116

Някой си

преди 2 години

Куха лейка си,независимо че си професор

115

anonimen

преди 2 години

*** съсипва те ни живота вие хубаво крадете до 100 бона а ние хората как да оцелеем идват празници скъпа храна ток и т.н СРАМОТА СТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА

114

Анонимен

преди 2 години

Имало фалшиви сертификати?Няма фалшиви сертификати ,има фалшиви хора.Фалшивия човек е винаги против.

113

Анонимен

преди 2 години

Професори, и за студент не ставаш! Кой Зелен сертификат действа - истинският или фалшивият? Или няма значение, важното е да е Зелен!??

112

Анонимен

преди 2 години

Професор Христова говори в интерес на хунтата на Радев, за да не я пенсионират като излишна. Абсолютна измама при служебното на Радев. На ден по над 160 починали и това било под контрол. Лъжци и некадърници!!!!

111

Нъц

преди 2 години

Букетът го гушват, защото няма контрол над носенето на маски. Нито тези, които са в болницата са носили, нито онези срещу тях.Не мога да ги жаля вече. Има и маски, има и ваксини. Решението е било тяхно.Време е да се разбере, че глупостта убива!

110

Анонимен

преди 2 години

Смеех

109

до 135 анонимен

преди 2 години

ти да нямаш няколко милиона приятели та да правиш статистика?познавам доста хора повтороли + една потретилаМангъров е за затвора

108

Анонимен

преди 2 години

На 11тия месец всички около мен се беа изпонатръшкали - от моя гледна точка имунитета трае мин. 11м. при условие, че през това време не ми е известно да съм контактувал със заразни, ходих да ми праат тест за антитела -имам много т.е. спокойно мога да броя още 11м.

107

Анонимен

преди 2 години

За ония с историите колко пъти карали ковид. Нито един от приятелите, близките и познатите ми не повтори. Включително и аз не повторих след като карах още в началото на пандемията. Мангъров е прав, имунитетът след преболедуване е траен

106

Анонимен

преди 2 години

Сертификата действа само ако не си ваксиниран щот не те допускат никъде , ако всичи се набодът ефекта ще е О , и да видим до кога ще устиска държавата преди да фалира щот тия мерки смачкаха средния и малък бизнес

105

Уф,аман

преди 2 години

Усещате ли .."школата" на Катранджиев? Тази вуйна го замести и взе да бълва и тя опорките на СЗО-то...и всички онези майкопродавци,дето са на заплата при Гейтс..и Сорос. Трета доза,,,бустер....няма противопоказания...ама никакви за никакво заболяване....Как ще отговаря тази жена пред Съда/ама не европейския/,а Божия?!

104

Анонимен

преди 2 години

Лъжи до дупка. И здрави хора *** от прекрасната ваксина, какво остава за хора с автоимунни, алергии у други проблеми. Фашистка. В самите указания на ЕС и МЗ има информация за тези групи да се ваксинират по изключение. Как ядеш и храниш децата си с платените подкупи от СЗО и сатанистката клика, разпътна жени?

103

Ще има ден

преди 2 години

Фашисти, позволете на хората да излизат да се лекуват от най опасния вирус, а не ги дръжте заключени да ***. Фашисти!

102

Анонимен

преди 2 години

Натиска върху болниците расте, смъртните случеи също, това ли ви е контрола питам?

101

Муахаха

преди 2 години

това ли е Професор по Медицина?! жалка работа!!

100

Анонимен

преди 2 години

На тази не бих се доверил. Не бях чувал за нея преди, а сега е рекордьор по пропаганда. Освен това има нездрав вид.

99

Марко Поло

преди 2 години

На хора,пишещи на диалект и блеещи на "бе" като овце трудно ще се обясни каквото и да е.А и не е нужно.Бъдете благословени в свещената си тъпотия.И отстоявайте до край правото да *** по предпочитания от вас начин.

98

1984

преди 2 години

Фашисти

97

Дедо

преди 2 години

Делта + ...10-15% по-заразен ....!? Как я установяваш тъз работа бе , професорке ?