75

Бай Меди до Ганьов

преди 2 години

Ашколсун кьоооопооолар!!! И магаре да сложа и него ще изберат! Е издигнаха го - е избраха го! Овцата си е овца, и магарето и се струва аслан! Турската работа, бетер римска работа.!.

74

обективен

преди 2 години

Браво на Възраждане сега 5%до година 10%.Честито

73

Анонимен

преди 2 години

Толкова е жалко, че пред урните в Турция стояха 'българи', които не знаеха грам български, но гласуваха за бъдещето на моите, вашите деца, родители и за нас самите...Да ни е честито, скоро българи в България няма да има. Започвайте да учите турски! точно тези, които не говорят български, обясняваха за Кирил Петков, че не е българин! Срам и позор за всеки български избирател. Турците доказаха за пореден път, че са единни.. Героите ни се обръщат в гроба .....

72

Ястребител

преди 2 години

Аааааа ... що така бе братя българи? Нали всичко що е расло и пасло у буллгарско бяха българи? Нали ние бяхме потурчени българи, и сега изведнъжка и моменталически ни обявихте за турци? Вижте сега - ние сме българи, но потурчени, тука да се разберем. Затова като всички българи, и ние имаме право на глас. Разбрахме ли се?!

71

Ястребител

преди 2 години

Аааааа ... що така бе братя българи? Нали всичко що е расло и пасло у буллгарско бяха българи? Нали ние бяхме потуряени българи, и сега изведнъжка и моменталически ни обявихте за турци? Вижте сега - ние сме българи, но потурчени, тука да се разберем. Затова като всички българи, и ние имаме право на глас. Разбрахме ли се?!

70

Анонимен

преди 2 години

Хора, това са гласовете на тези от Турция, Белгия, Холандия и Германия. А всички знаем че това са само притежатели на български лични карти. Значи веднага трябва да ви светне лампичката, че тези хора вече не са малцинство и ако се върнат всички в България - направо ни пишете че сме към Турция. Никоя медия не споменава това а вчера всички тръбят "България гласува". А като гледах новините вчера, имах чувството че в Турция се провеждат избори. Люскайте ракия и се бийте в гърдите "За ко да гласувам"

69

Хехе

преди 2 години

Много интелигентна емиграция,бе!И мнозинството от ДПС?

68

Чубака

преди 2 години

С любезната подкрепа на г-н Трифонов, да ви е честито чалгари!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Нашите сънародници в чужбина са големи родолюбци по форумите. По интернет като ги четеш се изкарват по-големи българи и от нас. Като дойде време обаче да го докажат и гласуват - все нямат време. Оставят турците да спечелят вота в чужбина.

66

Анонимен

преди 2 години

Ако не е купения вот в чужбина ДПС'то ще е на последно място в парламента, ако изобщо успее да влезне в него. ДПС са троянския кон в българската политика. Хора, които отдавна не живят в България дават власт на местни бандити да си правят далаверите и да решават бъдещето ни.

65

мак

преди 2 години

"Честито". Благодарение на вашата незаинтересованост дпс ще са вечно във властта, а за президент ще се кандидатират такива, които имат наглост открито да признаят, че турция им е родина. Не ревете, че неграмотните избират.

64

Анонимен

преди 2 години

Спрете двойното гражданство с Турция най - после?

63

Бесен!

преди 2 години

Вместо да се обяснявате кой какъв бил, кой кого докарал, кой каква промяна искал, кой крив, кой прав и т.н. да си бяхте вдигнали задни*ите да глсувате! Всички сте герои зад клавитура, но като дойде момента и трябва да се отиде до урните си седите вкъщи, а после ревете, че ДПС-то взело 40%! *** народ - слаба държава, не случайно е казано! Евала ***... Предполагам, че още не се родил този който ще ви казва ... Еми на следващите избори, (да се молим да няма) ще ни управляват турци!

62

Анонимен

преди 2 години

До кога ще продължаваме тая простотия? Колко още ще позволяваме вот по гражданство вместо по оседналост. Ако не живееш в България нямаш право да гласуваш за правителство на България, това е все едно аз да избирам управлението на Молдова. Ако не живееш тук НЕ СИ българин. Съответно ако нямаш гражданство, но си бил тук повече от 4г (един цял мандат и вече си запознат с политиката в страната) И СИ ПЛАЩАШ данъците в България трябва да можеш да гласуваш как да се харчат парите ти.

61

Анонимен

преди 2 години

Нуждаем се от втори Възродителен процес!

60

Анонимен

преди 2 години

Българите абсолютно НЕ осъзнават какво означава горната статистика...........а именно, че ТУРЦИТЕ въпреки че са много по-малко от Гання по света са супер дисциплинирании отговорни с което налагат волята си над меките китки бугарски. Пак ДПС ще ви командва, БАЛЪЦИииии !!! ..........щото ви мързи да идете да гласувате. Шушумиги !!!

59

Анонимен

преди 2 години

Вместо с годините турските изселници в Турция да намаляват те се увеличават?? Луда работа!

58

Анонимен

преди 2 години

Избори в чужбина само за евродепутати. За местна власт(то и сега е така), президент и НС само в БГ.

57

Анонимен

преди 2 години

ползвам термин 'бг граждани' заради избирателните права. имаме около 3 милиона такива зад граница, от които около 2 милиона са с право на глас. в турция са гласували 90.000 или 40% от общите гласували, т.е. общо са гласували малко над 200.000 от 2 милиона български граждани зад граница. т.е 10%. в бг гласуването беше около 30%. хайде сега някой да обясни какъв е смисълът на толкова пари и избирателни секции извън Бг и защо въобще на неплащащи данъци им се дава право да гласуват у нас?

56

Кой каза

преди 2 години

преди време, че зад Слафчо се е скрил Доган? Май позна.