокой.

61

Анонимен

преди 2 години

Не стига че е фашизъм, ами и е противоконституционно. Дано се сетят австрийците да осъдят властите, докато законите още не са променени, вместо да спят и да приемат всякакви безумни ограничения. Колкото повече приемаме, толкова повече ще ни го нахакват. В крайна сметка те си се пробват - ако мине!

60

Анонимен

преди 2 години

До Хеехехех - Ти точно от онези дупедавци дето са се чудили що червената армия идва да ги млати през 45-та. Те следвали всички правила и каквото има кажели изпълнявали. Що сега ги бомбандират не се знае. И вашата фашистка пасмина скоро ще бъде изрита. Дори няма да отнеме 6 години като последния път. Изпълнявай послушно, после не се оплаквай като те наредят с останалите ***.

59

Анонимен

преди 2 години

Закон за защита на държавата. Цялата тая операция с ваксините беше да се отделят генетичните кучета от стадото, та вълците после да си похапват когато и както си искат. Бе-е-е-е!

58

До Анонимен 50

преди 2 години

Току що каза това, което важи с пълна сила за антиваксърите - те са хората, които смятат че са по-умни от останалите и са открили нещо което целия научен свят не знае и че само те са хванали световния заговор, който цели да им вземе нещо (не че има какво да им се вземе). Едната група се доверява на науката, поради която продължителността на живота се е вдигнала последните години и която ги пази от куп неща, за които не си дават смета. Другата група разчита на "имам един познат, който..."

57

Хеехехех

преди 2 години

Това ви чака и тука антиваксърчета. Скоро, за щастие на нормалните хора, няма да ви виждаме неприятните селски физиономии по улиците.

56

Анонимен

преди 2 години

Баси не знам до кога трябва всички да се прествруваме, че каквито и да е мерки досега са работили. Нищо, ама НИЩО приложено досега от началото на пандемията не е помогнало срещу КОВИД. Затворихме се - спря ли вируса? НЕ! Намаля временно и се върна по-силен. Ваксинираме - резултат? НИКАКЪВ, все така си вилнее. Сертификати - смисъл? НЯМА, все същото положение. Някой всеки път излиза и вика "справихме се" след 4 месеа "АААААААА", после отшумява вълната щото е сезонен вирус и "справихме се"

55

Сбогом човечество

преди 2 години

Вече не можело да си кажеш и мнението .. хахаха .. то и това не чист фашизъм, само фашистки похват. Май цензура му се викаше

54

до 48 от славянин

преди 2 години

В Гибралтар ще обвинят 100-те % набодени, че не са достатъчно съвестни и не са се наболи с 4-тата хипербустерна доза и затова пак има ръст на разазените! Не се сещам какво друго обвинение могат да предявят!

53

Анонимен

преди 2 години

Казват им, че са фашисти и те привикват посланика да го накажат, че президентът му е казал такова нещо! Хмм фашистите едно време не са ли правили същото, когато някой говори против тях?

52

Анонимен

преди 2 години

Ами да, човекът има глава, а не закачалка за фуражки.

51

славянин

преди 2 години

Родината ни чичо Ади се възмущавала!!!???

50

ъъъ

преди 2 години

Невероятно е просто - всички, абсолютно всички виждат, че царят е гол, но продължават най-достолепно да се влачат подире му, да се усмихват любезно един на друг и да се зъбят на всеки, който не ще да се прави на сляп.

49

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани разсъждават приблизително така ! - щом аз се ваксинирах а АЗ съм умен , което не подлежи на съмнение според МЕН самия , значи всички трябва да се ваксинират.

48

До 19

преди 2 години

И да, фашизъм е всяка форма в която някой НАЛАГА с принуда и насилие своята версия как "трябва" да се живее. Разликата между повечето ваксинирани и неваксинирани е факта, че неваксинираните не искат да НАЛАГАТ своя избор на ваксинираните искат просто да бъдат оставени на мира. Ваксинираните считат че имат правото да ПРИНУЖДАВАТ. Ще за скотски живот искате да имате за да се откажете от правото си да ДИШАТЕ, така както природатв еи е създавала - БЕЗ намордник.

47

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че е чист фашизъм това в Австрия. В Гибралтар са 100% ваксинирани и им отменят коледните празненства, заради покачване на случаите. Там кой ще обвинят, след като няма НЕваксинирани хахах Нали ваксинираните го карат леко и не умират, тогава защо са се притеснили, че има покачване на заразените и чак им отменят празненствата? Старо нормално няма да има и при 100% боцнати. Доказано. Какво ли е чувството да са те излъгали за 16-ти път тази година? Ваксърите ще споделят ли опита си? хахах

46

васе от герп

преди 2 години

у наше село язе ги тепам невакцинираните и им бием шамари като си спазвам дистанцията от два метра щото ми заразиа кокошките и магарето

45

До 19

преди 2 години

Такива като теб дали наистина са толкова т-ъ-п-и, или тролите срещу заплащане? Колко акъл е нужно да разбереш, че никой вкл. правителството не може да ти гарантира, че утре няма да умреш поради каквото и да е причина. Но това, което може да направи и в момента правят - е да отнемат правото ти да ЖИВЕЕШ. Смъртта е част от живота. Ако те е страх, не живей, но не ми казвай че АЗ нямам право да живея заради твоя страх. Правото ни да ЖИВЕЕМ НЕ ни е дадено от никое правителство за ни го отнема.

44

Анонимен

преди 2 години

Не е само той! Браво на Зоран Миланович

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 - Ако си за затваряне на икономиката, увеличение на инфлацията, увеличение на външния дълг и масово погазване на човешки права мисля че теб трябва да те затворим.